Rixa ederim canim ne demekHaklisin canim dogru diyosun Allah razi olsun bebekli halinle.cok yardimci oldun hakkini helal et
Soldaki duruş ama beyaz çiçekli benceHangisi daha güzel durur kararsız kaldım beyaz çiçekli mı mavi mı ters duran mı düz duran mıEki Görüntüle 2294311
Teşekkür ederim canım ♥Çok sevindim canım gözün aydın.
Bazen gervekren cok korkutabiliyolar yerleri de daraldi ondan galiba insanin odu patliyo valla bazen karnimi sarsiyorum uyansin ya da hareket etsin diye artik uyuyo devamli napiyo ne ediyo bilmem fazla yazik harekette etmiyo ama telasa sokuyolar artik disari ciksalarda gozle gorup kontrol edebilsek boyle cok zor olmaya basladi
Kesinlikle öyle canım korkutuyorlar elden bişey de gelmiyor. Göz görmeyince gönlün katlanamadığı tek olay hamilelik galiba :) doğsalar daha rahat edicez gibi geliyor bana. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi.Simran_ bu arada tekar gecmis olsun canim korkutmustur
Cansın sağolasın ♥ haklısın sıcaklarında etkisi oluyordur mutlaka. Birde iyice büyüdüler artık yerleri de daraldı. Ama işte insan ister istemez bir korkmuyor değil. Ahh analıkk :)Günaydınlar
Ha gayret kızlar, Temmuzun son günü bugün.
Kendimizi yarına attık mı yüce Ağustos anası olacaz
Simran_ Çok sevindim yaaa
Son zamanlarda bende de oluyor, bi çok hareketli bi çok durgun.
Herhalde sıcaklardan etkileniyor diye düşünüyorum ben.
Beyazli.olan canimHangisi daha güzel durur kararsız kaldım beyaz çiçekli mı mavi mı ters duran mı düz duran mıEki Görüntüle 2294311
Kedileri vermek
Bende kestirmeyi düşünüyorum aslında. Benimkiler bildiğin sokak kedisi uzun tüylü de değiller ama inanılmaz tüy döküyorlar her yer tüy yumağı. Balıklı mama tercih ediyorum bende tüy dökümüne iyi geliyor diye ama yok hakkından gelemedik. Taratma da taratmıyorlar. