2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah sana güzel anne sağlıkla büyüsün miniğin.. Göğüslerini ılık su ile sabunla yıka masaj yap çok rahatlatıyor ve soğuk lahana yaprağı koy o yanma hissini ortadan kaldırır.. Kabızlık için bence zeytinyağı iç sabah aç karnına sulu yemek ye ve kabak tüket boollca böyle 4 kabağı koy pişir ekmeksiz ye rahatlatacaktır inşallah

sinemist57 canım ben de sana bi şey soracaktım owli konseyi alırken bedene nasıl karar verdin 36 haftalık halinizden 8 cm,çıkarın falan diyor ama kaçırdım o zamanı 12 kilo ile tamamlayacak gibiyim günlerimiz birbirine yakın bi akıl ver bende bu aralar kalmadı

Sağlıkla vakitlice gelsin inşallah az kalmış sana da inşallah

Nasil naif degil mi
Kavga etsen anlamazsin kufur etse iltifat gelir dili.cok.tatli

Ahahaha sesli güldüm. kaynanalık planı yapıyorum naif diyorlar. Tatlı kuzucuklarım benim

89 temmuz hatta 30 temmuz ( şair burda yarın doğum günüsü olduğunu belirtip her türlü kutlamaya açık olduğunu belirtiyor ) ahahahah
Musmutlu yılların olsun bebişinle ve tabiki sağlıkla
Kombine.kutlucaz 30 senin.31 benim

Ayy buluşup kutlayabilseydik keşke inşallah bir dahaki sefere. Musmutlu nice yılların olsun Efe bey ile sağlık ve mutluluk dolu ❤[/QUOTE]

Tesekkur ederim canim

arteemis inşallah hersey yolundadır sabahti gerci.dogum toplarlayinca yaz merak.ettim
Selamlar
Dualarınız için çok teşekkür ederiz sabah 8.30 da mete'mize kavuştuk sezeryan oldum gayet rahat geçti misafirler bir bitmedi açıkçası o yüzden yazamadım herkesi etiketleyemedim çok teşekkürler iyi dileklerinize Allah tüm bebeklerimizi sağlık sihhatle annelerimize bağışlasın

korseyi mi sordun canim anlamadim valla

gözün aydin canim, minik mete nin saglikli bereketli bir ömrü olsun.

Doğum yapınca hastaneden belge veriyorlar onda yazıyor izin bitimi tarihi diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam (doğum öncesinden aktarılacak günleri de hesap ederek tarihte bir sorun var mi dikkat edin belgede )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…