2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sıcakta çok zor ise gitmek canım kolay gelsin

Ben de 4te çıkacağım artık. Dayanamıyorum zaten. Gece felaket sıcaktı. Yaprak kımıldamadı
Kaç kere kalktım el ayak yüz yıkadım saymadım.

Ben de 4te çıkacağım artık. Dayanamıyorum zaten. Gece felaket sıcaktı. Yaprak kımıldamadı
Kaç kere kalktım el ayak yüz yıkadım saymadım.
Aynen canm ya, klima var kapatıp açıyorum onu sürekli.. eşimde kızdı buz gibi olmuşsun dedi yooo dedim içim yanıyor gel bakayım yanmış mısın falan beni özlemedin mi dedi valla şu an ihtiyacım olan son şey dedim yattı uyudu sonra

Kızlar kontrolden geldim 3300 gr 51 cm olmuş sancı yok yumuşama varmış önümde 2 hafta var yaklaşık umarım kendiliğinden gelir miniğim yoksa bayram giricek araya sezeryan olcam büyük ihtimal
Maşallah canım. Bayrama kadar gelir bence, yürüyüş, hurma falan önermedi mi doktor. Doğum kilosunu almış zaten artık. Sağlıkla gelsin inşAllah

Aylik kontrolden geldim
36+5te 2.850 olmus
Ne yazik ki bu ay kilo almisim, totalde 15 oldum
Cati muaynesi yapıldı (korkmayin bitiyor sonunda) normalde doguma engel yok
Baska doktora devretti, tanistim ama cok da isinmadim ama sorun da degil
Tavsiyelerini sordum kendi doktoruma;
Yuruyus protein meyve
Meme ucu kremi baslamiyoruz, yara vs olursa ilerde konuşulacak
Nstye girdim İlk defa (20tl) normal sonuclar (yatmak zorladi belim ağrıyor rotoskolyoz kalp ben)
Bundan sonra haftada 1 kontrol yeni doktorla

Günaydın cayır cayır yanan anneler, burası 40 derece bugün
Gece kramplar, mide yanmaları, sıcaklar ben hamileliği özlemem gibi geliyor ya sıkıldım
Havalar Son günlerde baya zorlamaya başladı canım. Ben hamileliği çok seviyorum uzun sürsün diyordum ama artık dayanamıyorum. Çok sıcak havalara kaldık. Oğlum ocak doğumlu ne rahat geçmişti buz gibiydi hava kat kat giyiniyordum, Bursa bugün 32-34 derece

Masallah masallah mutlucuga hadi bakalım kuzuya

Var canım artarak devam ediyor ağrılar hiç geçmiyor ki hala 5dk bir kasılma var. Bu böyle ne zamana kadar gidicek bilmiyorum bebeğim içerde sürekli kasılmadan zarar görüyormudur onu düşünüyorum
Yani açılman da var bilemedim ki.. Ama benim kız da böyleydi biliyo musun evde sancım vardı ama ilerlemiyordu yani şiddeti artmıyor arası kısalmıyordu zaman olarak da 3 gün öyle çektim yani inşallah bir avazda kurtulursun kendini sıcak tut sıcak bir banyo yap belki vücudun rahatlar da açılır sancılar

Bir daha çocuk yaparsam kışa getireceğim

Maşallah Mutlu ya.. sağlıkla kolaylıkla gelir inşAllah.
Maalesef benimde total kilo 15 oldu

Hadi güzel haberlerle inşallah.. Evde dinlenme moduna geçseydin iyi olurdu de yeter çalıştığınız bu göbüşle keyfi hareket etmek lazım öyle sabah işe git akşam gel Oo zor iş

Masallahiniz var kizlar mesajlarinizdan benim en son msjim kayboldu :) :) :) tekrar kopyaliyorum umarim okuyabilirsiniz, hamile olan arkadaslarima saglikla sihatla kucaklarina almayi diliyorum, hayirli evlatlarla dolsun kucaklarimiz, AMIN

Kizlar, tedavi sürecinizden biraz bahsedermisniz, misal hangi ilaclar kullandiniz dozu nekadardi yumurta toplanirken, kac yumurta olgun cikti kaci 5ci güne gitti ve transfer öncesi sonrasi ne gibi ilaclar kullandiniz? sizi basariya götüren tedavi nasildi ? hangi ilaclardi ? Prednol, Clexane, tetrodex (sanirim yanlis yazdim) Neupogen, Intralipid ilaclarini kullandinizmi? cevaplarsaniz cok sevinirim benim icin önemli, tesekürler

Maşallah minik erkeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…