2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugün hava 35 dereceydi ama hissedilen 48! Gittim saçımı kestirdim.. Kendimi hafiflemiş hissediyorum.
Küt saçı pek severim zaten, iyi oldu :) Uzun istersem postişimi takıveririm ohh..

Son ay ben de o testi yaparak gününü bulmuştum ve herkese tavsiye ediyorum.
Gerçekten mucize ayda 1 günümüz var.

Kesinlikle ben de tavsiye ediyorum, o test olmasaydı uygun günü denk getirmek çok

vuslata hasretim
Kizlar bu video yu kaydedin hayatimi kurtardi
Sondaki meme

Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah hepimizin

Ben eşime yemek yerken söyledim, gerçekten mi dedi birkaç defa.. evet dedim, işte test.. Nerden aldın falan diye sordu. Ne önemi varsa? Ama öyle bi sevinme tepkisi yoktu, sakince yemeğini yedi güzelce, sonra az kanepede oturdu, internette takıldı. Nihayet köşeli jetonu düştükten sonra geldi öptü, sarıldı. Mutluluk sözleri söyledi.. Ama genel olarak tepkilerini geç verdiği için şaşırmadım.
Kavga falan edince de özür dileyecekse önce zaman geçer, sonra diler.. Sakin adam..

Ben de regl tarihimde test yaptım pozitif, bir gün sonra doktora gittim. Doktor çok erken gelmişsin diyor. İyi birşey değil mi dedim, iyi de erken dedi..

Evet kurutma makinası çalıştırmıyorum ben 2 haftadır.
Asıyorum evin içinde kurusun diye bekliyorum.
1-2 derece arttırıyo sanki evin sıcaklığını
[/QUOTE]

Kesinlikle çok iyi. Ben herkese tavsiye ediyorum. Tekrar çocuk planlasam yine aynı yöntemi deren

Net bir şekilde onların hatası olduğu için göndermeyin bence.. Böylece doğru yapmayı öğrenirler..

ilk 3 ay gak dese meme guk dese meme şeklinde devam ediyoruz, sonra düzene giriyor. Zaten doğduklarında mideleri zeytin kadar oluyor, ne kadar tutacak o kadarcık süt bebeği ❣

Ovvv maşallah aşağı inmiş baya canım
inmis dimi? hareket alani azaldi minigimin yazik kiyamiyorum. yerimde durmuyorum onu sikistiriyorum sikca sonra da uzuluyorum.

Yarasın akapunkturun ne işe yarıyor hamilelikte bacım ya acaba merak ettim göbüşün de çok güzel sağlıkla gelsin az kaldı az inşallah
sagol canim
ya farkli sebebler ile yaptirabilirsin. benim ödem sorunum oldugu icin ödemi indirmesine yönelik noktalari seciyo yada ödem biriken yerlerin direk uzerine batiriyo. haftaya (eger dogurmamissam..) dogum uyarici yerleri istiicem ozellikle.
ama migrenin varsa basina yapiyo, zamanin gectiyse artik bebegi uyarma noktalarina yapiyo, hamilelik kasintin varsa ona karsi yapiyo, belin cok agriyorsa oraya yonelik falan filan.
dogum yapacagim hastanede yaptiriyorum, 20/30 dk suruyo seans, cokta uygun fiyati burda.

Her derde deva desene ayy acıyo ama ya iğne sonuçta ayy masaj daha güzel

Kızlar bir de bugün 5 gün oldu alt dikişlerim hala öçok ağrıyor. Bir de hemoroid var o da baskı yapıyor. Normal mi bu kadar sürmesi
Benimkiler 10 güne kadar anca hafifliyordu ağrısı 15 günde dikiş atıyordu artık kendiliğinden.. İlk hafta zor oluyor az kaldı inşallah

ilk 3 ay gak dese meme guk dese meme şeklinde devam ediyoruz, sonra düzene giriyor. Zaten doğduklarında mideleri zeytin kadar oluyor, ne kadar tutacak o kadarcık süt bebeği ❣
Bize de yenidoğan hemsiresi böyle söyledi. Emzik ve biberon çocuğun emme refleksini bozuyor dedi

Bize de yenidoğan hemsiresi böyle söyledi. Emzik ve biberon çocuğun emme refleksini bozuyor dedi
Ben vermek istedim almadı benimkiler emzik veremedim ya tükürdüler hep emzik siz çok da rahattım valla kardeşim emzik kullanıyor kızına ha bire yıka ay emzik nerde ha bire yeni emzik almalar acayip bağımlı oluyorlar ya o da zor

Ya ne güzel anlatmış herkes ben klomen tedavisi görmüştüm ama doktor bu ay sonuç alamazsın ama yine de şansını dene demişti büyümüyordu yumurtalarım sonra adet günümde test yaptım negatif çıkmıştı sonra dedem vefat etti memlekete gitmiştik 9 gün geçti adetim zaten normalde düzensizdir polikistikten dolayı neyse bi bakalım dedik cılız bi ikinci çizgi çıkınca birbirimize sarılıp ağladık babama güzel bi moral olmuştu dedemi kaybettiği için çok üzgündü o günden bu günlere

Yaa hepsi birer mucize gerçekten..

Ben de anlatiyim beni kini 3 ay denedik olmadı ben de dedim dış gebelik sonrası kendimi riske atmiyim soğan kürü çok faydalı rahmi temizliyor falan onu yapiyim de öyle devam edelim o ay soğan kürü yaptım bi kaçamağımız oldu da ben zaten tutmaz kafasındayım hiç beklemiyorum.. Normalde erken adet olurum 2 3 gün baktım günüm geçiyo bi test yaptım 2 kırmızı çizgi neettt ben şok benimki gece geç geldi eline test verdim o da şok ne alaka yani gibisinden gelmek isteyince geliveriyorlar işte yüzündeki ifadeyi unutmam ama benimkinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…