2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canm kaşarlı tost denemiştim gerçekten bana da iyi geldi. Çok saol. Bakalım hele bir yarın hayırlı haber alayım,sağlıklı olduğunu kalp atışlarını duyayım Allahım inşAllah

İnşallah canım ,güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar günaydın herkese kilo durmulariniz nasıl gidiyor benim 2 aylık oldu hiç kilo almadım ama göbeğim baya belli oluyor şimdiden normal mi sizce erken mi ya da belli olması için

Ben bulantı ve iştahsızlıktan3 kilo verdim malesef.Göbek henüz yok bende canım.

Arkadaşlar akşamları daha kötü oluyrm böyle tirnaklrmla her şeyi kazasm var. Annem ben daha asiriydm 1 lokma yiyemyrdm diye teselli veriyor ama hayatında hiç ağrı yasamams biri olarak öylesine akşam kötüym ki. Rabbim bu günleri aratmasin ama annelerin neden cennet ayakları altinda anlamaya basladm.

Ahah hepimiz aynıyız.Resmen beni tarif etmişsin canım.Bulantılar geçip yemeye başlayınca yüzümüze gözümüze kan gelecek inşallah

Doktora ulaşabildim Clexane'ı bıraktırdı. Progestan'ı günde 3 kez kullanıyodum 2ye düşürdü. Haftada 1 kez de proluton vurul dedi. Tüp bebek hastası olduğum için evham evham üstüne:) 8+0ım bugün

Son düzenleme:
Kızlar günaydın herkese kilo durmulariniz nasıl gidiyor benim 2 aylık oldu hiç kilo almadım ama göbeğim baya belli oluyor şimdiden normal mi sizce erken mi ya da belli olması için

Benim de göbeğimin üst tarafı şiş ama asıl bebeğin olduğu alt tarafta hiçbir çıkıntı yok ve 2 kilodan biraz fazla vermişim. Sanırım bu göbek şişkinlikten dolayı olan:)

İkinci gebelikler daha mi zor geçiyor ya sizde nasil :)
Gobis ilkinde de benim pantalonum cok rahatsiz etmisti ilk aylarda piskolojikmiydi acaba diyorum :) suanda da yeni yeni rahatsiz ediyor sıkmaya basladi

İlkiyle aynı gidiyor benim. 12.hafta sonunda bütün bulantım bitmişti ve hamileliğim güzel geçmişti bunda da onu umuyorum :)
İlkinde karnım çok geç çıkmıştı benim hatta hamile olduğumu dışarıdan pek anlayan olmamıştı. Bunda pırtladı hafif bir göbek :)

Ben 4 kilo verdim ama çok enteresan göbek dışarda hafif sertlik var gerginlik demek daha doğru olur sanırım, çok hoşuma gidiyor ama bu durum

Çok sukur azaldı lekelenme ins bebeğin iyidir hiç stres yapma canm yat dinlen gerçi calisiyomussun ama

Ultrasonda baktı mı bebeğe

Clexsani neden bırakırdı cnm

Kızlar bulantı ve iştahsızlıktan doğru düzgün beslenemiyorum.Acaba bebek gelişiyor mudur? İyi beslenemediğim için içim rahat değil.Korkuyorum
canım doktorun vitamin vermedimi ben vitamin kullanıyorum ilk 3 ayda bazı vitaminlerin bebeğin beyin gelişi için çok önemi var .

benimde 2 .gebeliğim ve karnım belli oluyor hatta eşimde söyledi .akşama kadar 4 aylık gibi oluyor karnım ama sabahları gerçek hali belli yani hamile olduğum.benim karnım hemen çıkıyor ve 9 aya kadar kocaman oluyor ikizmi diye soranlar bebek iri galiba diyenler olmuştu hep.bundada çok şişicem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…