Seker gibi kv olcam sekerrr insallah (olamadi gelini seytan çıktı ) Allah evladiyla.sinamasin.kimseyi Allah iyilerle.helal.sut emmislerle.vicdan merhamet sahibi.insanlarla.karşılaştırsin
Seker gibi kv olcam sekerrr insallah (olamadi gelini seytan çıktı ) Allah evladiyla.sinamasin.kimseyi Allah iyilerle.helal.sut emmislerle.vicdan merhamet sahibi.insanlarla.karşılaştırsin
Avent gogus kalkani aldim ben lansinoh krem ama baska krem markasi da alabilirsin ya da sadece z. Yagi fln surebilirsin. Yeterki gogus uclarin yumusak kalsin ve surtunmesin hava alsin kendi sutunu de surersin
Avent gogus kalkani aldim ben lansinoh krem ama baska krem markasi da alabilirsin ya da sadece z. Yagi fln surebilirsin. Yeterki gogus uclarin yumusak kalsin ve surtunmesin hava alsin
Kızlar benm sağ elimin orta parmağı uyuştu bir gün once bugün geçer dedm geçmedi yanında parmağım da oldu smdi ciddi bi sorun yoktur inşallah ama rahatsız ediyor çok
Ayy onu sorma oğluşum cok magdur hemen apar topar dun aksam trasa goturduk sabah geldi bebisi gosterelim dedik koklasin bakti kokladi tislayip dolabin altina saklandi biz şok
Ayy onu sorma oğluşum cok magdur hemen apar topar dun aksam trasa goturduk sabah geldi bebisi gosterelim dedik koklasin bakti kokladi tislayip dolabin altina saklandi biz şok