2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar 3 gündür bulantılarımda değişme oldu şoklardayım. Sabah uyandığımda biraz hareket ettikten sonra öğürme geliyo sarı su çıkıyo acımsı bi tadı var. Onu Çıkarana kadar baya bi zorlanıyorum. Daha sonrasında kahvaltımı yapıyorum suyumu içiyorum çok şükür akşama kadar rahatım doğru düzgün yemek yemeye başladım diyebilirim. İnşallah hep böyle giderde ben buna bile razıyım daha önce midemde su bile durmazken çok şükür meyve suyu içebiliyorum. Gerçekten zamanla geçiyormuş. Annemde, bende sarı su çıkartıyordum benim gibi olmaya başladın normale dönüyosun artık diyor.. Benim gibi bulantılardan bitkin düşenlere moral olur inşallah.. İyi ki varsınız burası bana çok iyi geliyo

Kızlar birde eşim Bebişi rüyasında görmüş O zaten neye benzicek kime benzicek acayip takmıştı kafasına sonunda gördü büyük kısmı sana benziyor dedi gözler kahverengi saçlar kıvır kıvırmış eşimin gözleri mavi kumral kendisi.. cinsyet olarak göremedim ama kızdı sanki dedi.. bende rüyalar tersine çıkarmış erkek mi acaba diye düşünüyorum kız gibi güzelliği olan erkek bebişlerde oluyor çünkü..çok merak ediyorum cinsiyeti ilk gebelik olduğu için cinsiyet önemli değil ama bu merak geliyo insana işte

Nadiren arada pembe renkli oluyo. Ben günde 2 tane kullanıyodum kanamadan önce kan pıhtılaşmam olmamasına rağmen
Benimde yok pihtilasmam cnm ama dr önlem amaçlı verdi bebek iyiyse yat dinlen canm hiç bisy yapma ben yatıyorum sürekli geçti şükür ins bidaha olmaz insanın psikolojisi bozuluyor allah yasatmasin tekrar ins

Arkadaşlar 2li tarama için ille perinatolog a mi gitmek lazım yoksa kendi kadın doğum dr u mu yapıyor bilgisi olanlar

İlk hamilelikte bende çok fazla merak ediyodum düşük oldu ikinci kimyasal oldu şimdi 3. Hamileliğim Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bunda hiç merak etmiyorum sağlıklı olsun yeter

doktor cinsiyeti ne söylerse söylesin ben zaten onu istiyordum diyecektim. ama tabiki insan merak ediyor. hatta ben insanlar nasıl doğana kadar öğrenmeden duruyorlarmış eskiden diyordum. oğlum var bir oğlum daha olursa abisine arkadaş olur kızım olursa bana değişiklik olur. ama ben kız gibi hissediyorum. oğlum olacağınıda hissetmiştim hatta cinsiyeti bilmeden ismini bile bulmuştum

İlk hamilelikte bende çok fazla merak ediyodum düşük oldu ikinci kimyasal oldu şimdi 3. Hamileliğim Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bunda hiç merak etmiyorum sağlıklı olsun yeter
Evet anlıyorum sizi en önemlisi sağlıklı olması zaten bizimkiler öyle merak sadece .. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip Etsin tek önemlisi bu

Evett düşününce ikisininde hiç bir farkı Yok evlat sonuçta.. bende öğrendiğimden beri hep erkek hissediyorum. Ama çevremdekiler kız hissediyolar rüyasında kız gören var bilemiyorum artık sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Kızlar bende kız hissediyorum ama beni gören herkes senin erkek cocugun olucak diyor eli ayagi düzgün saglikli olsunda nolursa olsun hic fark etmez çin takvimi uygulamasi var orda kiz cikti nekadar dogrudur bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun :)

Benim de öncesinde iki kaybım var.Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez.Eşim kız çocuk hastası bende erkek bebeklere karşı daha farklı hissediyorum.İçimden ilk günden beri kız geçiyor nedense.Hayret edici bir şekilde kız hissediyorum ama rabbim den tek dileğim sağlıklı bir şekilde hepimiz kucağımıza alalım İnşAllah evlatlarımızı.

Ben hamile kalmadan önce kız olsun diye isterdim ama içimden erkek olduğu geçiyor nedense

bu forumu takip ediyordum çünkü ben de temmuz Ağustos ta doğum yapacaktim ama bugün gittiğimizde bebdgimizin kalbinin durduğunu öğrendik 11+0 da doktor dün bugün olmuş cok yakin bir zamanda dedi. Allah size hayirli ve sağlıklı bebekler nasip etsin sizlere.

Çok üzüldüm geçmiş olsun. Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Bi belirti oldu mu öncesinde. Çok üzücü bişey ama böyle durumlar geç farkedilince anneye de zararı oluyor

Çok üzüldüm geçmiş olsun. Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Bi belirti oldu mu öncesinde. Çok üzücü bişey ama böyle durumlar geç farkedilince anneye de zararı oluyor
yok hiç farkedilmiyor 2016 yilinda da ayni 12. haftada ense kalınlığı ile beraber kalbinin atmadigini öğrenmiştik. doktor sağlıklı bir bebek degil dedi. 1 hafta kendi düşmesi için bekleyecegiz çünkü 10. haftayi gecince kürtaj olmuyor normal yolla dusmesini bekleyecez

Çok üzüldüm. Allah'ım kucağınızı doldururur inşallah tez zamanda. Tesadüfen mi öğrendiniz yoksa bir belirti verdi mi kalbi durduğuna dair.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…