2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
mutfak tezgahina tutunup yapiyorum, hic aci agri sizi olmadi kuzum.. ben hamileligimin çoğunda evi çömelip silmistim bünye aliskin galiba amelilige
Yaa ben.comeliyorum ama kalkma olmuyo bi bakiyorum s..cma pozisyonunda kalmisim artik esimi cagirip gelmesini bekliyorum kalkmak icin saka maka cidden dizlerimin agrisindan duramadim valla iyi ne guzel yapabiliyosan ben su pilates topunu sisirip onla biseyler yaomaya calisim

Hepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum

Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı ömrü olsun inşallah

Evet canim gecen hafta alttan muayne etmisti belki bu hafta bi daha muayne eder

Elle mi cihazla mı muayene ediyor

Merhaba güzel anneler. Çok sayfa birikmiş okuyamadım, umarım herkes çok iyidir.
Sabah görüş günümüzdü heycanla kalktık gittik. Çatı muayenesi oldum ilk. Hiç açılmam yokmuş. Ultrasonda da herşey yolundaydı. Suyu vs çok iyi dedi. Kilo da almış miniğim. Nst ye girdim doktor beğenmedi bebek hareketlerini. Toplam 4 kere nst ye girdim bugün. Ve dördüncü de de hareketi yoktu. Doktorum damarların da daralma olabileceğini renkli ultrason çekilmem gerektiğini söyledi. Riskli bir durum olabilirmiş. Bugün hareketlerini kontrol et gece daha hareketli oluyorsa gel hemen nst çektir nöbetçi doktora göster eğer sıkıntı yok derse renkli ultrasona gerek yok ama yine bu şekilde çıkarsa yarın sabah renkli ultrasonla bakılacak. Berbat hissediyorum. Dualarınıza ihtiyacım var. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin miniğimden

ayy güldürdun beni yaa... o zaman sen platesten devam et kuzum .. çömme işini unut mazallah bir yerine bisey olur.

Canım ya şaşırdım gerçekten bu zamana kadar farkedilme olmadı mı ki bu yeni olan bi durummuymuş çok geçmiş olsun içini ferah tut bebeğin haftası da gayet iyi eğer acil bi durum varsa sezaryen olursun sıkma canını takip edilmesi farkedilmesi güzel bişey rabbim şifa versin

Allah Allah. Neymis peki riskler veya tedavi veya önlem m

Haftan.guzel.kuzum sıkma canını Allahim korktuklarimizla sınamasın senn sakinles yorgunluk aclik hersey etkiler hareketi sen iyi.dusun dinlen takip et Allahim.sifa versin iyi dusun lutfen

elaide yürüyüş ve çömelme kalkma hareketi yapiyorum.. doktor ozellikle comelme kalkma hareketini yapip yapmadigimi bugun yine sordu. merdivende in cik dedi ama hic yapmadim.
Merdiven çıkma fikri bile bende anksiyete yaratıyor bi de millet squat yapıyormuş valla helal olsun ya

elaide yürüyüş ve çömelme kalkma hareketi yapiyorum.. doktor ozellikle comelme kalkma hareketini yapip yapmadigimi bugun yine sordu. merdivende in cik dedi ama hic yapmadim.
anladim canim. yalan yok merdiveni bende goze alamiyorum. bu hafta yine bi tik olmaz ise her gun bizim daireye (ucuncu kat ama merdivenlerimiz cok fazla) cikicam.

Comelip kalkarker dizlerin aciyo mu canim benim.cok aciyo
dustan sonra dene bide? kaslar yumusadiktan sonra yani?

korkma tatlim bu kadar biseycigi yoktur bebegin. belki yorgun gunundedir bugun uyuyasi tutmustur? kendin hissediyomusun bebegi peki? yeri azaliyo bide artik, nekadar hareket edebilir ki miniklerimiz. Allahin izniyle hicbisii cikmaz. hem Efelihayat in da dedigi gibi haftan guzel. en kotu ihtimal yarin alicaz bebegi derler hadi uzme tatli canini.

Merdiven çıkma fikri bile bende anksiyete yaratıyor bi de millet squat yapıyormuş valla helal olsun ya
ben yapiyorum, 50ye tamamlamak istiyorum ama 35te artik iptal bacaklar. birazda useniyorum galiba. gunde 2ye cikarmak istiyorumda ah bu usengeclik yapamayacagimdan degil de ah bu usengeclik.
popom dik kalcak diye az mi squat challenge’ler yapmadim. squat in 4 farkli comelme seklini yapiyodum. bu da bisey mi

neyse bugun kendimle gurur duydum. 3 saattir disardaydim simdi geldim, bunun asagi yukari 45 dksinda oturdum ama. aksam bide squatlarimi yaparsam super. kasilma/sanci diye ciddi biseyi iki aksam once hissettim daha da yok. haftaya bu zamanlar hala ayni yerimde sayicam korkarim biraz bastirmakta fayda var.

anladigim bir konu degil cnm. dilerim hemen duzelen birseydir.

Korkma canım uyuyodur keyfı yerinde diye sakindir kalp atışları o yüzden öyle çıkmıştır. İçini ferah tut çok ciddi olsaydı dr hemen alalım derdi bence

Yaaaa inanmıyorum geliyorumu yani ayyy banada baktı bugün açılma fln yok yumuşama varmış

Valla gelırse gelır benı parmakladılar artık dunya umrumda degıl
Seni parmakladılar sanki bizi parmaklamadılar hahaha daha Doğuma kadar kaç kere alçaklar acaba doktorum her parmak atışta pardon diyo puhaha çok utanıyorum öle yatmaktan önünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…