2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah razı olsun sağolun. Keseye uzak bi bölgedeymiş kanama ama düşük riski devam ediyo. Bugün çıkarabilirler belki. Kan sulandırıcıyı günde 2 kez vuruluyodum kanaman geçene kadar vurulma dedi.
Çok geçmiş olsun normalde biraktirmiyolar sulandırıcı yi benimde geldi kanamam ama iğneyi bırakmak yok dedi her dr bir degil tabi

Arkadaşlar 8+2 tim sata göre bugün biraz temizlik yapmıştım. Afedersiniz kabız olduğum için WC de baya zorlandım ve akıntıyla kan geldi şimdi uzandım ama kasıgımda agrı var biraz ve belimde . Sizce acile gitmeli miyim

Geçmiş olsun canım ağrında varsa git bence

Malesef kabızlık çoğumuz da var.Kan geldiyse ağrın da varsa direk acile git canım. İğne yaparlar iyi gelir herhangi bir düşük riskin varsa.İçinde rahat etmiş olur.

Mineralli Sudan kastınız nedir

Merhaba arkadaslar. Biz de cuma gunu kontrole gittik 10+0da. Ultrasonda kollarini one arkaya kulac atar gibi hareket ettirdigini bile gorduk :) cok degisik bir his:)

Bende 8+5de gitmiştim daha yeni yeni oluşan kollarını hareket ettiriyordu.Gerçekten çok güzel bir his canım.Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah.

Acile gitseniz iyi olur iciniz rahat eder en azindan. Benim de ilk zamanlarda lekelenme olmuştu progestan hap ve igne verdiler tamamen gecti cok sukur. Sizin de oyle olur icinizi ferah tutun insallah

Ben de doğru düzgün yiyemiyorum bugün dışardaydık arkadaşlarla fotograf çekildik daha iyi anladım resmen çökmüşüm ya yüzüm sararmış solmuş gözlerim içine kaçmış hasta gibi görünüyorum. Aynada da aynı şeyi görüyorum ama fotografta da kötü çıkınca dedim hakikaten çökmüşüm. Bulantım eskisi kadar yok ama midem almıyor böyle eskisi gibi yiyemiyorum yarım tabakla doyuyorum ya da midem şişiyor bilmiyorum ne zaman kilo almaya başlıycam merak ediyorum artık. Moralim bozuldu çok sağlıksız görünüyorum

Bugün okudum da kız bebek annesinden guzellgni alırmış biraz diye tabi bulantı sonrası halszlktn de olablr aklıma geldi

Bugün okudum da kız bebek annesinden guzellgni alırmış biraz diye tabi bulantı sonrası halszlktn de olablr aklıma geldi
:) evet onu hep söylüyorlar da bakalım sağlıklı olsun da inşallah:) benimki kilo vermekten ama sabah kusmaları çok yoruyor beni çöktüm resmen yüzüm iyice zayıflamış üniversitedeki pantolonumu giydim bugün o derece kilo vermişim:/

Ah canım ya vallahi bu hamilelik öyle bir ruh haliki hiçbir kelimeyle ifade edemiyorum. Ama burası en azından içimi rahatlatıyor sizlerle konuştukça yaşadıklarınızı okudukça. Tek değilim ve yaşadıklarım bu süreçte normal şeyler diyorum :)
Rabbim yardımcımız olsun. Bir an evvel bu sıkıntıları atlatıp hamileliğin tadını çıkarmaya başladığımız günleri de paylaşırız burada inşallah ♡

Kanamam oldu apar topar hastaneye geldik.ilk kez böyle kanamam oldu ömrümden ömür gitti. Bebeğin kalp atışı devam ediyor. Pruloton vuruldum bu gece hastanedeyim
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine hayırlı haberlerle çıkın hastaneden inşallah

Günaydın kızlar.
Güzel bir hafta olur inşAllah. Benim de dün gece kanamam oldu baya açık kırmızı çok korktum sabaha kahve peltesine dönmüştü. Kese yanında Kanama alanı vAr kahve leke gelir demişti doktorum ama kırmızıyı görünce dünyam başıma yıkıldı. Bugün işe başladım çok mutsuzum Salı akşamı kontrol var 10 gün daha istirahat verir belki. Hepimize sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum.

gunaydin canim. sen yine de doktorunla gorus. belki bugun gormek ister seni. kendini de korkutmamaya calis.

Son adet tarihine göre 7+6 günlük hamileyim. Geçen carsamba günü 7+2'de açık renkli kanamam oldu hemen doktora gittim beta HCG degerim 8264 cikti. En son bu olaydan 8 gün önce olcturmustum ve değer 1590 çıkmıştı. Hesaplamalarıma göre beta HCG yüzde altmış artışla 11000 civarı olması lazım. Doktor progesteron ignesi ve kan uyusmazligi iğnesi yaptı ama bu değerin düşük hızda artması kafamı kurcaliyor. Sizce neden olabilir? Bı fikri tecrübesi olan var mı?

bhcg değeri arttıkça 2 ye katlanma süresi de artar. yani hamileliğimizin sonuna kadar 2 günde 2 katına çıkmaz. hatta tablosu vardı. değer şu aralıktayken 3 günde 2 katına çıkar vs vs. takılmayın bu sebeple 2 katına çıkıp çıkmamasına 2 ye katlanma kese bebek vs görünene kadar çok öenmli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…