2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım Allaha şükür kalp atışını da duydum doktor her hafta çağırıyor sağ olsun yoksa ben daha uzun dayanamıyorum 12. haftadan sonra rahatlayacakmışım umarım öyle olur.

İkinci gebelikler daha mi zor geçiyor ya sizde nasil :)
Gobis ilkinde de benim pantalonum cok rahatsiz etmisti ilk aylarda piskolojikmiydi acaba diyorum :) suanda da yeni yeni rahatsiz ediyor sıkmaya basladi
Aynen cnm yana doğru genişledik şimdiden benide çok rahatsız ediyor

Kızlar bulantı ve iştahsızlıktan doğru düzgün beslenemiyorum.Acaba bebek gelişiyor mudur? İyi beslenemediğim için içim rahat değil.Korkuyorum
korkmayın bebek annenin depolarından kullanıyor. yani o besinsiz kalmaz siz kalırsınız :)

İnş canım kanal tedavisi var dişimde ama agrı yaptı çekilmesi gerekiyormuş ilk üç ay hiçbiri yapamayız dediler
Geçmiş olsun canım. ilk üç ay ve son üç ay bir şey yapamıyor doktorlar. benimde tellerim var. doktor hamile kalırsan uzar tedavin demişti ben çok sıkıldım tellerden uzarsa çok üzüleceğim.

Günaydın kızlarr
Benim de 7.haftadan soınra ufak ufak bulantılar başladıydı,enterasan sekilde aksam 17.00 den sonra kaynıyor midem.
Sabah bayağı kötüydü o filmlerde olur ya lavabonun önüne oturdum artık
Koci napıosn kızım burda dedi de kendime geldim kalktım:)
Bulantuya psikolojik olarak bebek ben burdayım dior diyorum artık napim:)
1 ay sonra görüş günümüzz çünkü:)

imom diye bir vitamin verdi canım içinde bütün vitaminler var bende tam düzenli beslenemiyorum mide bulantılarından vitamine güvemiyorum .
Vitamini doktorum 3 aydan sonra folik asiti kesip vermişti. benimki sanırım elevit diye bir vitamindi. ama tabi benim bulantım hiç yoktu. hatta doğumdan sonrada kullan demişti.

gunaydin. kontorlden geldim. 9+3... ultrasonda da tam 9+3 cikti. masallahi var bin sukur. kanama alanim tamamen kapanmis. yine de haftada 1 proluton igne ve gunde 2 progestan hapa devam. enox igneye de devam..cok yorulma ev isi yapma yuruyus yapma dedi. bulantilar 1 aya kadar gecer dedi. beslenmende bir degisiklik yapmana gerek yok. canin ne istiyorsa, saglikli olmak kosuluyla tuket dedi.
kalp atim hizi ve cinsiyeti sordum. alakasi yok dedi. olsun biz egleniyoruz dedim

Geçmiş olsun canım. ilk üç ay ve son üç ay bir şey yapamıyor doktorlar. benimde tellerim var. doktor hamile kalırsan uzar tedavin demişti ben çok sıkıldım tellerden uzarsa çok üzüleceğim.
Allah kolaylık versin cnm tel çok zor inş uzamaz tedavin

Kızlar çok kötüyüm iki gündür ateşim yükseliyor bir yandan dişim çok ağırıyor öteki yandan 6 saat arayla parol al dedi doktorum ama dişime hiç etki etmiyor ne yapcam bilmiyorum
Ahh diş ağrısı.. aynı dert bende var. Karanfil yağı dene aktarlardan alabilirsin. Sarımsak koymayı dene ağrıyan dişine. Buzu bir beze sarıp dışardan çenene koyabilirsin ağrıyan tarafa. Diş fırçalamakta hafifletiyor ağrıyı. Ben bu şekilde baş ediyorum. Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…