2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cook teşekkürler hanımlar allah hepinizi sağlık sıhhate yavrularınıza kavuştursun insallah

Bugün yoruldum biraz Hastahaneye araba değilde minibüs,otobüsle gitmek yorucu idi artık benden geçmiş Evet kontrolüm çok şükür sorunsuz geçti 3 güne bir kontrol şartı ile çıkıp geldim Boll dinlen dendi ki öyle yapicam Perşembe günü temizlikci gelecek yarın eşim bi kaç şey var onu yapacak sonrası bebek gelebilir Usg ise yalan rüzgarı gibi oldu genede yazım pek inanmıyorum ama 3 üstü olacak sağlıklı olsun yeter 3750 kilo 52 cm dendi bugün maşallah bakalım ne olacak

senin de mi.temizlikci perşembe benim de maasallah masallah bebise

Vallahi ayneeen öyle.. Dosdoğru dedin

Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah az kaldı allahın izniyle vakitlice gelir

Ay maşallah ya. Ben düzenli olarak yürüyorum ama merdiven çıkma, squat filan i-ih mümkün değil

Bak ya 40 olmadan gelmedi görüyo musun afacanı ay hadi sağlıkla al kucağına güzel haberlerini bekliyoruz Allah kolaylaştırsın canım

Agzina edeyim rotoskolyoz. Agzima ettin bugün. Bagisliycam ya cati kemigimi de bagisliycam omuriligimi de bagisliycam. Vericem kemiklerimi bilim icin kullansinlar. Hamilelikte zorlamadi cok dedim dedim son dakkalarda gol atiyor resmen belim.
Son ay zor zor çok ağır fenaa.. Amma az kaldı geçmiş olsun inşallah geçer bu ağrı sızı ne varsa

Bu kadar hızlı donus sanmiyorum ya tetikler ama.uc bes muhabbeti vardi sen sakinles uzann yastık koy beline.bacagina bekle geçmezse.gidersin kasilma takip et sayaçla bi rahatla once
Yok be dogurmuyorum ne gitcem hastaneye. Sen telaş yapma Rahatsizim sadece. Ya belim cok zorluyor ya muayne tetikledi bisileri. Belim olmasi cok muhtemel.
36+5te oldum işte muayne, onu da nstden önce yapti zaten hedef cati acilir mi sorusundan cok anne rahat mi kasilip kalir mi masada sorusunu cevaplamak icin.
2.850 nedir kardesim zaten gel de bol sutlu filtre kahve koyim icelim karşılıklı.
Babasi "bana Mutlu bey diyeceksiniz" diye yazdi arkadasa foto atarken

Ve bu sefer fotosundan bana benzetti kayinvalidem gecen sefer arkadaslar doktor herkes bana benzetmisti veledi. Kendimi dogurucam hazir miyiz?

Bilmemki bi denerim ama

Noldu canim.kanaman falan mi geldi

Hepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum
Gözün aydın yaa maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı büyütsün

Ay aklima ne geldi, hangi doktora devredeyim seni dedi dedim siz taniyorsunuz beni de onlari da, beni anlayacak sevecek ve dogumda kufrederken kizmayacak biri olsun dedim hastasiyla merhabalasirken sevgi yumagi olan doktora devretti

Dogumda da inşallah ebeler hemsireler kafa dengi olur da ben sacma şakalar yaparken anlarlar. Heyecanlaninca iyice sapitiyorum çünkü

Selam kizlar sukur oglum atlatti ishali. Cok feci bir salgin var buyuk kucuk herkes kusma ishal. Bebegin hastaligi fena ya sukur bitti. Bende bugun kontrole gittim hic tanimadigim bir kadina ins doktorum hemen baslar bir sonraki kontrolum ona olur sikintimiz yok sukur bebis 200 gr daha almis 2850 gr olmus minnagim ayin 20 sinde sezeryan yapariz dedi ama tabi ben kendi doktoruma kacacagim diyemedim ve bugun hastane cantami topladim rahatlikta son nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…