2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ah bu sicaklarr tuz biber rica ederim canim
kimyonlu suyu ictim sabah R Rzg14 tesekkur ederim canm sabahtan bu yana bombaliyorum sebze yiyorum corba falan paso gaz sancim var ama lohusa terinden sonra lohusa gazini da ben icat ediyorum

Ay yatinn yatmanin tadina varinn yatmak istiyorum yanlarim sirtim agriyo ama sagmam lazim memeleri sistiler sonra bebis uyanicak onu da emzircem yine yatis yok bende patlicam
Insan yatmaktanda sıkılıyor yahu bende artik pazartesi gelse dogsada hayatima degisiklik gelse diye bekliyorum

Hepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum
Oh gozun aydin hayirli olsun canim iyi olmaniza sevindim saglikla buyusun minnoş

Doğum gününüz kutlu olsun kızlar @Rookiemother Simran_

İyi ki doğdunuz kızlar ❤❤ @Rookiemother
Simran_

o zaman mutlu yaşlara tatlımmmmmm

Simran_ Sevdiklerinle nice güzel yaşların olsun

elaide tutkuu85 B Bluemom44 Maggiore

Hepinize çok teşekkür ederim güzel anneler. Rabbim hepimize evlatlarımızla sağlıklı uzun ömürler versin. İyiki varsınız ♥

sag canim depola sonra ek .gida zamninda yogurt faln.yaparsin ben kizda oyle yapmisti.
Bugün kuzenim de dedi depola ilk zamanlar cok geliyo simdi yetistiremiyorum dedi onun da bebisi 3 aylik. Bende mastit olmak uzereyim mecbur sagiyorum simdiden 4 poset oldu buzlukta ama yoruldum

udg06 canım kuzuna kavuşmuşsun çok şükür ♥ gözünaydın Rabbim analı babalı büyütsün ♥♥♥

Ben evde dogurcam daha 130 km gıdıp gelemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…