2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Öyle ya sezeryan sonrası riskli oluyomuş sağlıkla kucağına al nasıl geldiği mühim değil bence iyi olun yeter ki

hava cok sicak bugunde daha markete gidip kuru kayisi alcam da hosaf mi komposto mu herneyse ondan yapicam hemşire getir dedi. inş eksik biseyim cikmaz hastanede.. kocaya da beyaz gomlek hazirladim ki foto cekinirken paspal cikmasinn.
Eksik olursa da alinir ordan hic tasalanma, sehir icindeyiz cogumuz elbet bulunur.
Seni seviyoruz

Göğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
O çok sancı yapar ya ılık duş al sıcak su ile sabunla güzelce masaj yap o biraz yumuşatır sağman lazım yoksa çok kötü oluyo sonra

Geçmiş olsun canım ya üşütüyo musun acaba niye böyle oluyorsun acaba çok ağrı yapıyor o da yas bol su iç sıvı kaybı da çok oluyor öyle

Merakla bekliyoruz

B Bluemom44 dogurdun mu bacım ses ver
Yok kız doğuramadım hala sağlık ocağına gittik eşim için hazır gitmişken nstye girdim sancılar 80-50-110-90-45 çıktı. Hastaneye gideceğim haftasonu olmadan, açılmaya bakacaklar en son 3tü zaten pazar günü. 4olmuşsa yatış verecekler. Öyle canım evde cebelleşiyorum oğlanla

Göğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
Ilık duşun altında kremle sabunla sıvazla kökünden uzuna doğru eşin yapsın mümkünde iki eliyle, ve sağman lazım canım boşalmazsa rahatlamaz

bu arada ben bu sabah yine gittim akupunktura. sevmedim ben bu akupunkturu. hem acitiyo bazi noktalar cok, hemde bana diger kadinlardan cok batiriyo hep (ödemim fazla onlarinkinden tabikide). ellerime istemedim bu kez acidi cok gecen defa fayda da etmedi. artik tanisik olduk kadinlarla, hepimiz son 3 haftanin icindeyiz. ‘aaa sende mi dogurmadin, aaaa sende mi duruyosun’ diyerek girdim iceri privacy’lerine asiri duskun kadinlar tabi ne diyecegini sasirip aval aval baktilar, kibarca ‘nein’ dediler. ay espiri yaa espiri dememe gerek kalmadan akupunkturcu kadin ortaligi yumusatti

simdi evdeyim ve yalana kulak asmam indi bazi ödemin yogun oldugu yerler. ignelerden sonra akupunktur yarabantlari yapistirdi bazi noktalara. igne batirdigi noktalar ise hala aciyo

ardindan bi carsi pazar yapip kendimi ve kocaciimi sevindirdim alisverislerle. hamilelik sonrasi rahat giyebilecegim bikac yeni parca aldim, hepsi motivasyon icin kizlar

bu arada karnim buyumeye devam ediyor, durmuyor yerinde ben hala +17deyim sukur

ps; afroditi senin toteminden yapiyorum bak, sabah foto koydun aksama dogurdun umut fakirin ekmegi!

ay yine ne cok yazdim sorry kizlar.

Bende ishalim canım ama doğum yaklaştıkça oluyormuş bu, mide bulantısınıda okumuştum doktorun dediği gibi normal herhalde

Maşallah hadi sağlıkla kucağına al inşallah sizi tebrik ediyorum analı kızlı iyi dayandınız

ilk bi iki ay her istediginde vermek bana gore iyi canim

Ovvv maşallah aşağı inmiş baya canım

Yarasın akapunkturun ne işe yarıyor hamilelikte bacım ya acaba merak ettim göbüşün de çok güzel sağlıkla gelsin az kaldı az inşallah

Kayimvalidenin ic veya dış sesini söylüyorum
Hem konusmuyo hem is emri veriyo bak sen şuna

ehehheh Kız konuşmayan ben değilim kendisi.
Hatırlarsanız zaten ben sadece yardımcı olmak için yolumuz üstünde arabayla seni ortak noktaya bırakalım demiştim Sonra olay sinir krizine dayandı.
Geçen de annem gelince eşim yukarıya davet etmiş gelsin diye. Gelecektim ama uyuya kalmışım diye yanıt döndü
E azıcık da elini taşın altına koysun bi zahmet. Onların soy ismini taşıyacak bu çocuk. Konu komşu bile böyle günlerde destek oluyor. Onu kocama havale ediyorum muhatap olamiiiiiiiyciiiiiiim

Bence emzik vermelisin ben vereceğim dediğin gibi karnı tok olsa dahi meme arıyorlar bulamayınca da ağlıyorlar. Yarım saat kırk dakika bir saat geçer tekrar meme verirsin ama emzirdikten 10dk sonra aranıyorsa bence emzik verilmeli

Soğuk şeyler gaz yapıyor doğru ama kimyon kullanırsan gazdan yana rahat olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…