Kızlar bebek yatağı için alez koruyucu almaya gerek var mi? Bir de doğum odasına iyi ki doğdun gibi masa arkasına afiş yapiliyr ya ondan yaptrn var mı onereck olan?
Bu arada ay hemen buyuyo cok bisey alma yenidogan bedeni diyenlere selam olsun cocugun dün 3.gununde giyecek biseyi kalmadi hahaha 2 makine camasir cikti 1 tane havlu almisim aferim bana iki kere yikadik asya hanimi birinde cisini yaptı birinde kustu havluya acil havlu alinacak muslinler de bol bol alin cok isime yaradi. Ev cok sicak 27derece falan icine bir citcitli badi ustune de tulum giydiriyorum keske daha cok tulum alsaymisim cok rahat. Kendinden eldivenli tulumu icat edene saygilar
Günaydın canım,
Anneliğe alışmana çok sevindim. İnşallah gaz olayını da hemencecik çözersin.
İyi oldu bunları yazdığın valla havlu konusunda aklımda olan bişeydi bugün hemen halledeyim bari
Ay 2 sezaryen ve simdi 3. Bebis mi sen de nasil bi cesaret var bacim helal olsun benm gozum acayip korktu sezaryen yuzunden 2.yi asla dusunemiyorum tavsiyelerin icin de cok teşekkürler ama mesela daha ne kdr surer dikis ağrısı tahmini
Canım ya ben hiç dikiş ağrısı hatırlamıyorum hastanedeki ilk kalkış anını hatırlıyorum sadece. demekki gerçekten unutuluyorki tekrar aynı şeye cesaret edebiliyoruz geçecek sabret
Günaydın güzel anneler .. Akşam yemedim pek nasıl açımm midem bomboşş gerçi zaten dolu kaldığını da pek görmedim ama bu sefer çok fazla açum bebiş de taş gibi seetleştirmiş karnımı o da isyan ediyo herhal
İşte ben de bizler türümüzün son örneğiyiz diye düşünerek dediydim sarılalım diye
Siz sarılın ben arkadan eteğinize tutunurum ablalarım (33 de ilk çocuk kontenjanından faydalanarak )
Ha bu arada 40ında torun sevecek olana örneğim var Zeytinliii
Kızlar bebek yatağı için alez koruyucu almaya gerek var mi? Bir de doğum odasına iyi ki doğdun gibi masa arkasına afiş yapiliyr ya ondan yaptrn var mı onereck olan?
İşte ben de bizler türümüzün son örneğiyiz diye düşünerek dediydim sarılalım diye
Siz sarılın ben arkadan eteğinize tutunurum ablalarım (33 de ilk çocuk kontenjanından faydalanarak )
Ha bu arada 40ında torun sevecek olana örneğim var Zeytinliii
Yok yaa o kadan da küçük değilim 96 lı analar var kız ama benim minnoşlar da anaları gibi hızlı olursa orasını bilemem hemen de yaşlancam kaynana torun derdi ayy