2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynı bizim kız da öyle gelesi yok gibi bakalım 2 haftamız var gerçi yarın bende doktora gidecem sanci çıkmazsa alttan kontrole gerek olmaz inşallah

Allah bağışlasın inşallah analı babalı büyüsün minnoşun

Allah bagislasin canim

Daha neler dedi neler Ben kabaca anlatıyorum o daha bilimseldi.
Günaydınlar
Yatışım yapıldı bizim için dua edin Allah hepimizi sağ selamet kurtarsın insallah
bi avazda inşallah
Bununla emerse sonra memeyi istemeye bilir Kuzen 50 gün önce dogum yaptı bu resimdeki ile emzir iyi bebek asla annenin çıplak meme ucunu emmiyo
Benim dktrm sabah Akşam mutlaka her gün yuruycksn diyor diğer doktor dinlen diyor vayy
Gereksiz yürümeyin dedi Yoksa günlük aktiviteye devam dedi.
Bu fotoyu paylaşmıştim ama tekrar atıyorum.Ağdacılar ağda bakım yağı tüylerin daha geç uzamasını sağlıyor. Bilginiz olsun...
Kanayan yaram epilasyonum yarım kaldı
Agız ornegı sacma olmus ama agzımız zayen gun ıcınde aktıf 24 saatın 12 bos durmuyor. Ama rahım haraketsız kas 3 aya yakındır hıc gormedım bıle orayı harakete gecırmek lazım
Aktif ,pasiflik değil Masajla büyüme, açılma olmaz dedi Kegel egzersizi kas icin perine saçma dedi
yine sicak yapis yapis bir gün...ben artik üşümek istiyorum...atki takmak mont giymek,yagan yagmuru izlemek istiyorum..aksam olsa da hava serinlese diye bekliyorum, hele geceler hic bitmesin istiyorumm..
Ayyyni ben soğuk olsun buz gibi olsun
Doktor yan gelin yatın demedi ki boşuna dogum icin ekstra yürümeyin dedi Oksijen bebek ve size lazım dedi Bütün günde yatmayın tabii dedi.
kızlar ben kızımı aldım kucağıma çok şükür darısı başınıza iniallah çok güzel birşey bakmaya doyamıyorum
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Maşallah
Canımsın yaa sen iste yeterki olmaz mıyım güzel anne ♥ ♥ ♥
Senn 29 musun maşallah
Çok sevindim gözün aydın canım Sağlıkla büyüt yavrunu
Ups 2 sezeryanim var Dikiş acısı zamanla geçecek kendini yorma Kabızlık malesef olağan durum kayısi zamanı ye bol bol ,mısır ye su iç üstüne ve bol su iç Yoğurt ye probiyotik destek lazım geçmiş olsun
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Maşallah

oyyy masallah Allah bagislasin.Canım gecmis olsun Allah anali babali büyütsün
Şimdiden mutlu yıllarınız olsun kızlaaar Doğum gününüz kutlu olsun
teşekkürler kuzum yarin benim
Simran_ Efelihayat dogum gunleeiniz kutlu olsun kizlar aslan burclari sizi gidi
tesekkurler bebegim.yarin bir daha kutlama isterim
Simran_ nice.mutlu saglikli senelere hersey gonlunce olsun tatlim.iyi ki doğdun 🏵

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…