2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Senin paşa bi gelsin seni de göreceğiz
Seker gibi kv olcam sekerrr insallah (olamadi gelini seytan çıktı ) Allah evladiyla.sinamasin.kimseyi Allah iyilerle.helal.sut emmislerle.vicdan merhamet sahibi.insanlarla.karşılaştırsin

afroditi göğüs kalkani ne kullandin, gümüş olanlardan mi ? krem olarak da lansinoh mu kullaniyorsun?
Avent gogus kalkani aldim ben lansinoh krem ama baska krem markasi da alabilirsin ya da sadece z. Yagi fln surebilirsin. Yeterki gogus uclarin yumusak kalsin ve surtunmesin hava alsin kendi sutunu de surersin

Avent gogus kalkani aldim ben lansinoh krem ama baska krem markasi da alabilirsin ya da sadece z. Yagi fln surebilirsin. Yeterki gogus uclarin yumusak kalsin ve surtunmesin hava alsin
Vayy minnos anne olmus tavsiye verirmis masallah masallah kuzuma kizzz kedi napti.bebisee

Seker gibi kv olcam sekerrr insallah (olamadi gelini seytan çıktı ) Allah evladiyla.sinamasin.kimseyi Allah iyilerle.helal.sut emmislerle.vicdan merhamet sahibi.insanlarla.karşılaştırsin
Amin canım
yanlız bu şeker kv ayakları pratik45 dünürü etkilemek içinmiş gibi geldi bana

Vayy minnos anne olmus tavsiye verirmis masallah masallah kuzuma kizzz kedi napti.bebisee
Ayy onu sorma oğluşum cok magdur hemen apar topar dun aksam trasa goturduk sabah geldi bebisi gosterelim dedik koklasin bakti kokladi tislayip dolabin altina saklandi biz şok

Ayy onu sorma oğluşum cok magdur hemen apar topar dun aksam trasa goturduk sabah geldi bebisi gosterelim dedik koklasin bakti kokladi tislayip dolabin altina saklandi biz şok
Ama tras sonrasi trawma yetmiyor.gibi asyacigi.gormek napsın minnoss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…