2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
@simran zeytinli in kızı düşün bak çok torun seversin, hızlı aile
Simran_ mantıklı cok.torun.olur buyuk aile
Aileden geliyo herkesler çok doğuruyor bizde çok torun isteyen gelsin veriyim benim kızı

@pratik45 sayende bir yuva kuruldu Simran_ haydii kerttik.gitti kizini uzaga vrrmedin zeytinli oda istanbulda hayirli olsunnnn
laann istemsizce kahkaha atıyorum evin içinde ne güldürdünüz benii ahahahahha
oğluşuma doğmadan gelin buldum ahahahah

Allah mesut etsin inşallah.. Gelsin gelsin bekleyenler sırasını savsın sıra bize gelsin

Amin canım inşallah ❤ gelsin artık ne yata biliyom dön o tarafa dön bu tarafa
Dönebilene aşk olsun yuvarlanıyorum ben odaları geziyom gece öyle vakit öldürüyorum.. Sağlıkla gelsin bebişler hele bugün bebiş gördüm zaten iyice heyecan bastı sabırsızlıkla bekliyorum

Memursunuz dimi? 40+0dan önce doğurursanız o aradaki süre de dogum sonrasına aktarılıyor. Benim ilk 2 gebeliğim de sezeryan ve 38 hafta dolunca sezeryan oldum (ilk gebeliğimde 38+1de alındı 40+0a kadar olan o 13 gün eklendi doğum sonrasina. 2. Gebelikte de aradaki süre yine aktarildi)

93 aralik varBen kizlarimi veremem galiba ya. Evde kalcaklar. Dedem annemi vermek istememis, babam beni vermek istemedi. Sira bizde.
Beni istediler babam hayirlisi dedi, bi daha istediler yine hayirlisi dedi, adam veremedi tazecik (!) kizini. Ablamin kocasi verdi. Kapidan ugurladik babam dondu enisteme ben de senin kızını vericem gorursun dedi adam ne kızmış
Haha oğlunu vermicen ya kız alıcan pee senin oğlanın senden çekeceği var evermessin de sen garibi
Ustalik eserim o benim, 40 senede bi tane yapmisim ne evlenmesi ne kızı ne diyosunuz siz ya!!!
Hahah kızımı üzmesin yeter daha bişeh istemem
Bi de bol torun yapsinlar ona yeter
Tam bir kaynana adayı ben de hep öyle diyorum ama ilerde bizi takacaklar mı sence
Valla ben takmadim ama 37de evlendim. Bu gidisle murvetini gormem zaten

Aktarılmıyor. Sadece 5 hafta aktarılabiliyor. 37 hafta sonrası işimize yaramıyor. Kanunda öyle diyor. Doktorumda öyle söyledi.
Kamu olayını kuzenine sor istersen canım ondan pek emin olamadm.
Memuriyette aktariliyor kesinlikle. Önceki 2 doğumumda da aktarıldı şimdi de aktarılacak. İşçi olanlarda nasıl oluyor net bilmiyorum ama onlarda da aktarılır diye düşünüyorum. Işçi olanlar varsa iyice araştırın derim çünkü bebeklerimizle geçireceğimiz 1 gün bile çok kıymetli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…