2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
All Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

B Bahar0107 canım benim de 2,5 yıl olmadı, en son ay laparoskopi olacaktim acaba tüplerde tıkanıklık yapışıklık mı var diye. O ay eşimle büyük bi kavga ettim ve ameliyattan vazgeçtim. Bi iki duzensiz yakınlâşmamiz oldu o ay barışınca o ay tuttu inan tam ümitlerin tükendiği anda geliyor. Umudunu kaybetme. Benim her sey yolundaydı eşimin de öyle. Sebepsiz infertilite deniliyordu. Bide ben o ay medine hurmasi(narçıl da deniyor) ceviz gibi sert bi meyve. Umreden bi akraba getirmişti onu kaynatıp suyunu içmiştim bi süre belki onunda etkisi vardır. Varsa tanıdığın akraban gidecek olan istet sende. Çünkü türkiyede yok. Allah bi an once sağlıkla sana da nasip etsn canım

Perde çektiler eşime çık dememe gerek kalmadi, yoksa doktora diyecektim orasi sifreli parolayi söyle kapandi yollar

Kilo degil boyu kısa cocumun. Ama alıştım fikre, ben de kisayim diye diye.
İnsallah 180olur utandırır seni.su cocuk

Hikayemiz biraz benzer, benim de 1 düşüğüm sonra hiçbir sağlık sorunu yaşamadan sapasağlam doğan 1 kızım var, kızımdan sonra da nedeni bulunamayan 4 düşüğüm var, şimdi 5. ye hamileyim. Senden farkı benim düşükler 5-8. haftalar arasında oluyordu. 32. haftaya kadar coraspin kullandım önlem amaçlı sonra bıraktım. Genetik tahliller, rahim filmleri, trombofili panelleri vs hepsi yapıldı. Bu süreçte bu alanda çok iyi 4 prof ve birçok doktorla görüştüm. Benim için söylenen senin zaten sağlıklı bir çocuğun var, tahliller temiz, bu düşükler idiyopatik düşükler, tıp şu an için buna birşey yapamıyor, denemekten başka çaren yok.
Kızın erken doğmadıysa rahim ağzı yetmezliği olabileceğini düşünmüyorum, çünkü senin rahmin zaten 1 çocuğu 9 ay besleyip büyütmüş, doğurmuş, rahim ağzında bir sıkıntı olsaydı kızında olmazdı. Bana hep bu şekilde açıklama yaptılar.
Heterozigot çıkan hangi gendi? Bende de iki gen heterozigot ama pıhtılaşma için önemli genler değildi onlar.
Bana doktorum pıhtılaşma kaynaklı olsaydı bu düşükler ileri haftalarda kaybederdik bebekleri demişti. Senin bebeklerde ileri haftalarda kaybedilmiş, pıhtılaşma konusunu daha detaylı konuş istersen doktorunla.
Bir de yakın arkadaşımda çok yoğun bir pıhtılaşma vardı, o da bebeklerini kaybediyordu, ona da doktorları biraz deneme yanılmayla anlıyoruz kan sulandırıcı dozajlarını demişti. Standart bir tedavi yok aslında, hastaya göre özel uygulanan tedaviler var. O da bebeğini kucağına aldı çok şükür ama onun da 3 düşüğü vardı.
Ben ne zaman bu konu hakkında düşünmeyi bıraktım o zaman herşey daha kolay oldu. Sağ salim siz de kucağınıza alırsınız inşallah

All
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aminnn inşallah Rabbimin izniyle sağsalim geçecek ben inanıyorum..
Burda doğum yapmış,yapacak olan arkadaşlar Var. Doktorlar senin durumun çok hassas diyorlar. Ne olur bana da dua edin. Doğum sancısı çeken kadının, lohusa kadının duası kabul olurmuş. .

