2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ayy masallah tam bir erkek gobegi one dogru gitmis top gibi olmus.

Ertesi gün verdim canım ama emzirdikten sonra veriyorum çenesi yorulunca çok emmiyomuş

Görümcem 7 haftalık Hamile diye yazmıştım daha önce, bana usg resmî atmış, oğlun abi oluyor diye, daha doğmayan bebeğim abi oldu pabucumuz dama atıldı
elaide , geçen parmak arası terliklerimle resim çekip poğaça ayaklarıma bakın yazacaktım, sen su kabına konmuş bakım yaptığın ayaklarını atınca, vazgeçtim sonra hemen netten yakınlarda pedikür yapan yerler var mı diye baktım, eşime dedim bi kız var grupta kendini şımartıyor bende şımartıcam

Canım hadi gozun aydın..allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip.etsin insallah❤

Efelihayat sesin çıkmıyor yavru. Doğum günü kutlamaları tam gaz devam ediyor sanırsam party hard d
doğru kizz kopussss gelen gidenn bitmiyor sağolsunlar
gobisine bakkk yerimmm.masallah
peridrol84 tesekkurler kuzum

Sagol canim yapacak bisey yok cok sinir bozucu ama gecmiyo bi turlu bi ara reflor diye bi ilac yazdi o da asiri kabiz yapti ayari yok yani artik dogurana kadar cilemiz

Aaah ah haklısın kuzucum, Allah yardımcımız olsun, minişler gelince bunları unuturuz inşallahh.

Geçmiş olsun canım ya üşütüyo musun acaba niye böyle oluyorsun acaba çok ağrı yapıyor o da yas bol su iç sıvı kaybı da çok oluyor öyle

Ya bilmiyorum ki, hava çok sıcak olmasına rağmen gece pencereler kapalı yatıyoruz, vantilatör falan da yok. Yapı meselesi belki de Bol su, havuç suyu falan içiyorum. Çok sağol kuzumm.

Bende ishalim canım ama doğum yaklaştıkça oluyormuş bu, mide bulantısınıda okumuştum doktorun dediği gibi normal herhalde

Aynen kuzum ben de hem okudum hem de doktor çok normal karşılayınca psikolojik olarak rahatladım. Fizyolojik olarak da rahatlarız inşallah.

Göğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
sicak dus al cnm. dusta memelere masaj yaparak sutu akit.
pompa varsa da sicak uygulamadan sonra sag mutlaka.

Hanımlar dogumdan sonra perişan oldum. Bebeğim güzel emmiyor.hep meme ucunu alıyor. Sütü iyi çekemiyor. Aç... Mama başlandı. Mamaya alıştı beni iyice bırakacak diye ağlamaktan helak oldum...nasıl öğreticem mamayı güzel almayı???

Canm niye kendini bu kadar üzüyorsun ki, YouTube da videolarda var izle bak. Elinle destek yap koyu halka ile tutmasına yardımcı ol. Olumlu düşün stres yapma, bebekler anlıyor annenin stresini, sen sakin ol ki o da rahatlasın. İnşAllah en kısa zamanda çözersin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…