2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de 2 kiloya yakın verdim canım. Doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Çok şey denedim bulantımı bastıran bişey bulamadım. Yemeğe başlarken ve sonrasında fena oluyorum. Yerken çok problemim yok ama çok iştahsizim. Damardan beslenme istiyorum mümkünse

Geçen hafta normalde 7+2deyken gelişime göre 5+6 idi. Gelisimi geriden geliyor ama normal tarihe yaklaşıyor. 6+3deykende gelişim 4+3tü.
Benim ilk gebeliğim geç döllenmeydi. Haftasına göre hep geriden geldi ama aradaki fark açılmadı. Sonra doktorum sat ı güncelledi öyle takip ettik

Bende elektrik elektronik mühendisiyim :)yerime bakabilecek bı arkadas daha var çok şükür
Bende elektrik elektronik mühendisiyim :)yerime bakabilecek bı arkadas daha var çok şükür
yerine bakacak varsa çok problem olmuyor genelde tabi patrona bağlı benim patronum çok iyidir. umarım sıkıntı olmaz hepimize

Limon denedin mi hiç o bana iyi geliyor bazen

Kızlar çok kötüyüm iki gündür ateşim yükseliyor bir yandan dişim çok ağırıyor öteki yandan 6 saat arayla parol al dedi doktorum ama dişime hiç etki etmiyor ne yapcam bilmiyorum

Geçmiş olsun cnm gittinmi dra

gunaydin canim. sen yine de doktorunla gorus. belki bugun gormek ister seni. kendini de korkutmamaya calis.
Saol canm. Şuan kahve leke geliyor aramadım doktoru yarın akşam bana rapor veren doktorda randevum var bakalım her şey yolundadır inşAllah. Sonuca göre kendi doktorumu ararım.
ben bugün iş başı yaptım ve yerimi değiştirdiler daha rahat,sadece pc başında bişeyler yazıyorum. Daha iyi olur inşAllah

Taburcu oldum kanamam çok azaldı allaha şükür. Ama doktora ulaşamıyorum o yüzden de kan sulandırıcı kullanıp kullanmayacağımı bilmiyorum. Haftada 1 proluton vurul dedi ordaki nöbetçi doktor
çok geçmiş olsun, Allah yavrunuzu bağışlasın.
kaç haftalıksınız??

Geçmiş olsun cnm gittinmi dra
yok canım gitmedim yarın başka bir doktorda kontrolüm var onu bekliyorum. umarım her şey yolundadır..sen nasıl oldun? lekelenme azaldı mı?

2.gebeliklerde göbek daha mı çabuk çıkıyor acaba. Bende daha kilo almadım ama hafif bir göbek var. Bulantıdan dolayı kızarmış ekmek yiyorum karbonhidrat da göbek yapıyor gerçi belki ondandır.
İlk gebeliğimde 6 aylık olunca anca göbeğim belli olmuştu. Tabi 50 kg la hamile kalmıştım. Şimdi 57 kiloyum bakalım final nasıl olacak

Kızlar bulantı ve iştahsızlıktan doğru düzgün beslenemiyorum.Acaba bebek gelişiyor mudur? İyi beslenemediğim için içim rahat değil.Korkuyorum

Kızlar bulantı ve iştahsızlıktan doğru düzgün beslenemiyorum.Acaba bebek gelişiyor mudur? İyi beslenemediğim için içim rahat değil.Korkuyorum
Ben de son 1 haftadır iyi beslenemediğimi düşünüyorum. İştahım yok ağzımın tadı yok. Daha çok küçük oldukları için bizim depolardan besleniyorlar şuan. Kendi sağlığımız ve güçlü kalabilmemiz için iyi beslenmeliyiz ama benim de durumlar aynı maalesef

İnşallah öyledir canım.Kan sonuçlarım da vitaminlerim iyi çıkmştı Allah tan.Benim de ağzım sürekli acı.Sana tavsiyem kaşarlı tost ve muz tüket mutlaka.Mideye de iyi geliyor.Ben zorla bu ikisini yiyorum.

Bakar bakmaz hamile misin diyenler bu yüzden diyor canım

İkinci gebelikler daha mi zor geçiyor ya sizde nasil :)
Gobis ilkinde de benim pantalonum cok rahatsiz etmisti ilk aylarda piskolojikmiydi acaba diyorum :) suanda da yeni yeni rahatsiz ediyor sıkmaya basladi

Evet canm kaşarlı tost denemiştim gerçekten bana da iyi geldi. Çok saol. Bakalım hele bir yarın hayırlı haber alayım,sağlıklı olduğunu kalp atışlarını duyayım Allahım inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…