Hadi sağlıkla kolaylıkla kucağına al canımmİyiyim canım sancılarım devam ediyor komtrole gideceğim bir iki güne belki bu akşam açılamaya bakacaklar ona göre yatış olacak
Son ay ben de o testi yaparak gününü bulmuştum ve herkese tavsiye ediyorum.
Gerçekten mucize ayda 1 günümüz var.
Sondaki meme
Güzel anne adayları,bende bebeğimi kaybetmeseydim sizinle birlikte Ağustos annesi olacaktım
şimdi tekrar hamileyim mart annesi olacağım inşAllah,dualarınızda bizleri de unutmayın
hepinize doğumuzda kolaylık diliyorum Allahımdan,sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah hepimiz
@Rookiemother doğum günün kutlu olsun Ağustos analarının enerji bombası ❤ nice yıllara minik kuşunla ☺
Dogurmaya 5 kala ben gebe okulunda daha
Eşim de doğru düzgün hiç tepki vermedi diye bir sürü tribe girip adamı deli etmiştim ahahaha
Sevgilisini telefonuna "ortagim" diye kaydeden asamdan ne bekliyosun allasen? Hayat ortagim manasindaymis emme gorenler gülüyor
İste bir basak kirlenmesin diye kocasina kisitlama getiren kişidir!
Ovulasyon tarihine getirirsen aslında olmamasi icin bir neden yok. Yumurta 24 saat dollenebiliyor, sperm de vucutta 72 saat yasiyor.
Cocuk sahibi olmayi hic dusunmedigim icin ilk basta bunlari ogrendigimde dedim ki vay anasini senede 11 maks 12 şansım mi var simdi? E hamilelik büyük mucizeymis!
anilar anilarbizimkinin de ilk sözü ispat et oldu koskoca ayda tek atışta 90 a gol atınca bende sasirdim tabi.. adet olucam bekliyorum bi umit belki diyorum kandil aksami bol bol dua etmistim 5 gun sonra falan test yaptim. allahimm pozitif sonra kan testi o da pozitif. 1 aralikta ogrendim hamileyim. 7 aralik evlilik yildonumumuzdu. patik aldim paket yaptirdim. hediye diye verdim. bizimki paketi mincikliyor ne aldin yaa falan yapiyoo. bi acti ki patik. yılın şoku tabi. hicbisey diyemedi. sonra ispat et dedi. sonra da aglamaya basladi, oturduk beraber ağladık .
Yaaa hayırlı olsun
Kararı vermekle bi adım atmışsınız, Ağustos un ilk bebeği olacak
Ben de hala nevresim, göğüs kalkanı derdindeyim
Ankara’ya bi gitseydim, daha bebek kıyafetleri de yıkanacak
Hastane çantam da ortada yok
Bize de doktor adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki demişti.
O şekilde denedik de oldu.
Ovulasyon testi çok iyi diyen de oldu, bir iki ay daha olmasa almayı düşünmüştüm ben de.
Ben de sezeryan derse diye 20 yada 21’ini seçtim
Benim arkadaşım da aynısını yaptı.
Hem bizden kopmamış oldu hem emzirmiş oldu, eşimle de konuştuk ne güzel rahat etti dedik, takdir ettik vallahi.
Emzirme önlüğünü ondan görüp aldım hemen hatta.
Ama içine tişört felan düşünmemiştim.
Şuan çok mantıklı geldi bakayım hemen.
O tatli dilinnn guler yuzunnn inan ki yurek hoplatiyor
Ben asla tatli dilli olmadim
Kahve ictim kola ictim simdi soda iciyorum. Yaniyoruz Fuat abi! Kurutma da alttan odunu veriyor habire
Kızlar bu arada çikolata atölyesinden tekrar etiket kutu ve magnetler geldi. Tasarım istediğim gibi.Bu arada 100 çikolatanın etiketini ben oturup değiştireceğim. Akşamları artık oturur yavaş yavaş yaparım.
Sizce onlara para göndereyim mi göndermeyeyim mi?
En son yetkiliyle konuşurken para mevzusu için ücret istedi ama telefonu kapatmadan siz bilirsiniz içiniz nasıl rahat ediyorsa demişti.
