Hadi güzel haberlerle inşallah.. Evde dinlenme moduna geçseydin iyi olurdu de yeter çalıştığınız bu göbüşle keyfi hareket etmek lazım öyle sabah işe git akşam gel Oo zor iş
yok kuzum.sanmam hayvanlar asla bebeklere.zarar vermez korurlar
bak bak havlu muslin hemen savunmada hatun masallah masallah.prensese az.kalmış.kuzu diye diye getirdin
hatirlatcammm dünür
kiyamam yaa gecicek.az.kaldi
Aylik kontrolden geldim
36+5te 2.850 olmus
Ne yazik ki bu ay kilo almisim, totalde 15 oldum
Cati muaynesi yapıldı (korkmayin bitiyor sonunda) normalde doguma engel yok
Baska doktora devretti, tanistim ama cok da isinmadim ama sorun da degil
Tavsiyelerini sordum kendi doktoruma;
Yuruyus protein meyve
Meme ucu kremi baslamiyoruz, yara vs olursa ilerde konuşulacak
Nstye girdim İlk defa (20tl) normal sonuclar (yatmak zorladi belim ağrıyor rotoskolyoz kalp ben)
Bundan sonra haftada 1 kontrol yeni doktorla
Aylik kontrolden geldim
36+5te 2.850 olmus
Ne yazik ki bu ay kilo almisim, totalde 15 oldum
Cati muaynesi yapıldı (korkmayin bitiyor sonunda) normalde doguma engel yok
Baska doktora devretti, tanistim ama cok da isinmadim ama sorun da degil
Tavsiyelerini sordum kendi doktoruma;
Yuruyus protein meyve
Meme ucu kremi baslamiyoruz, yara vs olursa ilerde konuşulacak
Nstye girdim İlk defa (20tl) normal sonuclar (yatmak zorladi belim ağrıyor rotoskolyoz kalp ben)
Bundan sonra haftada 1 kontrol yeni doktorla
Aaaaa maşallah bebiş de güzel kilo almış.
Çatı muayenesinde yumuşama falan görmediler mi?
Ben de ısınamamıştım yeni doktora ama bir iki kere görüşünce az bi elektriklenme oluyor.
Bu ay ben de kilo almışım kiloyu takma, hepimiz son aylarda alacaz sanırım. haberler güzelmiş sende
Cefakar anaa fedakar anaa az kaldı Allah yardımcın olsun okula yeni başlicaksa çok ihtiyacı olacak oğluşunun sana.. İlk okuma yazma öğrenme dönemi çok sabır istiyor
Cati muaynesinden korkanlar için
Korkacak bir sey yok. Maksimum 1dk sürüyor zaten. Ay her gun ölsün diyecegim bir sey degil ama aman tanrim bir daha yaptirmam da degil. Pozisyon rahatsiz sorun o bence.
Korkmayin yani. Zaten aktif cinsel yasami olan kadinlar senede 1 kere pap smar (rahim agzi kanseri tarama testi) yaptirmak icin zaten muayne olmali. Dogumdan sonra da ihmal etmeyin, beni uzmeyin.
Aaaaa maşallah bebiş de güzel kilo almış.
Çatı muayenesinde yumuşama falan görmediler mi?
Ben de ısınamamıştım yeni doktora ama bir iki kere görüşünce az bi elektriklenme oluyor.
Bu ay ben de kilo almışım kiloyu takma, hepimiz son aylarda alacaz sanırım. haberler güzelmiş sende
Yumusama falan bisi demedi. Zaten ben muaynedeki konusmalari genel olarak hatırlamıyorum, çıkışta kocamla üstünden geciyoruz. Algilarim kapaniyor, artik durumu ne kadar reddediyorsam
Nstyi de dogumhanede cektiler ama dogum yoktu, balliyim.
Cefakar anaa fedakar anaa az kaldı Allah yardımcın olsun okula yeni başlicaksa çok ihtiyacı olacak oğluşunun sana.. İlk okuma yazma öğrenme dönemi çok sabır istiyor
Masallahiniz var kizlar mesajlarinizdan benim en son msjim kayboldu :) :) :) tekrar kopyaliyorum umarim okuyabilirsiniz, hamile olan arkadaslarima saglikla sihatla kucaklarina almayi diliyorum, hayirli evlatlarla dolsun kucaklarimiz, AMIN
Kizlar, tedavi sürecinizden biraz bahsedermisniz, misal hangi ilaclar kullandiniz dozu nekadardi yumurta toplanirken, kac yumurta olgun cikti kaci 5ci güne gitti ve transfer öncesi sonrasi ne gibi ilaclar kullandiniz? sizi basariya götüren tedavi nasildi ? hangi ilaclardi ? Prednol, Clexane, tetrodex (sanirim yanlis yazdim) Neupogen, Intralipid ilaclarini kullandinizmi? cevaplarsaniz cok sevinirim benim icin önemli, tesekürler
Tedavi gören var mıydı grupta hatırlamıyorum.
Şahsen ben ovulasyon testi kullanarak doğal yolla kaldım. Belki sık sık yazmayan arkadaşlar içinde vardır. görünce yazarlar. Ama çok yazıştığımız için yine eskilerde kalacak senin soru
Yumusama falan bisi demedi. Zaten ben muaynedeki konusmalari genel olarak hatırlamıyorum, çıkışta kocamla üstünden geciyoruz. Algilarim kapaniyor, artik durumu ne kadar reddediyorsam
Nstyi de dogumhanede cektiler ama dogum yoktu, balliyim.
Tedavi gören var mıydı grupta hatırlamıyorum.
Şahsen ben ovulasyon testi kullanarak doğal yolla kaldım. Belki sık sık yazmayan arkadaşlar içinde vardır. görünce yazarlar. Ama çok yazıştığımız için yine eskilerde kalacak senin soru
Ayy çok zordu benimki ama hatırladıkça nasıl krizler geçiriyordum allahım çocuk şoka giriyordu halbuki sadece tekrar edip zamana bırakmak gerekiyormuş boşuna kendimi paraladım da çocuğu darlayıp sıkıştırdım sonlara doğru kendi çözdü zaten herşeyi.. Kıyamam oğluşuma
Yani açılman da var bilemedim ki.. Ama benim kız da böyleydi biliyo musun evde sancım vardı ama ilerlemiyordu yani şiddeti artmıyor arası kısalmıyordu zaman olarak da 3 gün öyle çektim yani inşallah bir avazda kurtulursun kendini sıcak tut sıcak bir banyo yap belki vücudun rahatlar da açılır sancılar
Kötü bir durum ama birtek ben varım sanıyordum bunu yaşayan duymak iyi geldi. Çok teşekkür ederim sürekli sıcak duş ve pilates yapıyorum açılma olsun diye. O vaktini biliyor gerçi