Evet canm kaşarlı tost denemiştim gerçekten bana da iyi geldi. Çok saol. Bakalım hele bir yarın hayırlı haber alayım,sağlıklı olduğunu kalp atışlarını duyayım Allahım inşAllah
Kızlar günaydın herkese kilo durmulariniz nasıl gidiyor benim 2 aylık oldu hiç kilo almadım ama göbeğim baya belli oluyor şimdiden normal mi sizce erken mi ya da belli olması için
Arkadaşlar akşamları daha kötü oluyrm böyle tirnaklrmla her şeyi kazasm var. Annem ben daha asiriydm 1 lokma yiyemyrdm diye teselli veriyor ama hayatında hiç ağrı yasamams biri olarak öylesine akşam kötüym ki. Rabbim bu günleri aratmasin ama annelerin neden cennet ayakları altinda anlamaya basladm.
Ben de doğru düzgün yiyemiyorum bugün dışardaydık arkadaşlarla fotograf çekildik daha iyi anladım resmen çökmüşüm ya yüzüm sararmış solmuş gözlerim içine kaçmış hasta gibi görünüyorum. Aynada da aynı şeyi görüyorum ama fotografta da kötü çıkınca dedim hakikaten çökmüşüm. Bulantım eskisi kadar yok ama midem almıyor böyle eskisi gibi yiyemiyorum yarım tabakla doyuyorum ya da midem şişiyor bilmiyorum ne zaman kilo almaya başlıycam merak ediyorum artık. Moralim bozuldu çok sağlıksız görünüyorum
Doktora ulaşabildim Clexane'ı bıraktırdı. Progestan'ı günde 3 kez kullanıyodum 2ye düşürdü. Haftada 1 kez de proluton vurul dedi. Tüp bebek hastası olduğum için evham evham üstüne:) 8+0ım bugün
Kızlar günaydın herkese kilo durmulariniz nasıl gidiyor benim 2 aylık oldu hiç kilo almadım ama göbeğim baya belli oluyor şimdiden normal mi sizce erken mi ya da belli olması için
Ben aslında boseyde yiyemiyorum bulantidan dolayı üstelik 1 buçuk kilo vermişim geçen hafta doktor öyle dedi yatıyor her gittiğimde ama göbek belli :)nasıl olduysa şişkinlik falan mı oluyor acaba şikayeti degilim aslında yeterki bebeğim sağlıklı olsun merak ettim ama herkeste böyle mi diye
Benim de göbeğimin üst tarafı şiş ama asıl bebeğin olduğu alt tarafta hiçbir çıkıntı yok ve 2 kilodan biraz fazla vermişim. Sanırım bu göbek şişkinlikten dolayı olan:)
İkinci gebelikler daha mi zor geçiyor ya sizde nasil :)
Gobis ilkinde de benim pantalonum cok rahatsiz etmisti ilk aylarda piskolojikmiydi acaba diyorum :) suanda da yeni yeni rahatsiz ediyor sıkmaya basladi
İlkiyle aynı gidiyor benim. 12.hafta sonunda bütün bulantım bitmişti ve hamileliğim güzel geçmişti bunda da onu umuyorum :)
İlkinde karnım çok geç çıkmıştı benim hatta hamile olduğumu dışarıdan pek anlayan olmamıştı. Bunda pırtladı hafif bir göbek :)
Ben aslında boseyde yiyemiyorum bulantidan dolayı üstelik 1 buçuk kilo vermişim geçen hafta doktor öyle dedi yatıyor her gittiğimde ama göbek belli :)nasıl olduysa şişkinlik falan mı oluyor acaba şikayeti degilim aslında yeterki bebeğim sağlıklı olsun merak ettim ama herkeste böyle mi diye
Saol canm. Şuan kahve leke geliyor aramadım doktoru yarın akşam bana rapor veren doktorda randevum var bakalım her şey yolundadır inşAllah. Sonuca göre kendi doktorumu ararım.
ben bugün iş başı yaptım ve yerimi değiştirdiler daha rahat,sadece pc başında bişeyler yazıyorum. Daha iyi olur inşAllah
çok geçmiş olsun, Allah yavrunuzu bağışlasın.
kaç haftalıksınız??
yok canım gitmedim yarın başka bir doktorda kontrolüm var onu bekliyorum. umarım her şey yolundadır..sen nasıl oldun? lekelenme azaldı mı?
Son adet tarihine göre 7+6 günlük hamileyim. Geçen carsamba günü 7+2'de açık renkli kanamam oldu hemen doktora gittim beta HCG degerim 8264 cikti. En son bu olaydan 8 gün önce olcturmustum ve değer 1590 çıkmıştı. Hesaplamalarıma göre beta HCG yüzde altmış artışla 11000 civarı olması lazım. Doktor progesteron ignesi ve kan uyusmazligi iğnesi yaptı ama bu değerin düşük hızda artması kafamı kurcaliyor. Sizce neden olabilir? Bı fikri tecrübesi olan var mı?
Kızlar çok kötüyüm iki gündür ateşim yükseliyor bir yandan dişim çok ağırıyor öteki yandan 6 saat arayla parol al dedi doktorum ama dişime hiç etki etmiyor ne yapcam bilmiyorum
Doktora ulaşabildim Clexane'ı bıraktırdı. Progestan'ı günde 3 kez kullanıyodum 2ye düşürdü. Haftada 1 kez de proluton vurul dedi. Tüp bebek hastası olduğum için evham evham üstüne:) 8+0ım bugün
2.gebeliklerde göbek daha mı çabuk çıkıyor acaba. Bende daha kilo almadım ama hafif bir göbek var. Bulantıdan dolayı kızarmış ekmek yiyorum karbonhidrat da göbek yapıyor gerçi belki ondandır.
İlk gebeliğimde 6 aylık olunca anca göbeğim belli olmuştu. Tabi 50 kg la hamile kalmıştım. Şimdi 57 kiloyum bakalım final nasıl olacak
benimde 2 .gebeliğim ve karnım belli oluyor hatta eşimde söyledi .akşama kadar 4 aylık gibi oluyor karnım ama sabahları gerçek hali belli yani hamile olduğum.benim karnım hemen çıkıyor ve 9 aya kadar kocaman oluyor ikizmi diye soranlar bebek iri galiba diyenler olmuştu hep.bundada çok şişicem galiba