2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa bişey yoktur allahın izniyle dua ile son zamanlar yeri daralmış hareketi azalmıştır bugün tembellik yapası gelmiştir hiç olumsuz düşünme annesi sağlıkla kucağına al inşallah

Zamanin yaklasiyooorr
33.hafta da ve dogumdan once 2 kere olmak uzere 3 kere catiya baktilar 2sini hunharca doktor 1ini de ebe yapti ama hic bi degisiklik olmadi bnde..

Tesekürler, Allah muhabettinizi arrtirrsin insallah, tatli tatli sohbetler dilerim, birgün bende insallah cati muayesinden felan bahsedebilirim, AMIN
Benim 1. Ve 3. Gebeliğim doğal yolla oldu 2. Gebeliğim tüp bebek. Yumurta geliştirici birkaç iğne var her doktor hastasına göre hangisini uygun görürse onunla başlıyor 2 gunluk takiplerle iğnenin dozu ayarlanıyor (gelişen yumurtaların sayısına ve durumuna gore) ve belli bir aşamada ek bir iğne daha başlıyor (yumurtalar beraber benzer şekilde gelişsin diye) yumurtalar belli bir aşamaya gelince yumurta toplama işlemi yapılıyor (hafif bir anestezi ile) benim yanlış hatırlamıyorsam ultrasonda gorunen 11 yumurtam vardı toplanınca 8i dolu,saglam çıktı 5i dollendi yani 5 embriyom oldu 2si saglikli ilerledi diger 3ü cok saglikli degil demisti doktorum (bu sayılar herkeste farklı oluyor tabiki) Benim transferim 4. Gunde yapildi genelde 3.-5. Gün yapılıyor transfer. 2 embriyo transfer edildi biri tutundu. Tabi transfer öncesi ve sonrası belli ilaçlar veriyor doktor tutunma ve sağlıklı gebelik ihtimalini artırmak için. Transfer sonrası genelde 12. Gün bhcg bakılıyor. Tüp bebekle olan kızım 3 yaşında şimdi. Dediğim gibi 1. Ve 3. Gebeliğim doğal yoldan oldu (3-4 ay icinde). Size en önemli onerim stresden uzak durmaniz stres süreci olumsuz etkileyebiliyor. Inş yakında zamanda sağlıklı bebekleriniz olur. Dualarım sizinle ve bebek isteyen herkesle

tabi haziriz kuzum

Bacim bende olmuştu, hafif lekelenme kanama seklinde oldu. 2 gün sonrasinda hatta sancilandim korkudan gidip tekrar muayene olmuştum. Aynilarini yasadim su an normalim. Ama senin haftan önde belki açılmıştır yolu hadi hayırlısı

Sen hareketlerini hisetmedin mi hic bugun? Korkma zamanin zaten yaklasmis bebisini sagikla kucagina alicaksin. En kotu ihtimal acil alalim der doktorun gonlunu ferah tut

Cvp icin cok tesekürler tatli tatli anlatmissiniz :) :) Allahim hepimizin kucagini en kisa zamanda doldursun insallah saglikli hayirli evlatlarla, Amin

İnşallah herhangi bir sorun çıkmaz arkadaşların dediği gibi haftan müsait zaten hemen alabilirler hayırlı haberlerle gel inşallah

Karnim inebildigi kadar indi midemin oldugu yerler göbek deliğine kadar yumusacik oturunca gobegim bacagimin üstüne düşüyor sabahtan beri evrene enerji gönderiyorum 5 gün daha dişini sıksın diye bugün canim sıkıldı baktim kocadan hayir yok aylar sonra fast food ve film günü yaptim sanirim en cok amaçsızca yatmayi özleyeceğim bebis gelince

Kociskomu bekliyorum, valla yikamasini istiycem guvenemiyorum bugün kendime.
Öğlen biraz uyudum yüzüm gözüm ter içinde uyandim. Öyleyse bir hava bugun.
Aynen aynen bende her uyandigimda su icindeydim agustos geldiğini belli etti aslinda iyide oldu temmuz burada cok soguk gecti bebis üşür diye kesin pimpiriklenirdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…