2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merhaba bende zorunlu doğum raporumu alıp (37. hafta ) evde bebeğimiz bekliyorum, düzensiz sancım var, gunde 1-2 tane hurma yiyorum, aşağı dogru baskı arttı bazen canımı yakıyor, umarım ablası gibi sorunsuzca gelir oda, açılma ne zaman başlar hisseder miyiz bilemiyorum... Yarın kontrolüm var ... herkes doğum yapmaya başlamış maşallah sağlıkla büyütün bebekleri kızlar...

İğne hiç kullanmadım o yüzden bilemiyorum. Coraspini de aslında tamamen kendimi rahatlatmak için kullandım, doktoruma kalsa hiç gerek yoktu.
Rahim ağzı yetmezliği olan hastalar 24. haftalardan itibaren doğuruyorlar aslında. Tabi ki yetmezliğin dereceleri farklı oluyor ama en fazla 32ye kadar doğurmuş oluyorlar, bir önlem alınmazsa. Kürtaj rahim ağzı yetmezliği yapmıyor ama yapışıklık yapabiliyor, rahim filminde zaten hepsi görülüyor hatta yapışıklık varsa açılıyor.

b bence baska bi hastaneye git

Kızlar kontrolden geldim 3300 gr 51 cm olmuş sancı yok yumuşama varmış önümde 2 hafta var yaklaşık umarım kendiliğinden gelir miniğim yoksa bayram giricek araya sezeryan olcam büyük ihtimal
Ya bizede bi belirti gelse şöyle ağrı sancı ne güzel olur dimi her gün söylüyorum kızım hadi gel bak seni bekliyoruz diye keyfi yerinde herhalde tık yok göbek oldu davull

Ya bizede bi belirti gelse şöyle ağrı sancı ne güzel olur dimi her gün söylüyorum kızım hadi gel bak seni bekliyoruz diye keyfi yerinde herhalde tık yok göbek oldu davull
Yok anam hiç bir belirti yok gelmiyor da gelmiyor doktor heran herşey olabilir diyor ama yok bana hiç öyle gelmiyor

Aynı durumdayım tezgahta bardak bile bırakmıyorum sıkıntıdan patlamak üzereyim dışarı çıkmak tam bir işkence doğsun da oyalanayım diyorum

Allah allah pazar gunu saat 3ten bu yana nstye girmedin mi cok enteresan geldi bana. Peki sancilarin sıklaştı mi yoksa hala 5dk mi?

Ben mutfak işlerini çok severim, bir şeyler yapıp yapıp buzluğa atıyorum, vakit geçiyor. Bugün kuraabiye günüm mesela markete gitmeyi başarırsam devamı gelecek.

udg06 doğum yaptı mı haber alan var mi durumu nasil
udg06 sağlıkla al kucağına inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz

Sabah 4.30dan 8e kadar horon tepti içimde, şimdi bu saat oldu kipirti bile yok, sıpa ya. Niye böyle korkutuyorlar annelerini
udg cikti.arkadaslar melegine.kavuşmuş darisi.zamaninda bizlere insallah.
Ay hala gelmedi, kafayı yiciiim. Nakışlı tulum nasıııllll
guzell.utuleyince.atiyim.foto
tv film.vantilatör kitapp

Ben mutfak işlerini çok severim, bir şeyler yapıp yapıp buzluğa atıyorum, vakit geçiyor. Bugün kuraabiye günüm mesela markete gitmeyi başarırsam devamı gelecek.
Bunu not aldım, ama onlar için annem beni bekle haftaya başlıyalım diyor bende yarın sabah serinde gideyim sonra yapayım bişeyler bari

Ah be canım onların göbekle işi yok ki
Görmezden geliyorlar sanırım göbeği
Benim ki bu hamilelik hallerini çok özlicem dedi geçen akşam dedim sen iyi misin şu tipime bak yüzümü sivilce bastı karnım davul gibi basenler aldı başını başka bi cumhuriyet kurdu olsun çok güzel diyo tamam anlaşıldı senin niyetin dedim kaçtım hemen

Benimki de beni böyle de güzel bulduğu için büyü mü yaptırdın diye dalga geçiyor, yastığının altında Arapça bir şeyler sıkıştırıp korkutmayı düşünüyorum nıahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…