2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş bebeğinizi. Önceden sezeryaniniz mi var? Neden sezeryan yapıldı acaba? Bir de nst de sanci çıkmış ağrınız vs belirtiniz var mıydı sanci kasılma gibi?

Bu konuda senin kadar doğurmak isteyeni de görmedim kaç hafta önceden başlamıştın birşeyler yapmaya. Haftasına var daha bir problemde yok ne kadar geç okadar iyi hepimiz bunaldık ama 1günde içerde fazladan kalsa kardır diye düşünüyorum

Valla 38 de gelsin bişey olmaz hiç bayramı atlatsam tamamdır miss

gobeginin altina elini koydugun zaman bitis cizgisi gibi bir cizginin olmamasi gerekiyormus, ayna karşısında baktigin zaman da o cizgiyi görebilirsin eger inmemisse tabi

Inş sağlıkla kucaklarsınız bebeğinizi dualarım sizinle

Tuzu azaltayım, çünkü azaltmadım hiç
Suyu da bi tık daha arttırsam daha iyi gelir belki.

Benim göbek altı çizgim duruyor hala.
Acaba o çizgi yavaş yavaş mı kaybolur, yani bebek yavaş yavaş mı iner?
Yoksa bi anda inebiliyor mu?

yavas yavas o cizgi kayboluyormus canim, zaten bebek de yavas yavas iniyor asagiya dogru..doktorun dedigi çömel kalk hareketi de bebegin kafasinin inmesi icin yapiliyor..

gecen hafta basladim aktif olarak ya benimki icerde fazla rahat, vaktini gececek diye korkumdan icerde kac kilo oldu bilmiyorum ama mesela dört kiloyu nasil cikarcam ben. minik kibar bisi olsun soyle 3,5 kilo filan max. derdim o bide sabirsizlaniyorum ne yalan soyliim, tanisalim minik adamla artik
aktif olmak dogumda ve sonrasinda isimize yariicak, aklimin bi ucunda da o.

gobeginin altina elini koydugun zaman bitis cizgisi gibi bir cizginin olmamasi gerekiyormus, ayna karşısında baktigin zaman da o cizgiyi görebilirsin eger inmemisse tabi
tam anlamadim, gobegim kusumla baglantili dumduz mu olmali? cok pardon anca boyle tarif edebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…