2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Zor surecler geçirmişsiniz. Inş bu gebeliginiz sağlıklı sonuclanir. Ölü doğan bebeklerinize otopsi genetik test vs yapıldı mi?

İyice yordun kendini rahatsız etmeye devam yavaş yavaş yap ama kendini çok yorma.. Ben de bu hafta bitsin artık başlarım yavaştan dürtmeye 40 haftayı beklemez umarım

Zeytinliii 3 ü de yaz mi Benim 1 i yaz olsa idi 3 cocuk yapmazdım Arkadaş çok zor be yazın son ayları helal sana Benim büyük ocak ,ufaklık kasım sonu doğdu cook rahattı herşey bunda bittim ben Baglatcam sezeryanda zaten Allah isteyene versin Benim ve tüm yavrulara sağlık versin .Finallll benim için inşallah

Ya tutmadı napiym hep sonbaharda tuttu bunlar böyle yaza denk geldi son aylar ayy şansıma vallahi oğlan ağustos doğumlu kız Ekim amma ekime gelene kadar ne piştim ben bilirim bu da ağustosa denk geldi istesem tutturamam yani

Evet kızlar ses verin
Maşallah canım maşallah
karınca bizim balkonda da vardi hergun balkon yikiyordum dun esim karinca ilaci almis onu döktük bugün hic karinca yoktu
Balkon olsa iyi her yerde var Bunlar haşere oldu artık kışın da var bizimle yaşıyorlar Ne yasak yok azaliyolar sonra gene çıkıyolar
Cok kotu kabuslar gordum agliyomusum zor uyandirdilar beni
Ah canım dua oku,okusunlar sakin ol

Aynı saatlerde vurursan daha iyi olur diye düşünüyorum dualarım sizinle

ev basti beni cok sicakti kocayla ciktik dolandik biraz acik havada biraz parkta falan oturduk biseyler yedik son demlerimizi yasiyoz artik baş başa

Biz de aynı düşünce ile dışarı çıktık, yürüdük, dondurma yedik, iyi geldi.
10.400 adım atmışız; fark etmedim bile
Şimdi de geldik ayaklarımı naneli ayak bakım suyunun içine soktum, göbeğimi yağladım oturuyorum tipsiz tipsiz

Bu sabahtan beri ellerimde özellikle şişme başladı sanki kızlar.
Bi bükemiyorum parmaklarımı sanki.
Yüzüklerim bol bol olurdu, hafif zor geçti bugün.
Ödem başladı galiba.
Ayaklarımı bakım suyuna soktum ferahlasın diye.
Eller için tavsiyeniz var mı?

Cok kotu kabuslar gordum agliyomusum zor uyandirdilar beni

Canım benim, adaptasyon süreci yaşıyorsun.
Böyle şeyler illa ki olacaktır; dua et için ferahlar inşallah

İyice yordun kendini rahatsız etmeye devam yavaş yavaş yap ama kendini çok yorma.. Ben de bu hafta bitsin artık başlarım yavaştan dürtmeye 40 haftayı beklemez umarım
seninle aramizda iki hafta var, acele etme kuzum. iki cocukla zaten tempolu geciyodur gunlerin, seninki kesin erken gelir acele yok

dik oturamiyorum, illa hafif kaykilmam lazim, gobek okadar sikisiyo ki bacaklarimla vucudumun arasina dik oturunca. kanala indi mi acaba. R Rzg14 senin bacak kaldirmayi deniyorum kaldirabiliyorum hala inmemis mi bu cocuk

Doktorumla görüştüm telefonda, istediğin zaman gel açıklığına bakalım 4olursa yatış yapalım dedi. Bende 4cm olur ama yine birkaç gün sürerse ne olacak diye sordum oda 4cm olunca suniyle doğum yaptırırız beklemeyiz dedi. Yarın veya perşembe gider açıklığa baktırırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…