Canım gözünaydın benden önce davrandınHepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum
Valla pardon dıyen yokSeni parmakladılar sanki bizi parmaklamadılar hahahadaha Doğuma kadar kaç kere alçaklar acaba doktorum her parmak atışta pardon diyo puhaha çok utanıyorum öle yatmaktan önünde
Hayırlı olsun canım sende mı brıtüs@gold-heart sanirim
Benim doktor civanım çok kibar hahahahaValla pardon dıyen yokac ac ac ama ıyı degıl ya cok agrıyor valla
Anlamadim Kız ney bende mi?Hayırlı olsun canım sende mı brıtüs
Benim kanama oldu doktor normal dedi taa en başta olabilir dedi yani ve krampta olabilir dedi ama olmadı. Belim 2 3 gündür benimde hafiften ağrıyor ama ondan olduğunu sanmıyorum başka da birşey yok.Leydis
Cati muaynesinden sonra degisiklikler hisseden/yaşayan oldu mu?
Belim cok kötü, nstde yatmamdan da olabilir ki gece elbet o kadar süre yatiyorumdur veya bugün agriyacagi tutmustur, onu cok baglamiyorum muayneye.
Hareketleri canimi yakiyor. Nstde sancinin ciktigi zamanlar hissettiklerim kasilma/sanci denen sey diye anladim, onlar çok.
Hic rahat degilim ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum.
Parazitim hareketli ❤
Belimde ve kasiklarimda sancilarim var.
Mutlu değilim yani bugün. Yolu açmış mıdır muayne? Veya muayneden sonra böyle degisiklikler olan var mı?
Bugün doguracaksin deseler yok demem.
Benimki de hiç böylesini görmemiştim ne kadar kuvvetli kasların var dediValla pardon dıyen yokac ac ac ama ıyı degıl ya cok agrıyor valla
sonunda geliyo valla biraz tembel cikti ama olsunYaaaa inanmıyorum geliyorumu yaniayyy banada baktı bugün açılma fln yok yumuşama varmış
Gözünüzaydın canım, hayırlı evlat olsun inşAllah.Hepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum
Bu kadar hızlı donus sanmiyorum ya tetikler ama.uc bes muhabbeti vardi sen sakinles uzann yastık koy beline.bacagina bekle geçmezse.gidersin kasilma takip et sayaçla bi rahatla onceLeydis
Belim cok kötü, nstde yatmamdan da olabilir ki gece elbet o kadar süre yatiyorumdur veya bugün agriyacagi tutmustur, onu cok baglamiyorum muayneye.
Hareketleri canimi yakiyor. Nstde sancinin ciktigi zamanlar hissettiklerim kasilma/sanci denen sey diye anladim, onlar çok.
Parazitim hareketli ❤
Mutlu değilim yani bugün. Yolu açmış mıdır muayne? Veya muayneden sonra böyle degisiklikler olan var mı?
Hormonlar ele gecirmis yavrum ahey aheyGözünüzaydın canım, hayırlı evlat olsun inşAllah.
Bende bugün kontrole gittim 3 kg 49 cm olmuş. Sancı Mancı yokdoğum ile ilgili tarih saat haftaya konuşuruz dedi doktor her gittiğimde daha da samimiyetsiz gelmeye başladı ama yapacak bişey yok sonuna geldik artıkın..
her seferinde sanki beni hatırlamıyormuş gibi aynı cümleleri yemem ve yememem gerekenleri sıralıyor. Tokalaşırken elimi ucundan hafif sıkıyor. Halbuki ben iyice elimi kavrasın ve çok sıksın istiyorum
Ay hadi hayırlısıyla gelsin canm çok durdu senin afacankizlar kontrolden geldim. 1 cm aciklik varmış, bir iki gune gelirmis bizim afacan. doktor bugünkü agridan daha fazla agrin olursa hemen gel dedi. (hic agrim yok ama ) nisan yada su gelebilir her an dedi. bebegin kafasi daha tam asagiya inmemis. oncekine gore cok cok iyi dedi.
Gelsin gelsin sonra sıra bizede gelsinsonunda geliyo valla biraz tembel cikti ama olsun
gecmis olsun canim bende agri sizi olmamisti, niye oldu acaba, gunun yaklaştı ya belki tetiklemis olabilir.Leydis
Parazitim hareketli ❤
Bu hormonlar beni benden aldı artıkınHormonlar ele gecirmis yavrum ahey ahey
Yoktu evde sağol canimBen de 2. Öğünü çok az yemişim gece aciktim 3 meyve yedim pofff. Talcid ilaç varsa iç canım
Sutu unuttum ki kıvranıp durdum bosyerebuz gibi sut tek fayda eden
Hayırlısı olsun Ama dinlenBen de cok istedim normal dogum 17 18saat sancidan sonra apart topar sezaryene alindim hayirlisi boyleymis tabi onemli olan saglik ama psikolojik olarak cok etkilendim baya agladim ameliyata girerken de cikarken de. Ilk iki gun cok zordu sonra kalkip altini bile aldim bebisin dedigin gibi unutuluyor bnde insllah unutucamher isimi yapmaya calisiuorum birZ yoruyorum kendimi galiba ama dikkat edicem
Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün MaşallahHepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum
Sakin ol bebek sıkıntı yapmasin güzelce yemek ye,meyve ye konuş oynar daha çok benceMerhaba güzel anneler. Çok sayfa birikmiş okuyamadım, umarım herkes çok iyidir.
Sabah görüş günümüzdü heycanla kalktık gittik. Çatı muayenesi oldum ilk. Hiç açılmam yokmuş. Ultrasonda da herşey yolundaydı. Suyu vs çok iyi dedi. Kilo da almış miniğim. Nst ye girdim doktor beğenmedi bebek hareketlerini. Toplam 4 kere nst ye girdim bugün. Ve dördüncü de de hareketi yoktu. Doktorum damarların da daralma olabileceğini renkli ultrason çekilmem gerektiğini söyledi. Riskli bir durum olabilirmiş. Bugün hareketlerini kontrol et gece daha hareketli oluyorsa gel hemen nst çektir nöbetçi doktora göster eğer sıkıntı yok derse renkli ultrasona gerek yok ama yine bu şekilde çıkarsa yarın sabah renkli ultrasonla bakılacak. Berbat hissediyorum. Dualarınıza ihtiyacım var. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin miniğimden
Monster is coming soonBu hormonlar beni benden aldı artıkın
canim.masallah mutlu ya..Aylik kontrolden geldim
36+5te 2.850 olmus
Ne yazik ki bu ay kilo almisim, totalde 15 oldum
Cati muaynesi yapıldı (korkmayin bitiyor sonunda) normalde doguma engel yok
Baska doktora devretti, tanistim ama cok da isinmadim ama sorun da degil
Tavsiyelerini sordum kendi doktoruma;
Yuruyus protein meyve
Meme ucu kremi baslamiyoruz, yara vs olursa ilerde konuşulacak
Nstye girdim İlk defa (20tl) normal sonuclar (yatmak zorladi belim ağrıyor rotoskolyoz kalp ben)
Bundan sonra haftada 1 kontrol yeni doktorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?