Sen de durumlar nasil canim pek sesin solugun cikmiyo her sey yolunda mjGece burayı okuyup yattığımdan mıdır nedir rüyamda @peridrol84 ’ün tekrar hamile olduğunu gördüm
ilk 3 ay gak dese meme guk dese meme şeklinde devam ediyoruz, sonra düzene giriyor. Zaten doğduklarında mideleri zeytin kadar oluyor, ne kadar tutacak o kadarcık süt bebeği ❣Simdi bisi sorcam ama karisik olmaz inşallahbebek her arandigindan yalandiginda emzirmek mi gerekiyor yani 20 dkda bir gibi çünkü bizim arkadas dogun yaptı bebegi emziriyordu altini temizliyordu 10 dk sonra bebek yalanmaya basliyordu aha acikti deyip yine emziriyordu o durumda emzirmek mi lazim yoksa emzik mi vermeliyim bence emzik vermeliyim karni toksa ama bilgisizlikten yanlış birsey yapacağım diye korkuyorum
inmis dimi? hareket alani azaldi minigimin yazik kiyamiyorum. yerimde durmuyorum onu sikistiriyorum sikca sonra da uzuluyorum.Ovvv maşallah aşağı inmiş baya canım
sagol canimYarasın akapunkturunne işe yarıyor hamilelikte bacım ya acaba merak ettim göbüşün de çok güzel sağlıkla gelsin az kaldı az inşallah
@afroditi hakkini helal et bugün cok darladim ben cok soru sordum
Akşam makine gelecek o zamana kadar idare etmem lazımIlık duşun altında kremle sabunla sıvazla kökünden uzuna doğru eşin yapsın mümkünde iki eliyle, ve sağman lazım canım boşalmazsa rahatlamaz
Her derde deva deseneinmis dimi? hareket alani azaldi minigimin yazik kiyamiyorum. yerimde durmuyorum onu sikistiriyorum sikca sonra da uzuluyorum.
sagol canim
ya farkli sebebler ile yaptirabilirsin. benim ödem sorunum oldugu icin ödemi indirmesine yönelik noktalari seciyo yada ödem biriken yerlerin direk uzerine batiriyo. haftaya (eger dogurmamissam..) dogum uyarici yerleri istiicem ozellikle.
ama migrenin varsa basina yapiyo, zamanin gectiyse artik bebegi uyarma noktalarina yapiyo, hamilelik kasintin varsa ona karsi yapiyo, belin cok agriyorsa oraya yonelik falan filan.
dogum yapacagim hastanede yaptiriyorum, 20/30 dk suruyo seans, cokta uygun fiyati burda.
Benimkiler 10 güne kadar anca hafifliyordu ağrısı 15 günde dikiş atıyordu artık kendiliğinden.. İlk hafta zor oluyor az kaldı inşallahKızlar bir de bugün 5 gün oldu alt dikişlerim hala öçok ağrıyor. Bir de hemoroid var o da baskı yapıyor. Normal mi bu kadar sürmesi
Bize de yenidoğan hemsiresi böyle söyledi. Emzik ve biberon çocuğun emme refleksini bozuyor dediilk 3 ay gak dese meme guk dese meme şeklinde devam ediyoruz, sonra düzene giriyor. Zaten doğduklarında mideleri zeytin kadar oluyor, ne kadar tutacak o kadarcık süt bebeği ❣
Ben vermek istedim almadı benimkiler emzik veremedim ya tükürdüler hepBize de yenidoğan hemsiresi böyle söyledi. Emzik ve biberon çocuğun emme refleksini bozuyor dedi
i love you tooEksik olursa da alinir ordan hic tasalanma, sehir icindeyiz cogumuz elbet bulunur.
Seni seviyoruz
Oh seni de yoldan çıkardımVücudumdan buhar çıkıyor galibayani terleme direkt buharlaşıp gidiyo Anamm bu ne sıcaktır bugüne kadar olanlar sıcak değilmiş bi ev süpürdüm perişan..
Bu sıcakta yapılacak şey miydi etme eyleme bacımOh seni de yoldan çıkardım
Yaa hepsi birer mucize gerçekten..Ya ne güzel anlatmış herkes ben klomen tedavisi görmüştüm ama doktor bu ay sonuç alamazsın ama yine de şansını dene demişti büyümüyordu yumurtalarım sonra adet günümde test yaptım negatif çıkmıştı sonra dedem vefat etti memlekete gitmiştik 9 gün geçti adetim zaten normalde düzensizdir polikistikten dolayı neyse bi bakalım dedik cılız bi ikinci çizgi çıkınca birbirimize sarılıp ağladık babama güzel bi moral olmuştu dedemi kaybettiği için çok üzgündü o günden bu günlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?