Çok geçmiş olsun normalde biraktirmiyolar sulandırıcı yi benimde geldi kanamam ama iğneyi bırakmak yok dedi her dr bir degil tabiAllah razı olsun sağolun. Keseye uzak bi bölgedeymiş kanama ama düşük riski devam ediyo. Bugün çıkarabilirler belki. Kan sulandırıcıyı günde 2 kez vuruluyodum kanaman geçene kadar vurulma dedi.
Geçmiş olsun canım ağrında varsa git benceArkadaşlar 8+2 tim sata göre bugün biraz temizlik yapmıştım. Afedersiniz kabız olduğum için WC de baya zorlandım ve akıntıyla kan geldi şimdi uzandım ama kasıgımda agrı var biraz ve belimde . Sizce acile gitmeli miyim
Arkadaşlar 8+2 tim sata göre bugün biraz temizlik yapmıştım. Afedersiniz kabız olduğum için WC de baya zorlandım ve akıntıyla kan geldi şimdi uzandım ama kasıgımda agrı var biraz ve belimde . Sizce acile gitmeli miyim
Kizlar bende 20 gun sonra bugun gittim kontrole hersey yolunda sirtustu yuzen bi balik gorduk cok duygusaldi o anlar :) hepinize nasip olsun bu mutluluk insallah.. 1 kilo almisim canin tatli cekince tahin pekmez ye bikac kasik dedi. Paketlinurun kesinlikle önermiyor. Mineralli suya devam hala normal su icemiyorum.. ve dediki bu haftadan itibaren sebzelero direkt sirkeli suda bekletmiyoruznonce karbonatli suda bekletiyoriz sonra istiyosaniz sirkelide bekletin dedi bende sizle paylasmak istedim.. bebek vitamin ve minerallerden besleniyor bu sebeple takviye etmemiz lazim mineralli suyu siddetle tavsiye ederim
Merhaba arkadaslar. Biz de cuma gunu kontrole gittik 10+0da. Ultrasonda kollarini one arkaya kulac atar gibi hareket ettirdigini bile gorduk :) cok degisik bir his:)
Acile gitseniz iyi olur iciniz rahat eder en azindan. Benim de ilk zamanlarda lekelenme olmuştu progestan hap ve igne verdiler tamamen gecti cok sukur. Sizin de oyle olur icinizi ferah tutun insallahArkadaşlar 8+2 tim sata göre bugün biraz temizlik yapmıştım. Afedersiniz kabız olduğum için WC de baya zorlandım ve akıntıyla kan geldi şimdi uzandım ama kasıgımda agrı var biraz ve belimde . Sizce acile gitmeli miyim
Marketlerde satılıyor mineralli sular soda reyonlarinda oluyor geneldeMineralli Sudan kastınız nedir
Bugün okudum da kız bebek annesinden guzellgni alırmış biraz diye tabi bulantı sonrası halszlktn de olablr aklıma geldiBen de doğru düzgün yiyemiyorum bugün dışardaydık arkadaşlarla fotograf çekildik daha iyi anladım resmen çökmüşüm ya yüzüm sararmış solmuş gözlerim içine kaçmış hasta gibi görünüyorum. Aynada da aynı şeyi görüyorum ama fotografta da kötü çıkınca dedim hakikaten çökmüşüm. Bulantım eskisi kadar yok ama midem almıyor böyle eskisi gibi yiyemiyorum yarım tabakla doyuyorum ya da midem şişiyor bilmiyorum ne zaman kilo almaya başlıycam merak ediyorum artık. Moralim bozuldu çok sağlıksız görünüyorum
:) evet onu hep söylüyorlar da bakalım sağlıklı olsun da inşallah:) benimki kilo vermekten ama sabah kusmaları çok yoruyor beni çöktüm resmen yüzüm iyice zayıflamış üniversitedeki pantolonumu giydim bugün o derece kilo vermişim:/Bugün okudum da kız bebek annesinden guzellgni alırmış biraz diye tabi bulantı sonrası halszlktn de olablr aklıma geldi
Canım aynıyız seninlekocamın kokusunu ben beğenerek aldım hep onu kullanır koklamaya doyamam. Allahım şuan nasıl ağır nasıl kötü geliyor o koku. Kokmayan cins köpeğim var hiç kokmaz normalde. Nasıl kokuyor köpeği görünce midem kalkıyor resmen yanından burnumu tıkayıp geçiyorum. Kedimde var fakat o hiçbirşey kokmadığı için ondan koku almıyorum
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine hayırlı haberlerle çıkın hastaneden inşallahKanamam oldu apar topar hastaneye geldik.ilk kez böyle kanamam oldu ömrümden ömür gitti. Bebeğin kalp atışı devam ediyor. Pruloton vuruldum bu gece hastanedeyim
gunaydin canim. sen yine de doktorunla gorus. belki bugun gormek ister seni. kendini de korkutmamaya calis.Günaydın kızlar.
Güzel bir hafta olur inşAllah. Benim de dün gece kanamam oldu baya açık kırmızı çok korktum sabaha kahve peltesine dönmüştü. Kese yanında Kanama alanı vAr kahve leke gelir demişti doktorum ama kırmızıyı görünce dünyam başıma yıkıldı. Bugün işe başladım çok mutsuzumSalı akşamı kontrol var 10 gün daha istirahat verir belki. Hepimize sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum.
bhcg değeri arttıkça 2 ye katlanma süresi de artar. yani hamileliğimizin sonuna kadar 2 günde 2 katına çıkmaz. hatta tablosu vardı. değer şu aralıktayken 3 günde 2 katına çıkar vs vs. takılmayın bu sebeple 2 katına çıkıp çıkmamasına 2 ye katlanma kese bebek vs görünene kadar çok öenmliSon adet tarihine göre 7+6 günlük hamileyim. Geçen carsamba günü 7+2'de açık renkli kanamam oldu hemen doktora gittim beta HCG degerim 8264 cikti. En son bu olaydan 8 gün önce olcturmustum ve değer 1590 çıkmıştı. Hesaplamalarıma göre beta HCG yüzde altmış artışla 11000 civarı olması lazım. Doktor progesteron ignesi ve kan uyusmazligi iğnesi yaptı ama bu değerin düşük hızda artması kafamı kurcaliyor. Sizce neden olabilir? Bı fikri tecrübesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?