2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
guuunaaaaydin kizlar sukur doguran filan olmamis gece galiba
evvelsigeceyi sifir uykuyla tamamlamistim, bu gece misil misil uyumusum tabi yorgunluktan.
kalcalarim cok agriyo bu arada sagli sollu. dogum icin genisliyo mu acaba

sicaklar yine bastirmis Turkiye de, Allah yardimciniz olsun. sabah ogle aksam dusa girin 5 dkda olsa, hararetinizi alsin. sivi tuketmeyi ihmal etmeyin aman diyim cok tehlikeli. sukur almanya 26/27 lerde.

Simran_ iyiki dogdun caniim

gecen bir ebenin yatak yapma videosunu izledim (hollandaca). kadin bebegin basinin gelecegi yere bi muslini iki uc kat yapip genislemesine serdi yatagin altina da sikistirdi. kusma tukurme durumlari icin. bu da fikir olsun.

ayy ne tatlisin afroditiii ne tatli bi anne olduuun
Havlu muslin ve bebege kucuk beden kiyafetleri cok alma konusunda bana direten anneme ve gelinlerimize buradan tesekkurlerimi iletiyorum dogumdan sonra rahat olcaz sukur demek ki.

Kıskançlık krizlerine girmesin bunlar

Bizimki zaten huy değiştirdi 1 haftadır beni sinir ediyor.
Gündüz uyuyor tüm gün gece miyav da miyav. Gece ve gündüzü karıştırdı. Bi de konuşuyormuş gibi. Kendi başına da değil. Yatak odasına gelip direk bize bişeyler anlatıyor zaten havalarda sıcak uyuyamıyorum tam dalıyorum dibimde miyaaav

Ayy sabrını sınıyor şimdiden seni gece ağlamalarına mı alıştırıyor nedir derdi nedir acep haha

Günaydınnn, afroditi gerçekten bu hallerimi özlicemmii özlemek istemiyorum oh ne güzelmiş annellik kurtuldum sonun da hamilelikten demek istiyorum
Sen 39.haftaya gelmissin anacim masallah muhtemelen oh kurtuldum diceksin eminim ve ne güzelmiş annelik kesin diceksin zaten

Arwien sen rahat dur sirana bekle anacim 36sin daha bak keyfini cikar gebeligin tekmelerin falan

Ayy sabrını sınıyor şimdiden seni gece ağlamalarına mı alıştırıyor nedir derdi nedir acep haha
Şu doğum iznim başlasın onu gündüz uyutmayacağım
Evde yalnız olmaktan sıkılıyor sanırım. Arkadaş istiyor. Tam akşam eve geliyoruz. Biz dinlenmeye çalışıyoruz o hareketleniyor.

Kızlar kontrolden geldim 3300 gr 51 cm olmuş sancı yok yumuşama varmış önümde 2 hafta var yaklaşık umarım kendiliğinden gelir miniğim yoksa bayram giricek araya sezeryan olcam büyük ihtimal
Maşallah sağlıkla gelsin minnoşun güzel haberlerle.. Sağlıkla kucağına al gelmek için hazır bebiş

Kızlar kontrolden geldim 3300 gr 51 cm olmuş sancı yok yumuşama varmış önümde 2 hafta var yaklaşık umarım kendiliğinden gelir miniğim yoksa bayram giricek araya sezeryan olcam büyük ihtimal
Bizim senle aynı gün canım benim de sancı yok ama belki suni sanci ile başlayabilirler dogum için sezeryana karar vermeden önce

Sagol canim insallah
Elimden geldigince tecrube ettiklerimi yazicam

K kudra07 ay agzin bal yesin insallah unuturum kardesleri olsun cok istiyorum

Durumun nasıl canım ağrın var mı hala
Var canım artarak devam ediyor ağrılar hiç geçmiyor ki hala 5dk bir kasılma var. Bu böyle ne zamana kadar gidicek bilmiyorum bebeğim içerde sürekli kasılmadan zarar görüyormudur onu düşünüyorum

Kizlar, tedavi sürecinizden biraz bahsedermisniz, misal hangi ilaclar kullandiniz dozu nekadardi yumurta toplanirken, ve transfer öncesi sonrasi ne gibi ilaclar kullandiniz? sizi basariya götüren tedavi nasildi ? hangi ilaclardi ? cevaplarsaniz cok sevinirim benim icin önemli, tesekürler

Günaydın kızlar
Öğleden sonra kontrolüm var benimde
Aman Allahım gece hiç uyuyamadım ya kabus gibiydi, çok sıcak, midem yandı ve ayaklarım sürekli gerildi. Ağladım sinirimdensabahı ettim işe geldim.
Dün sorumlum sordu ne kadar kaldı dedi 1 hafta daha var dedim, sabah 9 gibi gel 4 e doğru çık kendini zorlama dedi. Tamam dedim bende. Bugün kontrol iyi geçerse öyle yapmayı düşünüyorum. Bu haftadan 3 günüm var zaten haftaya da yarım gün izin alırım salı bırakırım kısmetse..
89 temmuz hatta 30 temmuz ( şair burda yarın doğum günüsü olduğunu belirtip her türlü kutlamaya açık olduğunu belirtiyor ) ahahahah
Doğum günün kutlu olsun canm, nice mutlu yıllara

Kıskançlık krizlerine girmesin bunlar
yok kuzum.sanmam hayvanlar asla bebeklere.zarar vermez korurlar
bak bak havlu muslin hemen savunmada hatun
masallah masallah.prensese az.kalmış.kuzu diye diye getirdin
Günaydın cayır cayır yanan anneler, burası 40 derece bugün
Gece kramplar, mide yanmaları, sıcaklar ben hamileliği özlemem gibi geliyor ya sıkıldım
hatirlatcammm dünür
kiyamam yaa gecicek.az.kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…