ya Büyük gün Perşembe sağol canımsenin de mi.temizlikci perşembe benim demaasallah masallah bebise
Inşallah canim sağlıkla gelsin kuzularMaşallah sağlıkla kucağına al inşallah az kaldı allahın izniyle vakitlice gelir
Yaa bişey yoktur allahın izniyle dua ileMerhaba güzel anneler. Çok sayfa birikmiş okuyamadım, umarım herkes çok iyidir.
Sabah görüş günümüzdü heycanla kalktık gittik. Çatı muayenesi oldum ilk. Hiç açılmam yokmuş. Ultrasonda da herşey yolundaydı. Suyu vs çok iyi dedi. Kilo da almış miniğim. Nst ye girdim doktor beğenmedi bebek hareketlerini. Toplam 4 kere nst ye girdim bugün. Ve dördüncü de de hareketi yoktu. Doktorum damarların da daralma olabileceğini renkli ultrason çekilmem gerektiğini söyledi. Riskli bir durum olabilirmiş. Bugün hareketlerini kontrol et gece daha hareketli oluyorsa gel hemen nst çektir nöbetçi doktora göster eğer sıkıntı yok derse renkli ultrasona gerek yok ama yine bu şekilde çıkarsa yarın sabah renkli ultrasonla bakılacak. Berbat hissediyorum. Dualarınıza ihtiyacım var. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin miniğimden
Zamanin yaklasiyooorrLeydis
Cati muaynesinden sonra degisiklikler hisseden/yaşayan oldu mu?
Belim cok kötü, nstde yatmamdan da olabilir ki gece elbet o kadar süre yatiyorumdur veya bugün agriyacagi tutmustur, onu cok baglamiyorum muayneye.
Hareketleri canimi yakiyor. Nstde sancinin ciktigi zamanlar hissettiklerim kasilma/sanci denen sey diye anladim, onlar çok.
Hic rahat degilim ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum.
Parazitim hareketli ❤
Belimde ve kasiklarimda sancilarim var.
Mutlu değilim yani bugün. Yolu açmış mıdır muayne? Veya muayneden sonra böyle degisiklikler olan var mı?
Bugün doguracaksin deseler yok demem.
Benim 1. Ve 3. Gebeliğim doğal yolla oldu 2. Gebeliğim tüp bebek. Yumurta geliştirici birkaç iğne var her doktor hastasına göre hangisini uygun görürse onunla başlıyor 2 gunluk takiplerle iğnenin dozu ayarlanıyor (gelişen yumurtaların sayısına ve durumuna gore) ve belli bir aşamada ek bir iğne daha başlıyor (yumurtalar beraber benzer şekilde gelişsin diye) yumurtalar belli bir aşamaya gelince yumurta toplama işlemi yapılıyor (hafif bir anestezi ile) benim yanlış hatırlamıyorsam ultrasonda gorunen 11 yumurtam vardı toplanınca 8i dolu,saglam çıktı 5i dollendi yani 5 embriyom oldu 2si saglikli ilerledi diger 3ü cok saglikli degil demisti doktorum (bu sayılar herkeste farklı oluyor tabiki) Benim transferim 4. Gunde yapildi genelde 3.-5. Gün yapılıyor transfer. 2 embriyo transfer edildi biri tutundu. Tabi transfer öncesi ve sonrası belli ilaçlar veriyor doktor tutunma ve sağlıklı gebelik ihtimalini artırmak için. Transfer sonrası genelde 12. Gün bhcg bakılıyor. Tüp bebekle olan kızım 3 yaşında şimdi. Dediğim gibi 1. Ve 3. Gebeliğim doğal yoldan oldu (3-4 ay icinde). Size en önemli onerim stresden uzak durmaniz stres süreci olumsuz etkileyebiliyor. Inş yakında zamanda sağlıklı bebekleriniz olur. Dualarım sizinle ve bebek isteyen herkesleTesekürler, Allah muhabettinizi arrtirrsin insallah, tatli tatli sohbetler dilerim, birgün bende insallah cati muayesinden felan bahsedebilirim, AMIN
Yaaaa inanmıyorum geliyorumu yaniayyy banada baktı bugün açılma fln yok yumuşama varmış Sancıların aralığını hesapla bakalım düzenli mi yoksa düzensiz miLeydis
Belim cok kötü, nstde yatmamdan da olabilir ki gece elbet o kadar süre yatiyorumdur veya bugün agriyacagi tutmustur, onu cok baglamiyorum muayneye.
Hareketleri canimi yakiyor. Nstde sancinin ciktigi zamanlar hissettiklerim kasilma/sanci denen sey diye anladim, onlar çok.
Parazitim hareketli
Mutlu değilim yani bugün. Yolu açmış mıdır muayne? Veya muayneden sonra böyle degisiklikler olan var mı?
tabi haziriz kuzumYok be dogurmuyorum ne gitcem hastaneye. Sen telaş yapmaRahatsizim sadece. Ya belim cok zorluyor ya muayne tetikledi bisileri. Belim olmasi cok muhtemel.
