2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynı bizim kız da öyle gelesi yok gibi bakalım 2 haftamız var gerçi yarın bende doktora gidecem sanci çıkmazsa alttan kontrole gerek olmaz inşallah
BEnim gibi iniyo gibi kafasını zorluyor kasığımda hissediyrum dersen bi yoklarlar çatalda ben bileydim böyle olacağını demezdim

Oh maşallah oku ,oku alıntıla derken anca yazdım ya selam bende 85 li 3. Çocuğa hamile bi kadınım efendim
Ay 2 sezaryen ve simdi 3. Bebis mi sen de nasil bi cesaret var bacim helal olsun benm gozum acayip korktu sezaryen yuzunden 2.yi asla dusunemiyorum tavsiyelerin icin de cok teşekkürler ama mesela daha ne kdr surer dikis ağrısı tahmini

Aşırı bi sıcak ya duş Almak da yetmiyo, bide lohusayken üşüyecekmişiz onu da anlamadım bu sıcakta nasıl üşücezkine
Sezaryendn cikinca üşüdüm sonra aslaa usumedim suan ter icindeyim bebekten klima da acamiyoruz rahatla pervane de.. Ben de gaz olmasin diye cok soguk su bile icmiyorum. Hamileligi ozledim vallahi

Canım masallah sana bizde bi dogurup toparlansaydık böyle.birsey soracagim gögus kalkani hangi marka aldin?Krem olarakta lanolinmi kullaniyorsun?
Insallah canim az kaldi sizinde ama hamileligin de tadini cikarin benm sikayet ettigim hersey simdiki halimin yaninda hic kaldi
Gogus kalkani avent almistim baska markalar da var ayni isi goren. Lansinoh un gogus ucu kremi lanolinli o da. Baska markalarda kullanilabilir. Önemli olan memisleri yumusak nemli tutun surtunmesin giysilerinize. hava alsin falan

Ben oğlumda 40 gün kadar kullandım ama bi sorun yaşamadım sonrasında..bebekten bebeğe değişirse bilemem tabi

Efelihayat nice mutlu yillara bacim
Bebisler yarin tekrardan.kutlama.isterim simdiden.tesekkur ediyorummm

Doğum gününüz kutlu olsun mutlu yillar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…