2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hadi güzel haberlerle inşallah.. Evde dinlenme moduna geçseydin iyi olurdu de yeter çalıştığınız bu göbüşle keyfi hareket etmek lazım öyle sabah işe git akşam gel Oo zor iş
Valla öyle canım ben de çalışmam diyordum, oğlum eylülde ilkokula başlayacak onlarla daha fazla vakit geçirmek için bütün çabam

yok kuzum.sanmam hayvanlar asla bebeklere.zarar vermez korurlar
bak bak havlu muslin hemen savunmada hatun
masallah masallah.prensese az.kalmış.kuzu diye diye getirdin
hatirlatcammm dünür
kiyamam yaa gecicek.az.kaldi
Yok ya zarar vermediklerini biliyorum bazılarının tavrı değişiyor trip atıyorlar sahiplerine İnternette videoları izliyorum hep çok komikler yaa

Maşallah hadi sağlıkla gelsin minnoş mutlu

Aaaaa maşallah bebiş de güzel kilo almış.
Çatı muayenesinde yumuşama falan görmediler mi?
Ben de ısınamamıştım yeni doktora ama bir iki kere görüşünce az bi elektriklenme oluyor.
Bu ay ben de kilo almışım kiloyu takma, hepimiz son aylarda alacaz sanırım. haberler güzelmiş sende

Valla öyle canım ben de çalışmam diyordum, oğlum eylülde ilkokula başlayacak onlarla daha fazla vakit geçirmek için bütün çabam
Cefakar anaa fedakar anaa az kaldı Allah yardımcın olsun okula yeni başlicaksa çok ihtiyacı olacak oğluşunun sana.. İlk okuma yazma öğrenme dönemi çok sabır istiyor

Cati muaynesinden korkanlar için
Korkacak bir sey yok. Maksimum 1dk sürüyor zaten. Ay her gun ölsün diyecegim bir sey degil ama aman tanrim bir daha yaptirmam da degil. Pozisyon rahatsiz sorun o bence.
Korkmayin yani. Zaten aktif cinsel yasami olan kadinlar senede 1 kere pap smar (rahim agzi kanseri tarama testi) yaptirmak icin zaten muayne olmali. Dogumdan sonra da ihmal etmeyin, beni uzmeyin.

Yumusama falan bisi demedi. Zaten ben muaynedeki konusmalari genel olarak hatırlamıyorum, çıkışta kocamla üstünden geciyoruz. Algilarim kapaniyor, artik durumu ne kadar reddediyorsam
Nstyi de dogumhanede cektiler ama dogum yoktu, balliyim.

Cefakar anaa fedakar anaa az kaldı Allah yardımcın olsun okula yeni başlicaksa çok ihtiyacı olacak oğluşunun sana.. İlk okuma yazma öğrenme dönemi çok sabır istiyor
Amin canm inşAllah, Allah kolaylığını verir..
İlk okuma yazma zamanı dövmezsem bi daha dövmem sanırım

Tedavi gören var mıydı grupta hatırlamıyorum.
Şahsen ben ovulasyon testi kullanarak doğal yolla kaldım. Belki sık sık yazmayan arkadaşlar içinde vardır. görünce yazarlar. Ama çok yazıştığımız için yine eskilerde kalacak senin soru

Çıkınca özet mi geçiyonuz üstünden

Tesekürler, Allah muhabettinizi arrtirrsin insallah, tatli tatli sohbetler dilerim, birgün bende insallah cati muayesinden felan bahsedebilirim, AMIN

Amin canm inşAllah, Allah kolaylığını verir..
İlk okuma yazma zamanı dövmezsem bi daha dövmem sanırım
Ayy çok zordu benimki ama hatırladıkça nasıl krizler geçiriyordum allahım çocuk şoka giriyordu halbuki sadece tekrar edip zamana bırakmak gerekiyormuş boşuna kendimi paraladım da çocuğu darlayıp sıkıştırdım sonlara doğru kendi çözdü zaten herşeyi.. Kıyamam oğluşuma

Maşallah canım. Bayrama kadar gelir bence, yürüyüş, hurma falan önermedi mi doktor. Doğum kilosunu almış zaten artık. Sağlıkla gelsin inşAllah
İnşallah gelir hurmayı ben sormuştum 38 den sonra başla dedi. Yürüyüşle ilgili bişi demedi ama yapayım ben bari akşamları

Kötü bir durum ama birtek ben varım sanıyordum bunu yaşayan duymak iyi geldi. Çok teşekkür ederim sürekli sıcak duş ve pilates yapıyorum açılma olsun diye. O vaktini biliyor gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…