36+5te oldum işte muayne, onu da nstden önce yapti zaten hedef cati acilir mi sorusundan cok anne rahat mi kasilip kalir mi masada sorusunu cevaplamak icin.
2.850 nedir kardesim zaten gel de bol sutlu filtre kahve koyim icelim karşılıklı.
Babasi "bana Mutlu bey diyeceksiniz" diye yazdi arkadasa foto atarken
Ve bu sefer fotosundan bana benzetti kayinvalidemgecen sefer arkadaslar doktor herkes bana benzetmisti veledi. Kendimi dogurucam hazir miyiz?
Leydis
Parazitim hareketli ❤
Sen hareketlerini hisetmedin mi hic bugun? Korkma zamanin zaten yaklasmis bebisini sagikla kucagina alicaksin. En kotu ihtimal acil alalim der doktorun gonlunu ferah tutMerhaba güzel anneler. Çok sayfa birikmiş okuyamadım, umarım herkes çok iyidir.
Sabah görüş günümüzdü heycanla kalktık gittik. Çatı muayenesi oldum ilk. Hiç açılmam yokmuş. Ultrasonda da herşey yolundaydı. Suyu vs çok iyi dedi. Kilo da almış miniğim. Nst ye girdim doktor beğenmedi bebek hareketlerini. Toplam 4 kere nst ye girdim bugün. Ve dördüncü de de hareketi yoktu. Doktorum damarların da daralma olabileceğini renkli ultrason çekilmem gerektiğini söyledi. Riskli bir durum olabilirmiş. Bugün hareketlerini kontrol et gece daha hareketli oluyorsa gel hemen nst çektir nöbetçi doktora göster eğer sıkıntı yok derse renkli ultrasona gerek yok ama yine bu şekilde çıkarsa yarın sabah renkli ultrasonla bakılacak. Berbat hissediyorum. Dualarınıza ihtiyacım var. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin miniğimden
Cvp icin cok tesekürler tatli tatli anlatmissiniz :) :) Allahim hepimizin kucagini en kisa zamanda doldursun insallah saglikli hayirli evlatlarla, AminBenim 1. Ve 3. Gebeliğim doğal yolla oldu 2. Gebeliğim tüp bebek. Yumurta geliştirici birkaç iğne var her doktor hastasına göre hangisini uygun görürse onunla başlıyor 2 gunluk takiplerle iğnenin dozu ayarlanıyor (gelişen yumurtaların sayısına ve durumuna gore) ve belli bir aşamada ek bir iğne daha başlıyor (yumurtalar beraber benzer şekilde gelişsin diye) yumurtalar belli bir aşamaya gelince yumurta toplama işlemi yapılıyor (hafif bir anestezi ile) benim yanlış hatırlamıyorsam ultrasonda gorunen 11 yumurtam vardı toplanınca 8i dolu,saglam çıktı 5i dollendi yani 5 embriyom oldu 2si saglikli ilerledi diger 3ü cok saglikli degil demisti doktorum (bu sayılar herkeste farklı oluyor tabiki) Benim transferim 4. Gunde yapildi genelde 3.-5. Gün yapılıyor transfer. 2 embriyo transfer edildi biri tutundu. Tabi transfer öncesi ve sonrası belli ilaçlar veriyor doktor tutunma ve sağlıklı gebelik ihtimalini artırmak için. Transfer sonrası genelde 12. Gün bhcg bakılıyor. Tüp bebekle olan kızım 3 yaşında şimdi. Dediğim gibi 1. Ve 3. Gebeliğim doğal yoldan oldu (3-4 ay icinde). Size en önemli onerim stresden uzak durmaniz stres süreci olumsuz etkileyebiliyor. Inş yakında zamanda sağlıklı bebekleriniz olur. Dualarım sizinle ve bebek isteyen herkesle
Merhaba güzel anneler. Çok sayfa birikmiş okuyamadım, umarım herkes çok iyidir.
Sabahtan beridir 3 kere duşa girdim çıktığım an saçlarım geri kuruyor....bu gece de uyku.yok.bize
Sebep?....bu gece de uyku.yok.bize
Kociskomu bekliyorum, valla yikamasini istiycem guvenemiyorum bugün kendime.Sabahtan beridir 3 kere duşa girdim çıktığım an saçlarım geri kuruyor
Sıcak çok sıcak daha da sıcak olacakkkSebep?
Vat is yor pırablım düd?
Aynen aynen bende her uyandigimda su icindeydim agustos geldiğini belli etti aslinda iyide oldu temmuz burada cok soguk gecti bebis üşür diye kesin pimpiriklenirdim benKociskomu bekliyorum, valla yikamasini istiycem guvenemiyorum bugün kendime.
Öğlen biraz uyudum yüzüm gözüm ter içinde uyandim. Öyleyse bir hava bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?