89 temmuz hatta 30 temmuz ( şair burda yarın doğum günüsü olduğunu belirtip her türlü kutlamaya açık olduğunu belirtiyor ) ahahahah
Şimdiden mutlu yıllarınız olsun kızlaaarKombine.kutlucaz 30 senin.31 benim
Ya ben de de hiç belirti yok gelsinler artıkOynatmaya az kaldı doktorum nerdeehiç belirti yok ya azıcık bel ağrım var ama olmuyo ki böyle 39. Haftaya girdim artık gelsene be kzıımm
Ooh ne guzel walla buraya da ugrasaÇok az kahverengi akıntım geldi. Nişanım mı geliyor acababüyük güne az mı kaldı
Hayret vallahi saglikla kawussak sunlara ne iyi olucakKarnıma herhangi bir ağrı girmiyor. Sadece sertleşip toplanıyor ve bele vuruyor. Direk belime giriyor ağrısı canım sırtımda da birşey yok
Aynı bizim kız da öyle gelesi yok gibi bakalım 2 haftamız var gerçi yarın bende doktora gidecem sanci çıkmazsa alttan kontrole gerek olmaz inşallahİyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı gittik her şey yolunda gözüküyor bebiş yerinde rahat gibi gelesi yok dahakafasıyla iki gündür baskı yapıyor dediğim için hazırlıksız çatala yakalandım açılmam yoktu onu kontrol etti bebişin kafası 98 cm olmuş 100 ü geçerse normal doğumda zor oluyor inşallah geçmez dedi gerçi geçsede sen doğurursun diye gazını esirgemedi ama korkmadım değil yürüyüş yap bol bol sonra elma yememi söyledi hurmayı duymuştum ama elmayı ilk kez duydum. Gelse şu aralar fena olmaz hani ama nazıyla bekleyecek gibiyiz bakalım:)
Gozun qydin guzelimmmNe konuşmuşsunuz yine..çeneniz düşmüş herzaman ki gibi 20 sayfa okudum ama son 20 sayfayı okuyamadım..40 sayfa nedir arkadass..oğlumu çıkardık küvezden şükürler olsun evine geldi yatağında uyuyor şimdi...
Allah bağışlasın inşallah analı babalı büyüsün minnoşunSelamlar
Dualarınız için çok teşekkür ederiz sabah 8.30 da mete'mize kavuştuk sezeryan oldum gayet rahat geçti misafirler bir bitmedi açıkçası o yüzden yazamadım herkesi etiketleyemedim çok teşekkürler iyi dileklerinize Allah tüm bebeklerimizi sağlık sihhatle annelerimize bağışlasın
Allah bagislasin canimSelamlar
Dualarınız için çok teşekkür ederiz sabah 8.30 da mete'mize kavuştuk sezeryan oldum gayet rahat geçti misafirler bir bitmedi açıkçası o yüzden yazamadım herkesi etiketleyemedim çok teşekkürler iyi dileklerinize Allah tüm bebeklerimizi sağlık sihhatle annelerimize bağışlasın
Yaa bh sefer artik ciksin bende istiyorum sanci ciddenAynı bizim kız da öyle gelesi yok gibi bakalım 2 haftamız var gerçi yarın bende doktora gidecem sanci çıkmazsa alttan kontrole gerek olmaz inşallah
Daha neler dedi neler Ben kabaca anlatıyorum o daha bilimseldi.Ay çok sevdim ben o doktoru yaaçok mantıklı geldi söyledikleri. Zaten çok sıkılarak yapıyordum daha da yapmam artık yürüyüş konusunda da zaten yürüyemiyorum ki böyle uzun yürüyüşler yapın filan diyorlarya mümkün değil yapamıyorum karnım taş gibi oluyor 15-20dk yavaş yavaş yürüsem kâr. Pilates topunun üstünde yaylanıyorum ancak tuttum bu doktoru ben içim rahatladı
bi avazda inşallahGünaydınlar
Yatışım yapıldı bizim için dua edin Allah hepimizi sağ selamet kurtarsın insallah
Bununla emerse sonra memeyi istemeye bilir Kuzen 50 gün önce dogum yaptı bu resimdeki ile emzir iyi bebek asla annenin çıplak meme ucunu emmiyo
Gereksiz yürümeyin dedi Yoksa günlük aktiviteye devam dedi.Benim dktrm sabah Akşam mutlaka her gün yuruycksn diyor diğer doktor dinlen diyorvayy
Kanayan yaram epilasyonum yarım kaldıBu fotoyu paylaşmıştim ama tekrar atıyorum.Ağdacılar ağda bakım yağı tüylerin daha geç uzamasını sağlıyor. Bilginiz olsun...
