Kızlar ya bişi sorcam su içmeme rağmen lavaboya çok sık çıkmıyorum sanki gittiğimde de çok az yapıyorum normal mi? Bu arada kardeşimin nikahı vardı çok şükür onuda atlattık gelsin artık ya prensesim
Ayni yastayiz demek yasasin. Ben de bazen uzuluyorum cok mu kucuguz diye. Bir kere bir ebe bana aciyan gozlerle bakiyodu, cok kucuksun diye. O kadar da degiliz ya. 18i geceli 7 sene oldu. Valla minnoslari bizden daha cok seviyorlar. Misafirlige gidince cocugu alip iceri geciyolar. Bizi umursayan yok
Beni istediler babam hayirlisi dedi, bi daha istediler yine hayirlisi dedi, adam veremedi tazecik (!) kizini. Ablamin kocasi verdi. Kapidan ugurladik babam dondu enisteme ben de senin kızını vericem gorursun dedi adam ne kızmış
Ustalik eserim o benim, 40 senede bi tane yapmisim ne evlenmesi ne kızı ne diyosunuz siz ya!!!
Bi de bol torun yapsinlar ona yeter
Valla ben takmadim ama 37de evlendim. Bu gidisle murvetini gormem zaten
Beni istediler babam hayirlisi dedi, bi daha istediler yine hayirlisi dedi, adam veremedi tazecik (!) kizini. Ablamin kocasi verdi. Kapidan ugurladik babam dondu enisteme ben de senin kızını vericem gorursun dedi adam ne kızmış
Ustalik eserim o benim, 40 senede bi tane yapmisim ne evlenmesi ne kızı ne diyosunuz siz ya!!!
Bi de bol torun yapsinlar ona yeter
Valla ben takmadim ama 37de evlendim. Bu gidisle murvetini gormem zaten