2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sıcak çok sıcak daha da sıcak olacakkk
Vantilatör sağolsun ya onun olmadığı odaya gitmiyorum sağlık ocağına gittim bugün son takip kan falan işte kalp atışı dinlendi.. Yolda bi yağmur bastırdı peee 5 dk da sel aldı burayı sonra dağıldı bulutlar çok değişik oldu kırkikindi yağmuru mudur nedir benim bebe çok zorladı bugün beni yürüyemedim ya niye böyle oldum acep

hakkaten yazin son aylarinda bi hamile olmaz gercekten zormus. kiyaslayamiyorum diger mevsimlerle tabi ama kiyaslayamasam da eminim, this is hard.

ya bu bebek dogsa mi artik sabirsiz bi gunumdeyim. okadar yuruyus yorgunlugu yetmiyomus gibi yine iki koca cam sildim. aklimla zorum neyse. galiba artik dogsun diye rahatsiz etmeye calisiyorum. benim temizlikci ablayi cagirsam sadece o camlar icin cagiricam evin her yeri cok temiz. evde olmak guzel bisey be

bu arada ayak pedikuru yapmak nasil bi eziyet. i hate it. ama ayaklarim uc dort gunde bir istiyo hadi yarin dogurursam bu ayaklarla cok utanirim diye de ikidebir ayaklara pedikur yapiyorum usenmeden.

Ayagina nasil ulasiyorsun kızım sen? Ne yasiyosunuz siz ya ben tirnagimi kesemedim gecende
Ay elastik falan da degilmisim ben

Bir daha çocuk düşünür müyüm düşünmez miyim kesin bir fikrim yok ama düşünürsem ekim kasımda korunacağım kesin
Bugun esımede aynı seyı soyledım eylül ekım kasım tarlayı nadasa bırakıyorum ıkıncı zor ıhtımal olsa bıle bu aylar olmaz dedım

Ayagina nasil ulasiyorsun kızım sen? Ne yasiyosunuz siz ya ben tirnagimi kesemedim gecende
Ay elastik falan da degilmisim ben
vallahi nasil ulasiyorum bende sasiyorum kocama yaparmisin diyesim geldi; alacagim cevaptan korktum (‘hic yapma ne gerek var’ / ‘git yarin profesyonel birine yaptir’ / ‘ya ben ne anlarim ask’ ustune de o surat ifadesi )

naklen yayin:

Kızlar hastane cantasina göğüs pompası koymak gerekir mi? Sezaryen olup sütü geç gelenlerde işe yarayabilir diyorlardi sanki (evet halaaa hastane çantası hazırlıyorum)
Hastanede hastane tipi bizim eve aldiklarimizin 2 kati kuvvetli pompalari var zaten ben ilkinde de koymadim gerek yok bence

ben köydeyim canim ama gecen senelerde bende girmezdim bu sne cidden bi c3kirge istilasi var burdada diger böcekler aynıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…