- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
Ben de doğru düzgün yiyemiyorum bugün dışardaydık arkadaşlarla fotograf çekildik daha iyi anladım resmen çökmüşüm ya yüzüm sararmış solmuş gözlerim içine kaçmış hasta gibi görünüyorum. Aynada da aynı şeyi görüyorum ama fotografta da kötü çıkınca dedim hakikaten çökmüşüm. Bulantım eskisi kadar yok ama midem almıyor böyle eskisi gibi yiyemiyorum yarım tabakla doyuyorum ya da midem şişiyor bilmiyorum ne zaman kilo almaya başlıycam merak ediyorum artık. Moralim bozuldu çok sağlıksız görünüyorum
Maşallah canım, allah bağışlasın evlatlarınıgünaydın anneler, bugün kontrolümüz vardı. kesem hala bebekten bir hafta küçük ama hem kesem hemde bebeğim günü gününe büyümüş. kese biraz daha fazla büyümüş doktorum muhtemelen kapatır aradaki farkı dedi. minik fasülyemi gördüm. sırada beklerken hamileliğinin sonunda olan bir bayan vardı. 2.5 yaşında kızı vardı yanında. benim minnoşumda yaklaşık o kız kadar olur kardeşi doğduğunda. kız o kadar akıllıydı ki. umarım benim oğlumda akıllanır o zamana
bebekler öyle güzel korunaklı ki olmaz birşeycik. oğlum 2 yaşında kucağıma da alıyorum peşinde de koşuyorum. işe de gidiyorum. ilk bebeğim çok zor bir bebekti. öyle gözüm korkuyor ki ilk zamanlardan daha iş yerime de söylemedim. offfMaşallah canım, allah bağışlasın evlatlarınıaralarındaki yaş farkının az olması bence çok güzel, hem beraber büyüyorlar hem de arkadaş olacaklar birbirlerine. Benim miniğimin de gelişimi 1 hafta önden gidiyormuş.Perşembe ikili taramamız var. Heyecanlıyım biraZ. Kendimi biraz yordum şu sıralar, inşallah sağlığı iyidir...
Bende soylemedim henüz.ozel mı devlet mi seninbebekler öyle güzel korunaklı ki olmaz birşeycik. oğlum 2 yaşında kucağıma da alıyorum peşinde de koşuyorum. işe de gidiyorum. ilk bebeğim çok zor bir bebekti. öyle gözüm korkuyor ki ilk zamanlardan daha iş yerime de söylemedim. offf
özel 7 yıldır aynı yerde çalışıyorum. ekibin en eski ve yetkili ismiyim. bu aralar işten çıkanlar oldu. yeni mülakatlar yapıyoruz. bende gidince bayağı kötü olacak söylemeye çekiniyorum biraz. siz özelde misiniz devlette mi? ne zaman söyleyeceksiniz. bizim her 6 ayda bir zamların konuşulduğu ve yılın analizinin yapıldığı toplantımız var orada söyleyeyim diyorum.Bende soylemedim henüz.ozel mı devlet mi senin
Canım keseyi veya bebeği gördüyseniz hcg değerine takılma. Doktorlar kese görünce hcg bakmıyo bile. günüyle uyumlu mu kesen?Son adet tarihine göre 7+6 günlük hamileyim. Geçen carsamba günü 7+2'de açık renkli kanamam oldu hemen doktora gittim beta HCG degerim 8264 cikti. En son bu olaydan 8 gün önce olcturmustum ve değer 1590 çıkmıştı. Hesaplamalarıma göre beta HCG yüzde altmış artışla 11000 civarı olması lazım. Doktor progesteron ignesi ve kan uyusmazligi iğnesi yaptı ama bu değerin düşük hızda artması kafamı kurcaliyor. Sizce neden olabilir? Bı fikri tecrübesi olan var mı?
