2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben o kusma falan durumu icin reflu yataklarından (reflu yastigi da deniyo) almistm yataginin icine onu koydum ona yatiriyorum cok rahat bisey o da

Bez değiştirirken daha da tatliyim bacim

Merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim.
Benim 6. Hamileliğim. İlk Bebeğimi 22 haftalik kaybettim hiç bi sorunum yoktu. Kanama şu gelmesi filan bişi yoktu. Bebeği hissetmedim kontrol de kalp atışı olmadığını. Öğrendim. Normal doğumla dusurulup kürtaj. Yapıldı. Ondan 1 ay sonra kızıma hamile kaldım. Hiç bi ilaç vs kullanmadım sadece yatak istrahatinde bulundum. Sagsalim kucagima aldım çok şükür. Kızımdan sonraki hamileligimde ilki gibi oldu. 13 haftalik karnimda kalbi.durdu aynı şekilde suni sancı verilip dogurdum kürtaj. Oldum. Ondan 9 ay sonra bi daha tedavisiz hamile kaldım. Oda 17 haftaliktı aynı şekilde kalbi durdu.alinma işlemi aynı şekil. Oldu. Ondan bi ay sonra tekrar hamile kaldım. Ve eski tahlillere bakilarak bende heterozigot olduğu yani pıhtılaşma olduğu ancak hafif olduğu yine de önlem amaçlı coraspin 100 mg ve enox 4000 lik kan sulandirici iğne. Kullandım. Ama 16. Haftada yine kalbi durdu. Devlet hastanesinde prof. Dr a gittim histeroskopi operasyonunu yapip rahim agzi yetmezligi oldugunu.söyledi. bi daha hamile kalirsam 11. Haftada dikis atilacagini soyledi. Şimdi yine hamileyim. 5 haftalik. Hem coraspin hem kan sulandirici iğne. Kullanıyorum. Prof. Doktorum şu. An izinde. Özel hastanede bi tüp bebek uzmanina gittim. Benim sorunumun rahim ağzı yetmezliği olamayacagini başka bi sorun olabilecegini dikiş atmanın faydasız olacağını söyledi yinede rahim ağzı uzunlugu olculecek dedi. Çünkü senin bebeklerin canlı dogmuyo karnında kalbi duruyo dedi.
Doktorum gelince ona da sorucam. Size sorum şu; benimle aynı şeyi yaşayıp bebekleri nin karninda kalbi durup dikiş atılan var mi. ??

Var canım artarak devam ediyor ağrılar hiç geçmiyor ki hala 5dk bir kasılma var. Bu böyle ne zamana kadar gidicek bilmiyorum bebeğim içerde sürekli kasılmadan zarar görüyormudur onu düşünüyorum
Canim en son ne zaman gittin hastaneye nst. Cektirrdin mi.bende 5dk duzenli kasilmayla 12 saatin sonunda kalp ritmi bozulmustu bi nst cektirsen mi acaba?

Dogurdum hala yaniyorum ve ustune ped takıyorum en cok da bu koyuyor arkadas
Oysaki C Can6 doğumdan sonra bir titreme geliyor üşüyoruz falan demişti.
Demek ki kısa süreliymiş pedler 9aydır bekliyor dolapta zaten ne güzel havadar havadar dolaşıyorduk.

Allah yardimcin olsun.canim RAbbim korkunla sinamasin grupta bu tarz bisey yasayan duymadik tatlım uzmana.danismanda farkli.doktora gitmende fayda var Allah gönlüne gore versin evladini bagislasin

Var canım artarak devam ediyor ağrılar hiç geçmiyor ki hala 5dk bir kasılma var. Bu böyle ne zamana kadar gidicek bilmiyorum bebeğim içerde sürekli kasılmadan zarar görüyormudur onu düşünüyorum
canim hastaneye gidince sadeve ebe falnnmi bakiyo doktorda bakiyormu
suni sanci verselr hemn dogum yaparsin neden uzatiyorlar sanci isini

Bebisin kilosu guzel normale engelin yok maşallah gayet iyisin bacito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…