2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sıcak su mu olacakmış onu hiç duymamıştım ben normal su saniyodum

hadi ya delisin valla bende plan yapiyodum aksam kocamla nereye gitsem diye, yemegi disarda mi yesek falan kafamdan geciriyordum. esime de tembih ettim kimseye bisey deme diye, cekemem kimseyi

doktorum bundan istedi hastane cantama koydum, dogumdan 6 saat sonra takacaklarmis
E bebekten alan bi arkadaş vardı ben seninle karıştırdım owli markaydı senin aldığın da güzelmiş acaba sezeryandan sonra da takılıyor mu fiyatı da iyiymiş e bebekten kim almıştı benim beynim sulandı artık sayfalara da yetişemiyorum hem bedenen hem ruhen ağırlaştım

ikicicek-birbocek sanirim

Hepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum

gozunuz aydiiiin masallah canim! saglik sihhat guzellikle bereket icinde buyusun insallah

Peki bu hamileliginizde herhangi bi tedavi uygulandı mi. Düşük tehlikeniz varmiydu
Hayır. Sadece 1 ay önce coraspine başladım. Bir de kızımdan sonra bende reaktif hipoglisemi vardı, o yüzden bir 12 kilo almıştım, onu verdim, beslenmeme dikkat ettim. Doktorlar senin çok fazla kilon yok o yüzden etkisi yok dese de ben olabileceğine inandım. Çünkü diğer hamileliklerimde hep kilom fazlaydı. Onun haricinde tedavi anlamında bir şey yapmadım.

udg06 doğum yaptı mı haber alan var mi durumu nasil
udg06 sağlıkla al kucağına inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz

Sabah 4.30dan 8e kadar horon tepti içimde, şimdi bu saat oldu kipirti bile yok, sıpa ya. Niye böyle korkutuyorlar annelerini
Hepinize sevgiler teşekkür ederim Alıntılama yapmadıklarım beni affetsin serum tıkanıyor diye yazamadım

Allah yardımcımız olsun canım evde doğurmasak bari ağrı durumun nasıl sancı aralıkların birde. Evet regl ağrısı gibi oluyor fakat direk beline giriyor canım. Ama hiç belli olmaz bir bakarsın 8cm açılman olmuş. Geçen nstdeyim sancım yokken 20-30 arası gösteriyor sancı geliyor ben ah uh bağırıyorum makine sıfır a düşüyor psikolojim bozuldu artık

Uyuyorum sürekli yoksa zaman geçmiyor simdik uyandim 1 saat içinde yine yatarım akşamda film kitap geçiyor patlamanin eşiğindeyim ama çaktırmıyorum
Ay yatinn yatmanin tadina varinn yatmak istiyorum yanlarim sirtim agriyo ama sagmam lazim memeleri sistiler sonra bebis uyanicak onu da emzircem yine yatis yok bende patlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…