Kızlar günaydın herkese kilo durmulariniz nasıl gidiyor benim 2 aylık oldu hiç kilo almadım ama göbeğim baya belli oluyor şimdiden normal mi sizce erken mi ya da belli olması için
Benimde özel ama ben başlayalı 10 ay olduözel 7 yıldır aynı yerde çalışıyorum. ekibin en eski ve yetkili ismiyim. bu aralar işten çıkanlar oldu. yeni mülakatlar yapıyoruz. bende gidince bayağı kötü olacak söylemeye çekiniyorum biraz. siz özelde misiniz devlette mi? ne zaman söyleyeceksiniz. bizim her 6 ayda bir zamların konuşulduğu ve yılın analizinin yapıldığı toplantımız var orada söyleyeyim diyorum.
Ben aslında boseyde yiyemiyorum bulantidan dolayı üstelik 1 buçuk kilo vermişim geçen hafta doktor öyle dedi yatıyor her gittiğimde ama göbek belli :)nasıl olduysa şişkinlik falan mı oluyor acaba şikayeti degilim aslında yeterki bebeğim sağlıklı olsun merak ettim ama herkeste böyle mi diyebenim ilk regl gecikmesiyle karnim ciktigi icin bana normal geliyor
ben bulanti bastirmak icin ekmek yedigim icin 6 haftada 2 kg almisim ne yazik ki...
bu tarz konularda en öenmlisi sizinle aynı işi yapan başkaları var mı. mesela tek muhasebeciyseniz sorun oluyor. çünkü yerinize bakacak kimse yok. biz ekibiz mesela ben olmasam tamam zorlanırlar sıkışır ama devam eder iş. yeni elemanlar gelecek ama ben bilgisayar mühendisiyim. yeni gelen işleri öğrenene kadar epey zaman geçiyor.Benimde özel ama ben başlayalı 10 ay oldu3ay dolsun söyleyim diye düşünüyorum
Valla bravo enerjine maşallah diyelim :) sabah kalkıp işe gelmek ayrı bir travma . Doğum iznine ayrılacağım tarihi dört gözle bekliyorumbebekler öyle güzel korunaklı ki olmaz birşeycik. oğlum 2 yaşında kucağıma da alıyorum peşinde de koşuyorum. işe de gidiyorum. ilk bebeğim çok zor bir bebekti. öyle gözüm korkuyor ki ilk zamanlardan daha iş yerime de söylemedim. offf
o zaman yüksek lisasımı demiyeyim. valla mecbur böyle olmak zorundasın. akşam eve gidiyorum miniğim özlemiş beni koşmak istiyor oynamak istiyor. eee o da haklı koşup sarılınca bana enerji geliyor insanaValla bravo enerjine maşallah diyelim :) sabah kalkıp işe gelmek ayrı bir travma . Doğum iznine ayrılacağım tarihi dört gözle bekliyorum
Ben baştan beri fitil olarak alıyorum gercektan hic bı yan etkisi yok doktorm başta uyardı beni böyle kullan diye iki aydır kullaniyorumKizlar progestan kullananlar için diyorum bende baya yan etki yapmıştı baş dönmesi vs.ben doktorumla görüştüm sadece akşam yatarken fitil olarak alıyorum ve şu an iyiyim o günler kabus gibiydi yerimden kalkamiyordum. Sizde görüşün isterseniz ben çok rahat ettim
Bende elektrik elektronik mühendisiyim :)yerime bakabilecek bı arkadas daha var çok şükürbu tarz konularda en öenmlisi sizinle aynı işi yapan başkaları var mı. mesela tek muhasebeciyseniz sorun oluyor. çünkü yerinize bakacak kimse yok. biz ekibiz mesela ben olmasam tamam zorlanırlar sıkışır ama devam eder iş. yeni elemanlar gelecek ama ben bilgisayar mühendisiyim. yeni gelen işleri öğrenene kadar epey zaman geçiyor.
bhcg değeri arttıkça 2 ye katlanma süresi de artar. yani hamileliğimizin sonuna kadar 2 günde 2 katına çıkmaz. hatta tablosu vardı. değer şu aralıktayken 3 günde 2 katına çıkar vs vs. takılmayın bu sebeple 2 katına çıkıp çıkmamasına 2 ye katlanma kese bebek vs görünene kadar çok öenmli
Canım keseyi veya bebeği gördüyseniz hcg değerine takılma. Doktorlar kese görünce hcg bakmıyo bile. günüyle uyumlu mu kesen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?