Cook teşekkürler hanımlar allah hepinizi sağlık sıhhate yavrularınıza kavuştursun insallaharteemis gözün aydın canım, hoşgelmiş kuzu ❤
Canım ya ben hiç dikiş ağrısı hatırlamıyorumhastanedeki ilk kalkış anını hatırlıyorum sadece. demekki gerçekten unutuluyorki tekrar aynı şeye cesaret edebiliyoruz geçecek sabret
Valla bu sıcaklarda özellikle konuşurken nefesimin yetmediğini hissediyorum, kesik kesik konuşuyorum..normaldir bu kadar kilo, nem, sıcak
@Simran_ Sevdiklerinle nice güzel yaşların olsun
Efelihayat seni yarın kutlayacağım
senin de mi.temizlikci perşembe benim deBugün yoruldum biraz Hastahaneye araba değilde minibüs,otobüsle gitmek yorucu idi artık benden geçmiş Evet kontrolüm çok şükür sorunsuz geçti 3 güne bir kontrol şartı ile çıkıp geldim Boll dinlen dendi ki öyle yapicam Perşembe günü temizlikci gelecek yarın eşim bi kaç şey var onu yapacak sonrası bebek gelebilirUsg ise yalan rüzgarı gibi oldu genede yazım pek inanmıyorum ama 3 üstü olacak sağlıklı olsun yeter 3750 kilo 52 cm dendi bugün maşallah bakalım ne olacak
Vallahi ayneeen öyle.. Dosdoğru dedinHepimiz döküldük artik. Hadi kalkin kalkin da diyemiyorum, bugün benden de pas! Yarina kısmetse
Ve kocalara bir sey ima etme, bir sey yapmalarini hem de kendiliklerinden tahmin etme ozellikleri yüklü degil kizlar. İlkokul cocuguna anlatir gibi soyleyin, yoksa tepki alamazsiniz.
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah az kaldı allahın izniyle vakitlice gelirBugün yoruldum biraz Hastahaneye araba değilde minibüs,otobüsle gitmek yorucu idi artık benden geçmiş Evet kontrolüm çok şükür sorunsuz geçti 3 güne bir kontrol şartı ile çıkıp geldim Boll dinlen dendi ki öyle yapicam Perşembe günü temizlikci gelecek yarın eşim bi kaç şey var onu yapacak sonrası bebek gelebilirUsg ise yalan rüzgarı gibi oldu genede yazım pek inanmıyorum ama 3 üstü olacak sağlıklı olsun yeter 3750 kilo 52 cm dendi bugün maşallah bakalım ne olacak
Ay maşallah ya. Ben düzenli olarak yürüyorum ama merdiven çıkma, squat filan i-ih mümkün değilben yapiyorum, 50ye tamamlamak istiyorum ama 35te artik iptal bacaklar. birazda useniyorum galiba. gunde 2ye cikarmak istiyorumda ah bu usengeclikyapamayacagimdan degil de ah bu usengeclik.
popom dik kalcak diye az mi squat challenge’ler yapmadim. squat in 4 farkli comelme seklini yapiyodum. bu da bisey mi
neyse bugun kendimle gurur duydum. 3 saattir disardaydim simdi geldim, bunun asagi yukari 45 dksinda oturdum ama. aksam bide squatlarimi yaparsam super. kasilma/sanci diye ciddi biseyi iki aksam once hissettim daha da yok. haftaya bu zamanlar hala ayni yerimde sayicam korkarimbiraz bastirmakta fayda var.
Bak ya 40 olmadan gelmedi görüyo musun afacanıkizlar kontrolden geldim. 1 cm aciklik varmış, bir iki gune gelirmis bizim afacan. doktor bugünkü agridan daha fazla agrin olursa hemen gel dedi. (hic agrim yok ama ) nisan yada su gelebilir her an dedi. bebegin kafasi daha tam asagiya inmemis. oncekine gore cok cok iyi dedi.
