Öyle ya sezeryan sonrası riskli oluyomuş sağlıkla kucağına al nasıl geldiği mühim değil bence iyi olun yeter kiEvet canm ilki sezaryendi 40 hafta doldu gelmedi, sıfır sancı ve açılmasız yatış yapmıştı doktorummaalesef suni verdiler 23 saat 2 cm açıklıkta kaldım zordu benim için,
Üstüne 2 kayıp yaşayınca, ssvd gibi bir maceraya atılmayı göze alamadım, yoksa denemek isterdim, ama doktorumda tecrübeli değil bu konuda. Normal olmaz dedi ben de çok üstünde durmadım zaten.
Eksik olursa da alinir ordan hic tasalanma, sehir icindeyiz cogumuz elbet bulunur.hava cok sicak bugundedaha markete gidip kuru kayisi alcam da hosaf mi komposto mu herneyse ondan yapicam hemşire getir dedi. inş eksik biseyim cikmaz hastanede.. kocaya da beyaz gomlek hazirladim ki foto cekinirken paspal cikmasinn.
heyecan yok kuzumhava cok sicak bugundedaha markete gidip kuru kayisi alcam da hosaf mi komposto mu herneyse ondan yapicam hemşire getir dedi. inş eksik biseyim cikmaz hastanede.. kocaya da beyaz gomlek hazirladim ki foto cekinirken paspal cikmasinn.
O çok sancı yapar ya ılık duş al sıcak su ile sabunla güzelce masaj yap o biraz yumuşatır sağman lazım yoksa çok kötü oluyo sonraGöğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
Geçmiş olsun canım ya üşütüyo musun acaba niye böyle oluyorsun acaba çok ağrı yapıyor o da yas bol su iç sıvı kaybı da çok oluyor öyleKızlar ben çok hastayım ya.Hem ishal, hem mide bulantısı. Normalde kontrolüm yarın, doktorumu bugün aradım, gene istersen gel ama günde atıyorum 10 kez tuvalete çıkmıyorsan normal karşılıyoruz bu dönemde dedi. Ama gerçekten sıkıldım yani iki üç günde bir karın ağrısıyla uyanıyorum, bazen de istifra ediyorum. Bunu yaşayan var mı?
Yok kız doğuramadım hala
Ilık duşun altında kremle sabunla sıvazla kökünden uzuna doğru eşin yapsın mümkünde iki eliyle, ve sağman lazım canım boşalmazsa rahatlamazGöğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
Bende ishalim canım ama doğum yaklaştıkça oluyormuş bu, mide bulantısınıda okumuştum doktorun dediği gibi normal herhaldeKızlar ben çok hastayım ya.Hem ishal, hem mide bulantısı. Normalde kontrolüm yarın, doktorumu bugün aradım, gene istersen gel ama günde atıyorum 10 kez tuvalete çıkmıyorsan normal karşılıyoruz bu dönemde dedi. Ama gerçekten sıkıldım yani iki üç günde bir karın ağrısıyla uyanıyorum, bazen de istifra ediyorum. Bunu yaşayan var mı?
Maşallah70lerde duzenli duzenli devam.
ciktigi yerlere toz tarcin dök cnm.
sekercim. Cuma sabah sezeryan... KAN SULANDIRICIYI SORAN ARKADASLAR oluyordu. bugun aksam son igneyi yapacagim. sonra kesiyoruz. dogumdan sonra 10gun daha kullanacakmisjm. spinal olacak.
ikinci sezeryan oldugu icin sormam lazim Tup Baglatmayi dusunuyormusuz dedi. hayir dedim. siz bilirsiniz daha gencsiniz baska da isteyebilirsiniz. 40 ustu olsaydiniz kesin yaptirin derdim, sonra dis gebelik, spiral, ilac vs ugrasiyorsunuz cunku dedi.
Bebegim kocaman abla olmus sukur. 37+4.. hala makat gelisli ama sezeryan icin onemi yok. 3300 g ve 50-51 cm olmus. arti 300g eksi 300 g yanilma payi yuzunden 3 kg ile 3700 arasi olabilir dedi. benden 3700 cikmaz dedim.. operasyon icin kan verdim.Toplam 9 kg ile gebeligi bitiriyirmusum.
simdi anamin bahcesinde keyif yapiyorum.
