Ben aslında boseyde yiyemiyorum bulantidan dolayı üstelik 1 buçuk kilo vermişim geçen hafta doktor öyle dedi yatıyor her gittiğimde ama göbek belli :)nasıl olduysa şişkinlik falan mı oluyor acaba şikayeti degilim aslında yeterki bebeğim sağlıklı olsun merak ettim ama herkeste böyle mi diye
Ben de 2 kiloya yakın verdim canım. Doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Çok şey denedim bulantımı bastıran bişey bulamadım. Yemeğe başlarken ve sonrasında fena oluyorum. Yerken çok problemim yok ama çok iştahsizim. Damardan beslenme istiyorum mümkünse
Ben de 2 kiloya yakın verdim canım. Doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Çok şey denedim bulantımı bastıran bişey bulamadım. Yemeğe başlarken ve sonrasında fena oluyorum. Yerken çok problemim yok ama çok iştahsizim. Damardan beslenme istiyorum mümkünse
Kızlar çok kötüyüm iki gündür ateşim yükseliyor bir yandan dişim çok ağırıyor öteki yandan 6 saat arayla parol al dedi doktorum ama dişime hiç etki etmiyor ne yapcam bilmiyorum
Kızlar çok kötüyüm iki gündür ateşim yükseliyor bir yandan dişim çok ağırıyor öteki yandan 6 saat arayla parol al dedi doktorum ama dişime hiç etki etmiyor ne yapcam bilmiyorum
Günaydın kızlar.
Güzel bir hafta olur inşAllah. Benim de dün gece kanamam oldu baya açık kırmızı çok korktum sabaha kahve peltesine dönmüştü. Kese yanında Kanama alanı vAr kahve leke gelir demişti doktorum ama kırmızıyı görünce dünyam başıma yıkıldı. Bugün işe başladım çok mutsuzum Salı akşamı kontrol var 10 gün daha istirahat verir belki. Hepimize sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum.
Saol canm. Şuan kahve leke geliyor aramadım doktoru yarın akşam bana rapor veren doktorda randevum var bakalım her şey yolundadır inşAllah. Sonuca göre kendi doktorumu ararım.
ben bugün iş başı yaptım ve yerimi değiştirdiler daha rahat,sadece pc başında bişeyler yazıyorum. Daha iyi olur inşAllah
Taburcu oldum kanamam çok azaldı allaha şükür. Ama doktora ulaşamıyorum o yüzden de kan sulandırıcı kullanıp kullanmayacağımı bilmiyorum. Haftada 1 proluton vurul dedi ordaki nöbetçi doktor
2.gebeliklerde göbek daha mı çabuk çıkıyor acaba. Bende daha kilo almadım ama hafif bir göbek var. Bulantıdan dolayı kızarmış ekmek yiyorum karbonhidrat da göbek yapıyor gerçi belki ondandır.
İlk gebeliğimde 6 aylık olunca anca göbeğim belli olmuştu. Tabi 50 kg la hamile kalmıştım. Şimdi 57 kiloyum bakalım final nasıl olacak
Ben de son 1 haftadır iyi beslenemediğimi düşünüyorum. İştahım yok ağzımın tadı yok. Daha çok küçük oldukları için bizim depolardan besleniyorlar şuan. Kendi sağlığımız ve güçlü kalabilmemiz için iyi beslenmeliyiz ama benim de durumlar aynı maalesef
Ben de son 1 haftadır iyi beslenemediğimi düşünüyorum. İştahım yok ağzımın tadı yok. Daha çok küçük oldukları için bizim depolardan besleniyorlar şuan. Kendi sağlığımız ve güçlü kalabilmemiz için iyi beslenmeliyiz ama benim de durumlar aynı maalesef
İnşallah öyledir canım.Kan sonuçlarım da vitaminlerim iyi çıkmştı Allah tan.Benim de ağzım sürekli acı.Sana tavsiyem kaşarlı tost ve muz tüket mutlaka.Mideye de iyi geliyor.Ben zorla bu ikisini yiyorum.
Kanamam oldu apar topar hastaneye geldik.ilk kez böyle kanamam oldu ömrümden ömür gitti. Bebeğin kalp atışı devam ediyor. Pruloton vuruldum bu gece hastanedeyim
Ben de doğru düzgün yiyemiyorum bugün dışardaydık arkadaşlarla fotograf çekildik daha iyi anladım resmen çökmüşüm ya yüzüm sararmış solmuş gözlerim içine kaçmış hasta gibi görünüyorum. Aynada da aynı şeyi görüyorum ama fotografta da kötü çıkınca dedim hakikaten çökmüşüm. Bulantım eskisi kadar yok ama midem almıyor böyle eskisi gibi yiyemiyorum yarım tabakla doyuyorum ya da midem şişiyor bilmiyorum ne zaman kilo almaya başlıycam merak ediyorum artık. Moralim bozuldu çok sağlıksız görünüyorum
2.gebeliklerde göbek daha mı çabuk çıkıyor acaba. Bende daha kilo almadım ama hafif bir göbek var. Bulantıdan dolayı kızarmış ekmek yiyorum karbonhidrat da göbek yapıyor gerçi belki ondandır.
İlk gebeliğimde 6 aylık olunca anca göbeğim belli olmuştu. Tabi 50 kg la hamile kalmıştım. Şimdi 57 kiloyum bakalım final nasıl olacak
İkinci gebelikler daha mi zor geçiyor ya sizde nasil :)
Gobis ilkinde de benim pantalonum cok rahatsiz etmisti ilk aylarda piskolojikmiydi acaba diyorum :) suanda da yeni yeni rahatsiz ediyor sıkmaya basladi
İnşallah öyledir canım.Kan sonuçlarım da vitaminlerim iyi çıkmştı Allah tan.Benim de ağzım sürekli acı.Sana tavsiyem kaşarlı tost ve muz tüket mutlaka.Mideye de iyi geliyor.Ben zorla bu ikisini yiyorum.
Evet canm kaşarlı tost denemiştim gerçekten bana da iyi geldi. Çok saol. Bakalım hele bir yarın hayırlı haber alayım,sağlıklı olduğunu kalp atışlarını duyayım Allahım inşAllah