Aktif ,pasiflik değil Masajla büyüme, açılma olmaz dedi Kegel egzersizi kas icin perine saçma dediAgız ornegı sacma olmus ama agzımız zayen gun ıcınde aktıf24 saatın 12 bos durmuyor. Ama rahım haraketsız kas 3 aya yakındır hıc gormedım bıle orayı harakete gecırmek lazım
Ayyyni ben soğuk olsun buz gibi olsunyine sicak yapis yapis bir gün...ben artik üşümek istiyorum...atki takmak mont giymek,yagan yagmuru izlemek istiyorum..aksam olsa da hava serinlese diye bekliyorum, hele geceler hic bitmesin istiyorumm..
Doktor yan gelin yatın demedi ki boşuna dogum icin ekstra yürümeyin dedi Oksijen bebek ve size lazım dedi Bütün günde yatmayın tabii dedi.hmmm olaya enteresan yaklasmis doktor. yanliz o son aylarda yurumesin bana hic mantikli gelmedi napalim 24/7 yatalim mi? zaten vucud o dinlenmeye zorluyor ama enerjimizin oldugu zaman biraz hareket gerekli bence.
her doktorun kendine has dusunceleri var, dogru yanlis yok bence ama bi mantiga sigan ve sigmayan var sonucta. mantikli gelen neyse onu yapmali. perina masaji banada gereksiz ve sacma geliyo onun yerine sevisin daha kolay hemde keyifli degil mi ama.
gunaydin canim, son haftan goz acip kapayincaya kadar gecer insallah!
ben ne gogus emzirme kalkani nede pompa aldim. minigim bi dogsun bakalim, ihtiyac duymiicam belki (insallah!)?
son haftalarda buna bende artik sinir olmaya basladim. hayir bi gulumseme filan sempatik oluyoda yok iki tane mi, yok nezaman dogum yok cok buyuk. bizim kayseride ‘avrunun dibi!’ derler vallahi herkese icimden oyle diyorum.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Maşallahkızlar ben kızımı aldım kucağıma çok şükür darısı başınıza iniallah çok güzel birşey bakmaya doyamıyorum
Senn 29 musun maşallahCanımsın yaa sen iste yeterki olmaz mıyım güzel anne ♥ ♥ ♥
Çok sevindim gözün aydın canım Sağlıkla büyüt yavrunuNe konuşmuşsunuz yine..çeneniz düşmüş herzaman ki gibi 20 sayfa okudum ama son 20 sayfayı okuyamadım..40 sayfa nedir arkadass..oğlumu çıkardık küvezden şükürler olsun evine geldi yatağında uyuyor şimdi...
Ups 2 sezeryanim var Dikiş acısı zamanla geçecek kendini yorma Kabızlık malesef olağan durum kayısi zamanı ye bol bol ,mısır ye su iç üstüne ve bol su iç Yoğurt ye probiyotik destek lazım geçmiş olsunHazir biraz kendime gelmisken uzun uzun bi yazayim ayoll
Öncelikle dogumdan sonra hayat kurtaran iki sey oldu benim icin biri depent kulot bez digeri de gogus kalkani. Ilk emzirmeden itibaren kremimi surup kalkani taktim ve benim bebis acayip guclu emikleyen bi bebis cikti ona ragmen hala bi yara catlak aci vs duymadim. Siddetle depent kulot ve kalkani tavsiye ederim. Lohusa kulotlarimi fln hic giymedim gerek kalmadi.
Suan montofon inegi gibiyim cok fena sütüm var memelerim mastit olacak diye korkuyorum sistiler tas gibi oldular masaj fln yapiyorum. bebis daha cok kucuk ikisini birak birini bile tam bosaltamiyor. Sagmaya basladim mecbur ama nasilsa evdeyim calismiuorum diye elektrkli almamistim galiba almak zorunda kalicam. Bol bol emzirin kızlar ilk günler azicik geliyo hatta gelmiyo fln demeyin en az 2 saatte bir emzirin. Zaten yenidoganin midesi zeytin kadar dedi bebek hemşiresi. doyuyor yani sıkıntı yok.
Lohusa kafasina girmedim gibi sanki bilmiyorum ama ota boka aglar oldum hersey beni aglatiyor duygusala acayip bagladim. Ama sinir ve gerginligim yok
Simdilik bebisi emzirip altini alabiliyorum ustunu degistirebiliyorum. Tabi emzirirken esim tutuyor falan..
Dikis acilarim ve gaz kabizlik sikintilarim gecmedi henuz. Tecrubeli sezaryen olmus analardan tavsiye ve oneriler bekliyorum
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün MaşallahSelamlar
oyyy masallah Allah bagislasin.Canım gecmis olsun Allah anali babali büyütsünSelamlar
teşekkürler kuzum yarin benimŞimdiden mutlu yıllarınız olsun kızlaaarDoğum gününüz kutlu olsun
tesekkurler bebegim.yarin bir daha kutlama isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?