2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın canım,
Anneliğe alışmana çok sevindim. İnşallah gaz olayını da hemencecik çözersin.
İyi oldu bunları yazdığın valla havlu konusunda aklımda olan bişeydi bugün hemen halledeyim bari

arteemis gözün aydın canım, hoşgelmiş kuzu ❤

Canım ya ben hiç dikiş ağrısı hatırlamıyorum hastanedeki ilk kalkış anını hatırlıyorum sadece. demekki gerçekten unutuluyorki tekrar aynı şeye cesaret edebiliyoruz geçecek sabret

Benim de nefesim çok daralıyor. Normal mi bu ya
Valla bu sıcaklarda özellikle konuşurken nefesimin yetmediğini hissediyorum, kesik kesik konuşuyorum..normaldir bu kadar kilo, nem, sıcak

Simran_ Sevdiklerinle nice güzel yaşların olsun

Efelihayat seni yarın kutlayacağım

Gördün mü I ikuayko böyle dedin. 90lılar ittifak oldu. Bizi sayılarıyla dövdüler. Ne vardı sarılaydık
Zaten Efelihayat 'a da gitme köpek var dedin.
90 lıların bizi sayilariyla dövmesi çok normal zaten..anormal olan biziz, 40 ında çocuk mu yapılırmış, torun sevenler var be 40 da

90 lıların bizi sayilariyla dövmesi çok normal zaten..anormal olan biziz, 40 ında çocuk mu yapılırmış, torun sevenler var be 40 da
İşte ben de bizler türümüzün son örneğiyiz diye düşünerek dediydim sarılalım diye
Siz sarılın ben arkadan eteğinize tutunurum ablalarım (33 de ilk çocuk kontenjanından faydalanarak )

Ha bu arada 40ında torun sevecek olana örneğim var Zeytinliii

Kızlar bebek yatağı için alez koruyucu almaya gerek var mi? Bir de doğum odasına iyi ki doğdun gibi masa arkasına afiş yapiliyr ya ondan yaptrn var mı onereck olan?
Bence al canim. Bazen bezlerinden kaka tasiyor. Evde alez varsa ikiye uce katlayarak da carsafinin altina koyabilirsin.

Yok yaa o kadan da küçük değilim 96 lı analar var kız ama benim minnoşlar da anaları gibi hızlı olursa orasını bilemem hemen de yaşlancam kaynana torun derdi ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…