2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bide bu adamlar hic anlamiyo halden sun göbelle cok lazimdi

Oysaki @Can66 doğumdan sonra bir titreme geliyor üşüyoruz falan demişti.
Demek ki kısa süreliymiş pedler 9aydır bekliyor dolapta zaten ne güzel havadar havadar dolaşıyorduk.
Sezaryen den ciktim ama ameliyathaneden cikarmadilar musadede tuttular orda bi usume titreme geldi cenem takirdadi hemen isitici getirdiler. Sezaryen olan diger arkadaslarim da da usume titreme oldu ama o dogumdan hemen sonra oluyo.
Sonrasi cayir cayır suan emziriyorum mesela su icindeyim yapis yapisim

O terleme öyle iyi gelecek ki sana bütün ödemi attırıyor

Allah yardimcin olsun.canim RAbbim korkunla sinamasin grupta bu tarz bisey yasayan duymadik tatlım uzmana.danismanda farkli.doktora gitmende fayda var Allah gönlüne gore versin evladini bagislasin

Sağol canım allah razı olsun. Burda gitmedik doktor birakmadik. Genetik testlerimiz yapıldı hersey normal. Kendi doktorum gelene kadar özel de bi tup bebek uzmanı hakan kadirağa ya gittim. Artık alanı tüp bebek olduğu için mi direk öyle konuştu bilemedim. Sanki şimdi hamile değilmişim senelerdir çocuğum olmuyo yasim 35 lerde dünyanın sonuymus gibi konuştu. Sana genetiği ayristirilmis tup bebek yapılması lazım. En iyisi istanbul da Bülent tıraş yapıyo ücret 25 bin filan dedi. Devlet hastanesinde genetik bolumu doktoruyla gorustuk bi kac test istedi. Onlarda sorun olmazsa tup bebege gerek yok dedi. Her biri bisi diyo kime gore gidecegimizi sasirdik. Moralimi yerle bir edip gönderdi. Yarın kontrolum var kalp atışını ilk duyacaz allahın izniyle. Şu an istrahatteyim hiç kalkmiyorum. Doktor çözüm değil ama madem kızında öyle yapmissin bunda da yap dedi. Diğerlerinde çok ta dikkat etmiyodum yine ev işi filan yapiyodum.

Bebisin kilosu guzel normale engelin yok maşallah gayet iyisin bacito
Perde çektiler eşime çık dememe gerek kalmadi, yoksa doktora diyecektim orasi sifreli parolayi söyle kapandi yollar
Kiz kalsin.biraz daha mutlucuk çocuğa pigme dedin benimkinden.iri masallah
Kilo degil boyu kısa cocumun. Ama alıştım fikre, ben de kisayim diye diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…