Allahimmm bitti temizlik şükür ama bende bittim kadin temizlerken boş duramadım sag sol topladim sildim park yatağı sildim yerleştirdim yaa boncugum haftaya burda mi yatacak simdii dur ben bi aglayip geliyorum
Allahimmm bitti temizlik şükür ama bende bittim kadin temizlerken boş duramadım sag sol topladim sildim park yatağı sildim yerleştirdim yaa boncugum haftaya burda mi yatacak simdii dur ben bi aglayip geliyorum
Kadın işçilerin en önemli haklarından birisi de hamilelik iznidir. 4857 İş Kanunu ile bu hak anayasal güvence altına alınmıştır. Ancak anne olacak olan işçilerin aklında 'kadın işçi doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktarabilir mi?' gelmektedir. Doğum öncesi kullanılmayan izin ile ilgili...
www.sozcu.com.tr
16 Haftayı kullanabiliyormuşuz. Ama yine de emin olmak istersen ALO 170' e sorabilirsin. En garantisi o.