bana kizim icin tup bebekten baska careniz yok demislerdi. erkek kisriligi gelismis demislerdi. ocak ayinda.... biz de oyle salmistik. aralikta tek iliskiyle gebe kaldigimi ogrendim
ilk bi iki ay her istediginde vermek bana gore iyi canimSimdi bisi sorcam ama karisik olmaz inşallahbebek her arandigindan yalandiginda emzirmek mi gerekiyor yani 20 dkda bir gibi çünkü bizim arkadas dogun yaptı bebegi emziriyordu altini temizliyordu 10 dk sonra bebek yalanmaya basliyordu aha acikti deyip yine emziriyordu o durumda emzirmek mi lazim yoksa emzik mi vermeliyim bence emzik vermeliyim karni toksa ama bilgisizlikten yanlış birsey yapacağım diye korkuyorum
Ovvv maşallah aşağı inmiş baya canımbu arada ben bu sabah yine gittim akupunktura. sevmedim ben bu akupunkturu. hem acitiyo bazi noktalar cok, hemde bana diger kadinlardan cok batiriyo hep (ödemim fazla onlarinkinden tabikide). ellerime istemedim bu kez acidi cok gecen defa fayda da etmedi. artik tanisik olduk kadinlarla, hepimiz son 3 haftanin icindeyiz. ‘aaa sende mi dogurmadin, aaaa sende mi duruyosun’ diyerek girdim iceriprivacy’lerine asiri duskun kadinlar tabi ne diyecegini sasirip aval aval baktilar, kibarca ‘nein’ dediler. ay espiri yaa espiri dememe gerek kalmadan akupunkturcu kadin ortaligi yumusatti
Eki Görüntüle 2294266
simdi evdeyim ve yalana kulak asmam indi bazi ödemin yogun oldugu yerler. ignelerden sonra akupunktur yarabantlari yapistirdi bazi noktalara. igne batirdigi noktalar ise hala aciyo
ardindan bi carsi pazar yapip kendimi ve kocaciimi sevindirdim alisverislerle. hamilelik sonrasi rahat giyebilecegim bikac yeni parca aldim, hepsi motivasyon icin kizlar
bu arada karnim buyumeye devam ediyor, durmuyor yerindeben hala +17deyim sukur
Eki Görüntüle 2294267
ps;afroditi senin toteminden yapiyorum bak, sabah foto koydun aksama dogurdun umut fakirin ekmegi!
ay yine ne cok yazdimsorry kizlar.
Yarasın akapunkturunbu arada ben bu sabah yine gittim akupunktura. sevmedim ben bu akupunkturu. hem acitiyo bazi noktalar cok, hemde bana diger kadinlardan cok batiriyo hep (ödemim fazla onlarinkinden tabikide). ellerime istemedim bu kez acidi cok gecen defa fayda da etmedi. artik tanisik olduk kadinlarla, hepimiz son 3 haftanin icindeyiz. ‘aaa sende mi dogurmadin, aaaa sende mi duruyosun’ diyerek girdim iceriprivacy’lerine asiri duskun kadinlar tabi ne diyecegini sasirip aval aval baktilar, kibarca ‘nein’ dediler. ay espiri yaa espiri dememe gerek kalmadan akupunkturcu kadin ortaligi yumusatti
Eki Görüntüle 2294266
simdi evdeyim ve yalana kulak asmam indi bazi ödemin yogun oldugu yerler. ignelerden sonra akupunktur yarabantlari yapistirdi bazi noktalara. igne batirdigi noktalar ise hala aciyo
ardindan bi carsi pazar yapip kendimi ve kocaciimi sevindirdim alisverislerle. hamilelik sonrasi rahat giyebilecegim bikac yeni parca aldim, hepsi motivasyon icin kizlar
bu arada karnim buyumeye devam ediyor, durmuyor yerindeben hala +17deyim sukur
Eki Görüntüle 2294267
ps;afroditi senin toteminden yapiyorum bak, sabah foto koydun aksama dogurdun umut fakirin ekmegi!
ay yine ne cok yazdimsorry kizlar.
ehehheh Kız konuşmayan ben değilimKayimvalidenin ic veya dış sesini söylüyorum
Hem konusmuyo hem is emri veriyo bak sen şuna
Senin de güzel haberini bekliyoruz canım ya nasıl oldunBende ishalim canım ama doğum yaklaştıkça oluyormuş bu, mide bulantısınıda okumuştum doktorun dediği gibi normal herhalde
Bence emzik vermelisin ben vereceğim dediğin gibi karnı tok olsa dahi meme arıyorlar bulamayınca da ağlıyorlar. Yarım saat kırk dakika bir saat geçer tekrar meme verirsin ama emzirdikten 10dk sonra aranıyorsa bence emzik verilmeliSimdi bisi sorcam ama karisik olmaz inşallahbebek her arandigindan yalandiginda emzirmek mi gerekiyor yani 20 dkda bir gibi çünkü bizim arkadas dogun yaptı bebegi emziriyordu altini temizliyordu 10 dk sonra bebek yalanmaya basliyordu aha acikti deyip yine emziriyordu o durumda emzirmek mi lazim yoksa emzik mi vermeliyim bence emzik vermeliyim karni toksa ama bilgisizlikten yanlış birsey yapacağım diye korkuyorum
İyiyim canım sancılarım devam ediyor komtrole gideceğim bir iki güne belki bu akşam açılamaya bakacaklar ona göre yatış olacakSenin de güzel haberini bekliyoruz canım ya nasıl oldun
Soğuk şeyler gaz yapıyor doğru ama kimyon kullanırsan gazdan yana rahat olursunEmziren anneler bu dönemde yeme içme olarak nelere dikkat etmemiz gerekiyo soğuk su içme diyolar ama bu sıcakta çok canım istiyo içemiyorum dondurma istiyorum yeme diyolar napacağımı şaşırdım açıkcası herşey yasak nerdeyse ne kadar doğru bunlar yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?