Kıskançlık krizlerine girmesin bunlarBakalim.hem kedi.hem.kopek.gorucek.Bizim ki çocuk hayvanat bahcesine.geliyor
gecen bir ebenin yatak yapma videosunu izledim (hollandaca). kadin bebegin basinin gelecegi yere bi muslini iki uc kat yapip genislemesine serdi yatagin altina da sikistirdi. kusma tukurme durumlari icin. bu da fikir olsun.Bebişler kusuyor. Sıvı geçirmez alez iyi olur. Yoksa bi kussa yatağın kurumasını beklemek zorunda kalırsın.
Yakınlarında parti malz. Satan bi yer yok mu? İyi ki doğdun afişi için.
İyi ki doğdun yazılı balonlarda var.
ayy ne tatlisin afroditiiiBu arada ay hemen buyuyo cok bisey alma yenidogan bedeni diyenlere selam olsun cocugun dün 3.gununde giyecek biseyi kalmadi hahaha 2 makine camasir cikti1 tane havlu almisim aferim bana iki kere yikadik asya hanimi birinde cisini yaptı birinde kustu havluya acil havlu alinacak muslinler de bol bol alin cok isime yaradi. Ev cok sicak 27derece falan icine bir citcitli badi ustune de tulum giydiriyorum keske daha cok tulum alsaymisim cok rahat. Kendinden eldivenli tulumu icat edene saygilar
Kıskançlık krizlerine girmesin bunlar
Ayy sabrını sınıyor şimdiden seni gece ağlamalarına mı alıştırıyor nedirBizimki zaten huy değiştirdi 1 haftadır beni sinir ediyor.
Gündüz uyuyor tüm gün gece miyav da miyav. Gece ve gündüzü karıştırdı. Bi de konuşuyormuş gibi. Kendi başına da değil. Yatak odasına gelip direk bize bişeyler anlatıyorzaten havalarda sıcak uyuyamıyorum tam dalıyorum dibimde miyaaav
Sen 39.haftaya gelmissin anacim masallah muhtemelen oh kurtuldum diceksin eminimGünaydınnn,afroditi gerçekten bu hallerimi özlicemmii özlemek istemiyorum oh ne güzelmiş annellik kurtuldum sonun da hamilelikten demek istiyorum
Şu doğum iznim başlasın onu gündüz uyutmayacağımAyy sabrını sınıyor şimdiden seni gece ağlamalarına mı alıştırıyor nedirderdi nedir acep haha
Ayyyy maşallahhhhh olmuş o artık gelebilirKızlar kontrolden geldim 3300 gr 51 cm olmuşsancı yok yumuşama varmış önümde 2 hafta var yaklaşık umarım kendiliğinden gelir miniğim yoksa bayram giricek araya sezeryan olcam büyük ihtimal
Öyle mi dersin
Maşallah sağlıkla gelsin minnoşunKızlar kontrolden geldim 3300 gr 51 cm olmuşsancı yok yumuşama varmış önümde 2 hafta var yaklaşık umarım kendiliğinden gelir miniğim yoksa bayram giricek araya sezeryan olcam büyük ihtimal
Bizim senle aynı gün canım benim de sancı yok ama belki suni sanci ile başlayabilirler dogum için sezeryana karar vermeden önceKızlar kontrolden geldim 3300 gr 51 cm olmuşsancı yok yumuşama varmış önümde 2 hafta var yaklaşık umarım kendiliğinden gelir miniğim yoksa bayram giricek araya sezeryan olcam büyük ihtimal
Sagol canim insallahGünaydın canım,
Anneliğe alışmana çok sevindim. İnşallah gaz olayını da hemencecik çözersin.
İyi oldu bunları yazdığın valla havlu konusunda aklımda olan bişeydi bugün hemen halledeyim bari
Evet canimMerhabalar alt, ast tahlillerini aç karnına mı yapıyorlar ?
Durumun nasıl canım ağrın var mı halaEvet canim
Var canım artarak devam ediyor ağrılar hiç geçmiyor ki hala 5dk bir kasılma var. Bu böyle ne zamana kadar gidicek bilmiyorum bebeğim içerde sürekli kasılmadan zarar görüyormudur onu düşünüyorumDurumun nasıl canım ağrın var mı hala
Doğum günün kutlu olsun canm, nice mutlu yıllara89 temmuz hatta 30 temmuz ( şair burda yarın doğum günüsü olduğunu belirtip her türlü kutlamaya açık olduğunu belirtiyor ) ahahahah
yok kuzum.sanmam hayvanlar asla bebeklere.zarar vermez korurlarKıskançlık krizlerine girmesin bunlar
bak bak havlu muslinguuunaaaaydin kizlarsukur doguran filan olmamis gece galiba
evvelsigeceyi sifir uykuyla tamamlamistim, bu gece misil misil uyumusum tabi yorgunluktan.
kalcalarim cok agriyo bu arada sagli sollu. dogum icin genisliyo mu acaba
sicaklar yine bastirmis Turkiye de, Allah yardimciniz olsun. sabah ogle aksam dusa girin 5 dkda olsa, hararetinizi alsin. sivi tuketmeyi ihmal etmeyin aman diyim cok tehlikeli. sukur almanya 26/27 lerde.
Simran_ iyiki dogdun caniim
gecen bir ebenin yatak yapma videosunu izledim (hollandaca). kadin bebegin basinin gelecegi yere bi muslini iki uc kat yapip genislemesine serdi yatagin altina da sikistirdi. kusma tukurme durumlari icin. bu da fikir olsun.
ayy ne tatlisin afroditiiine tatli bi anne olduuun
Havlu muslin ve bebege kucuk beden kiyafetleri cok alma konusunda bana direten anneme ve gelinlerimize buradan tesekkurlerimi iletiyorumdogumdan sonra rahat olcaz sukur demek ki.
Kızlar kontrolden geldim 3300 gr 51 cm olmuşsancı yok yumuşama varmış önümde 2 hafta var yaklaşık umarım kendiliğinden gelir miniğim yoksa bayram giricek araya sezeryan olcam büyük ihtimal
hatirlatcammm dünürGünaydın cayır cayır yanan anneler, burası 40 derece bugün
Gece kramplar, mide yanmaları, sıcaklar ben hamileliği özlemem gibi geliyor ya sıkıldım
kiyamam yaa gecicek.az.kaldiGünaydın kızlar
Öğleden sonra kontrolüm var benimde
Aman Allahım gece hiç uyuyamadım ya kabus gibiydi, çok sıcak, midem yandı ve ayaklarım sürekli gerildi. Ağladım sinirimdensabahı ettim işe geldim.
Dün sorumlum sordu ne kadar kaldı dedi 1 hafta daha var dedim, sabah 9 gibi gel 4 e doğru çık kendini zorlama dedi. Tamam dedim bende. Bugün kontrol iyi geçerse öyle yapmayı düşünüyorum. Bu haftadan 3 günüm var zaten haftaya da yarım gün izin alırım salı bırakırım kısmetse..
Doğum günün kutlu olsun canm, nice mutlu yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?