Gecenin kasveti kuşatmıştı.. sıcak bi yandan uykusuzluk bi yandan dönememek bi yandan ağrılar sızlar bu hamiş karıları zorluyordu.. Ama olsundu sonunu düşünen kahraman olamazdı hepsi birer kazanan olarak çıkacaktı bu zorlu mücadeleden
Bayrama zaten 12 gün falan kaldı sen bugünlerde gelse iyi olur diyosun işte.. Tam zamanı gelseler de rahatlasak valla ben de sabırsızlanıyorum 38 çok güzel bi hafta gelsinler pliiisss
Efelihayat
iyiki dogdun tatlim benim, grubun herkese yetiseni, yapicisi, sicak kanlisi, tatli dillisi, gelecegin superthesuper eglenceli annesi yeni yasin ve diger tum gelecek yaslarin ugur mutluluk huzur sevgi huzur bereket dolu olsun!
Kendime agustosun 1 ine kadar pay bicmistim hamile kaldigimda ama yarin temmuzun 31i ve grak dohumla ilgili belirtinyok bu cocuk 39 u icerde gorecek belli
Efelihayat
iyiki dogdun tatlim benim, grubun herkese yetiseni, yapicisi, sicak kanlisi, tatli dillisi, gelecegin superthesuper eglenceli annesi ♥ yeni yasin ve diger tum gelecek yaslarin ugur mutluluk huzur sevgi huzur bereket dolu olsun!
Kendime agustosun 1 ine kadar pay bicmistim hamile kaldigimda ama yarin temmuzun 31i ve grak dohumla ilgili belirtinyok bu cocuk 39 u icerde gorecek belli
Hepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum
Yaa kuzum doğum tarihlerimizde aynıydı sen aldın bebişini sağlıkla kucağına darısı bize innnşallahh ... rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bol bol sütün olsun aminnn
YYazamayalı çok olmş sayfalarda çok birikmişti hepsini okuyamadm
Efelihayat
nice mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsn ailenle
37.haftaya kadar raporlu olan ben 36+1de çalışamaz raporu aldm ve dünden beri kasıklarımdaki şiddetli ağrıyla savaşıyorum 2.hamileliğim ama ilkinde yaşamamıştım bunları zorlanıyorm artk pozisyon değişsemde geçmio ağrılar oğluşum kanala yerleşip die düşünüyorm çnkü ptesi kontrolde dr doğum pozisyonu almş dedi ne enfeksiyon ne de mantar sorunu var
sıcaklardan şikayet edilmiş adananın sıcağında kavruluoruz resmen ewdeki 2 klima 24 saat açık resmen bnce burdan iyidir sizin oralar