All
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnşallah inşallah. Dualariniza çok ihtiyacım var.
Bana da pıhtılaşma konusunda tam tersi söyleniyor. Bebeklerin haftası 7,8,9 ,10. Haftalar olsaydı. Pıhtılaşma ya bağladım. Ama senin pıhtılaşma yüksek değil hafif bu kadar büyük bebeği vurmaz. Diyorlar.
Bende gittiğim Prof. A yaşayan bi.kızım var rahim ağzı yetmezliği olsaydı yada genetik sorun olsaydı oda olmazdı dediğimde kızından sonra 3 kürtaj yaşamışsın bunlarda sebep olabilir. Bide kızımda sürekli yatarak geçirdiğim için hareket olmadigindan acilma olmamıştır dedi. Kızımda doğumum çok kolay oldu mesela bunu rahim ağzı yetmezliğine bağlıyorlar. Rahim kolay ve çabuk açılımıs. 7 de hastane ye gittim 3cm açıklık vardı. Yukarı çıkıp yatış işlemi,serum takma önlük giydirme derken yarım saatte 7 cm oldu. 8.15 gece doğum yaptım. Oda dikişler dikildikten sonra saate bakmistim.
Yarın doktora gittiğimde iğne dozajini sorucam inşallah. Tahlillwrimde heterozigot; tek allelde mutasyon yazıyo.

İnşallah. İnşallahh.
Kızıma

iki gundur asiri sistim zaten sicaktan
tansiyin normal cikiyo
ay artik yuruyemiyorum evi toparlamam lazim 3 gundr bakmadim heryer darmadagim
Dun makinaya camasir attim, hala duruyor kurutucu için. Tekrar yikamam lazim bulasik bosalacak, tezgah doldu bile. Bosa kurek cekiyor gibiyiz.
İnsallah 180olur utandırır seni.su cocuk
O zaman sele yüksekliği derdi olmaz, istedigi motora biner ❤

Kızım 38. Haftada doğdu canım. Şimdi 4 yaşında. Kızımda 4, 5 aylıkken rahmin asagida demişlerdi. O zamanlar kimse rahim ağzı yetmwzliginden bahsetmedigi için. Aynı şeyler mi yoksa farklı şeyler mi olduğunu bilmiyorduk. Bunu da yarin bi sorayım. Doktoru sıkıcam biraz ama mecbur bunda çok korkuyorum. Tekrar aynı şeyleri yasarmiyim diye.
Şimdi enox 4000 lik iğne ve coraspin kullanıyorum. Bundan önceki hamileliğimde de iğne kullanmistim ama 16. Haftada yine kalbi sürmüştü.
İğneleri hergün aynı saatte mi vurmak lazım acaba.

cok sagol canim, insallah Allahim bizede saglikli hayirli evlat nasip eder, saglicakla kucagina almani diliyorum

Canim en son ne zaman gittin hastaneye nst. Cektirrdin mi.bende 5dk duzenli kasilmayla 12 saatin sonunda kalp ritmi bozulmustu bi nst cektirsen mi acaba?
Pazar günü sabaha karşı saat 3 gibiydi canım en son. Kalp atışları normaldi, haraketlerini takip ediyorum azalma var birkaç gündür öyle normaldeki gibi çok haraketli değil. Söylüyorum doktorlara birşey yok diyorlar. Ben hiçbişey anlamadımki zaten canım, ne olunca gideceğim hakkında bir fikrim de yok. Şu olunca gel dedikleri herşey oldu gidiyorum geri gönderiyorlar

canim hastaneye gidince sadeve ebe falnnmi bakiyo doktorda bakiyormu
suni sanci verselr hemn dogum yaparsin neden uzatiyorlar sanci isini
Nöbetçi Doktorda bakıyor oda gayet rahat bişey yok diyor canım. Kendi doktorum ilk gittiğim gün suni vereyim doğurursun bugun istersen dedi. Bel fıtığım var 4tane, suninin acısına dayanırmıyım bilmiyorum diyince doktor bekleyelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…