2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy masallahh Allah hepsine saglikla buyutmeyi nasip etsin

Bizde durumlar karışık ama agrilarim baya gecti iyiyim cok sukur bebis zaten benden cok cok iyi tam bir aslan burcu kendisi sen nasılsın canm

Ayy masallahh Allah hepsine saglikla buyutmeyi nasip etsin

Bizde durumlar karışık ama agrilarim baya gecti iyiyim cok sukur bebis zaten benden cok cok iyi tam bir aslan burcu kendisi sen nasılsın canm
Maaallah maslalah aman iyi olun Allah sifa guc versin oyyy yerim.onuu devam yatis

E 70 ler 80 ler derken 90 lar yokmu ya nerde bu 90 larr

92

Uff benim de öyle. O kadar su içiyorum nereye gidiyor anlamıyorum. Tamam biraz da terliyorum ama yetmez. Bir de sanki çok yapacakmışım gibi nasıl da sıkışıyorum.

Hazir biraz kendime gelmisken uzun uzun bi yazayim ayoll
Öncelikle dogumdan sonra hayat kurtaran iki sey oldu benim icin biri depent kulot bez digeri de gogus kalkani. Ilk emzirmeden itibaren kremimi surup kalkani taktim ve benim bebis acayip guclu emikleyen bi bebis cikti ona ragmen hala bi yara catlak aci vs duymadim. Siddetle depent kulot ve kalkani tavsiye ederim. Lohusa kulotlarimi fln hic giymedim gerek kalmadi.

Suan montofon inegi gibiyim cok fena sütüm var memelerim mastit olacak diye korkuyorum sistiler tas gibi oldular masaj fln yapiyorum. bebis daha cok kucuk ikisini birak birini bile tam bosaltamiyor. Sagmaya basladim mecbur ama nasilsa evdeyim calismiuorum diye elektrkli almamistim galiba almak zorunda kalicam. Bol bol emzirin kızlar ilk günler azicik geliyo hatta gelmiyo fln demeyin en az 2 saatte bir emzirin. Zaten yenidoganin midesi zeytin kadar dedi bebek hemşiresi. doyuyor yani sıkıntı yok.

Lohusa kafasina girmedim gibi sanki bilmiyorum ama ota boka aglar oldum hersey beni aglatiyor duygusala acayip bagladim. Ama sinir ve gerginligim yok

Simdilik bebisi emzirip altini alabiliyorum ustunu degistirebiliyorum. Tabi emzirirken esim tutuyor falan..
Dikis acilarim ve gaz kabizlik sikintilarim gecmedi henuz. Tecrubeli sezaryen olmus analardan tavsiye ve oneriler bekliyorum

Gidip bir çırpı bacaklı bulacaklar değil mi
Ben hep sizinle yaşayacağım, ayrı eve gitmeyeceğim diyen adam, 2 gün sonra okuldan gelip x bana evlenme teklif etti dedi sen ne dedin diye sordum, oluuuurrr dedim dedi ahhh o çırpı bacaklar, anasınıfından başladılar

Amanın Bana Hemen lokasyon bildir. Benim planlarım var. Önce o kızı bir bulalım. planın Geri kalanını özelden yazışırız tehlike küçükken bertaraf edilmeli

Oy oy oyyy gözünüz aydın, evine hoşgelmiş Poyraz paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…