2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Umut he bi umut diyosun Ama benim pisiklerimde var Bu yasa dek yani olduysa bebekken olmuştur hiç olmamaisti

Direne direne kazanacağız diyosun Allahım inşallah tüm hamileler sağlıklı bir şekilde, bebeklerinde sağlıklı olarak kucaklarina alsın Aminn
Ayneeen ondan zafer bizim olcak hepimiz birer rambo gibi çıkıcaz bu işin içinden amin amin sağlıkla inşallah pamuşları alak kucağımıza

Efelihayat iyi doğdun pro grubun rengi iyi ki tanıdım seni
Nice mutlu yaşların olsun güzel anne ♥
Hepinize cok tesekkur ediyorum kizlar sizleri cok seviyorum

Hepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum
Yaa kuzum doğum tarihlerimizde aynıydı sen aldın bebişini sağlıkla kucağına darısı bize innnşallahh ... rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bol bol sütün olsun aminnn

Maşallah bebişlere grupça çoğalıyoruz sayelerinde sağlıkla büyüsünler inş
M Megatron20
maydanozsuyu
C Can6
B bir dost
@Sevvaly0109
afroditi
L lavanta111
nazah35
adanamerkez
Ceres2310
Y Yigitmoms
vuslatahasretim
M Muhendisella
pembepatiks
arteemis
udg06 rabbim sağlıklı hayırlı şekilde ewlatlarınızı büyütmeyi nasip etsin inş

YYazamayalı çok olmş sayfalarda çok birikmişti hepsini okuyamadm

Efelihayat nice mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsn ailenle

37.haftaya kadar raporlu olan ben 36+1de çalışamaz raporu aldm ve dünden beri kasıklarımdaki şiddetli ağrıyla savaşıyorum 2.hamileliğim ama ilkinde yaşamamıştım bunları zorlanıyorm artk pozisyon değişsemde geçmio ağrılar oğluşum kanala yerleşip die düşünüyorm çnkü ptesi kontrolde dr doğum pozisyonu almş dedi ne enfeksiyon ne de mantar sorunu var

sıcaklardan şikayet edilmiş adananın sıcağında kavruluoruz resmen ewdeki 2 klima 24 saat açık resmen bnce burdan iyidir sizin oralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…