Son ay zor zor çok ağır fenaa.. Amma az kaldı geçmiş olsun inşallah geçer bu ağrı sızı ne varsaAgzina edeyim rotoskolyoz. Agzima ettin bugün. Bagisliycam ya cati kemigimi de bagisliycam omuriligimi de bagisliycam. Vericem kemiklerimi bilim icin kullansinlar. Hamilelikte zorlamadi cok dedim dedim son dakkalarda gol atiyor resmen belim.
Ben alez aldım öneririm idrar bezden sızarsa falan iyi olurKızlar bebek yatağı için alez koruyucu almaya gerek var mi? Bir de doğum odasına iyi ki doğdun gibi masa arkasına afiş yapiliyr ya ondan yaptrn var mı onereck olan?
Yok be dogurmuyorum ne gitcem hastaneye. Sen telaş yapmaBu kadar hızlı donus sanmiyorum ya tetikler ama.uc bes muhabbeti vardi sen sakinles uzann yastık koy beline.bacagina bekle geçmezse.gidersin kasilma takip et sayaçla bi rahatla once
36+5te oldum işte muayne, onu da nstden önce yapti zaten hedef cati acilir mi sorusundan cok anne rahat mi kasilip kalir mi masada sorusunu cevaplamak icin.canim.masallah mutlu ya..
ben bu sefer cati muaynesi olmayacagim. ama oglumdakini iyi hatirliyorum. nst de bir tane 90 da sanci var dedi de ben hissetmemistim. o yuzden muayene dedi. bakti 1 cm acilman var dedi. o gun kanama ve bel agrisi yasadim. ertesi gun de kasilmalarim artti. lekelenme devam etti. ama sornasinda sezeryan gunune kadar bekledi. yani 37+5 te muayene. 38+3te dogum.
Ben de odasındaki yatağa aldim ama kendi yanimdaki yatagina almadim. Bugün burda okuyunca aklima geldi hatta, altina kullan at alt acma koyariz olmadi, bu da bi fikir.Ben alez aldım öneririm idrar bezden sızarsa falan iyi olur
Bilmemki bi denerim amaanladim canim. yalan yok merdiveni bende goze alamiyorum. bu hafta yine bi tik olmaz ise her gun bizim daireye (ucuncu kat ama merdivenlerimiz cok fazla) cikicam.
dustan sonra dene bide? kaslar yumusadiktan sonra yani?
korkma tatlim bu kadar biseycigi yoktur bebegin. belki yorgun gunundedir bugun uyuyasi tutmustur? kendin hissediyomusun bebegi peki? yeri azaliyo bide artik, nekadar hareket edebilir ki miniklerimiz. Allahin izniyle hicbisii cikmaz. hemEfelihayat in da dedigi gibi haftan guzel. en kotu ihtimal yarin alicaz bebegi derler hadi uzme tatli canini.
Aynen orfan devam.etsem benim.icin daha hayirliayy güldürdun beni yaa... o zaman sen platesten devam et kuzum .. çömme işini unut mazallah bir yerine bisey olur.
Elle yapiyo canimAllah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı ömrü olsun inşallah
Elle mi cihazla mı muayene ediyor
Noldu canim.kanaman falan mi geldiYok be dogurmuyorum ne gitcem hastaneye. Sen telaş yapmaRahatsizim sadece. Ya belim cok zorluyor ya muayne tetikledi bisileri. Belim olmasi cok muhtemel.
36+5te oldum işte muayne, onu da nstden önce yapti zaten hedef cati acilir mi sorusundan cok anne rahat mi kasilip kalir mi masada sorusunu cevaplamak icin.
2.850 nedir kardesim zaten gel de bol sutlu filtre kahve koyim icelim karşılıklı.
Babasi "bana Mutlu bey diyeceksiniz" diye yazdi arkadasa foto atarken
Ve bu sefer fotosundan bana benzetti kayinvalidemgecen sefer arkadaslar doktor herkes bana benzetmisti veledi. Kendimi dogurucam hazir miyiz?
Yok kanamam falan yok. Benim yüksek ihtimal belim sorun şu anda, bayadir cekmedim agrisini muayneye falan bagliyorum herhalde belirtileri.Noldu canim.kanaman falan mi geldi
Gözün aydın yaa maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı büyütsünHepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?