2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de kocama söyledim komposta olayını
Biz hala muhatap olmadığımız için kayınvalideyle (2 dedikodu yapayım )
Bu arada hala bir parça birşey alıp göndermedi çocukla ilgili. Çocuk doğacak. Geçen uzaktan bir akrabaları battaniye örmüş onu göndermiş. (ellerine sağlık çok beğendim) Utanmadı mı acaba akraba bile bebek gelmeden hediyesini göndermiş diye düşündüm.
Dedim herşeyi annem yapıyor söyle de kompostoları o kursun bakalım kuracak mı

Yok zatn karnin bosaliyo oyle top gibi bisey hissetmiyosun. Gazin olursa o nefes aldirmaz iste sezaryen mi olucaksin
O gaza sicak su torbasi falan ise yarar mi ki? Valla catiya bakti normale engel yok dedi ama son ana kadar belli olmuyo tabii bu isler bakalim

Gelicek canim sakin ol rahatla yaslan arkana masajini yap sicak kompresi yap ve sag. Ucuna da sutunu sur yumusasin. Bunlarin disinda Sagdiktan ve emzirdikten sonra hemen kapatma memeni biraz kurusun hava alsin.
Şu an sağamıyorum makine akşam gelecek. O beni kurtarır umarım bu durumdan. Benzer şeyleri yaşayanların olması güç veriyor

Bana bebek hemsiresinin soyledigi ve benm su kisacik zamanda tecrube ettigim kadariyla yenidogan bebek ana kokusu memesi ariyor ac olsa da olmasada emzirdin yatirdin hemen araniyosa once bi emzik dene bnce tokken emzirince kusuyo. Normalde 3 saatte bir kesinlikle emzirmen lazim uyuyosa da uyandirip emzirceksin. Onun dsinda zaten ilk 2 hafta fln bebek ne zamn meme istiyosa ver emzir diyolar. Altini da emzirmeden once temizlersen cok iyi olur emerken uyur sen de altini acip uyandirmamis olursun. Bnde baya karisik cevapladim ama nyse icgudulerine guven kucaga alisir fln diyenleri salla bebek hemsiresi de sana gerkli egitimi vericek

Ay cok güzel yazmışsın ekran görüntüsü aldim unutmamak için cok sagolasin

Ben devamli ishalim canim ishal sancisi oluyo hatta dogum sanip toparlaniyorum yine kendimi tuvalette buluyorum bazilarinda normalmis gunde ,3 ya da 4 kez oluyo

Aynen doktorum da öyle dedi, yani hamileliğim boyunca hiçbir şeye ağlamadım, az önce ben niye cırcırım diye ağladım Gerçekten yani o derece bunaldım. Tabi ki Allah başka dert vermesin buna da şükür. Sana da çok geçmiş olsun kuzucumm.

Ayy çok romantikliiii

Sagol canim yapacak bisey yok cok sinir bozucu ama gecmiyo bi turlu bi ara reflor diye bi ilac yazdi o da asiri kabiz yapti ayari yok yani artik dogurana kadar cilemiz

Kalkın kalkın ne yurumesi ne sukuati dans time! Cocumun şarkısı bu olsun happy

hahah Mutlu’cugun sarkisi cok uymus
kocamla ben maitre gims’i severiz son zamanlarda da hepppp bunu dinliyoz ses sonda. bebek uyumayinca acicaz artik mecburen

balmainler louboutinler coco channeller havada ucusuyo baska ne olacayidi

masallahh okadar olmus mu bizim minnaklar iki gecen kaldiiii

Dunhemsire aranıyorsa ve meme verince alıyorsa verin dedi yalancı emzik alışırsa meme almayi reddeblr dedi o yüzden tam meme emmeyi ogrenmeden asla emzik biberon vermeyin sonra meme istemz dedi

bu arada hamile kalma hikayelerini anlatmissiniz ne tatli hepsi ahah
biz evlendikten 6 ay sonra denemeye basladik ve 5 ay sonra hamile kaldigimi ogrendik. ben kendimce hep mart ayinda hamile kalcam diyodum beklemiyodum aslinda aralikta ama yine de her ay adet gunumden once erken gebelik testi kullaniyordum. aralik ayinda yine oyle bi test yaptigim bi sabah..pozitif. yok canim diyerek bi test daha denedim oda pozitif dusa girip esime nasil anlaticam, aksama bi supriz mi hazirlasam diye dusundum, duramam ki heyecandan! banyo aynamiza yapistirdim testleri, rujumla koca harflerle ‘HAMILEYIM’ yazdim aynaya, esimi uyandirdim sabahin 7sinde ‘kos kos banyoda coooook kotu bi koku var kos kos bi bak!!’ diye. bana soylenerek kalkti, arkasindan gizlice telefonumun kamerasiyla cekim yapiyorum. banyoya girdi gozleri kapali hala, ‘hani koku’ diyo ben gulme krizine girdim o hala ‘koku yok’ diyo bide cekim yapiyosun diye bana kiziyo sabah sabah delirdin mi diye kafasini kaldirip sonunda aynadaki KOCAMAN yaziyi ve testleri gorunde ‘nein’ dedi, ‘evett’ dedim, sarildik gulerek

Allah isteyen herkese nasip etsin kimseyi yerindirmesin insallah

Kayimvalidenin ic veya dış sesini söylüyorum
Hem konusmuyo hem is emri veriyo bak sen şuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…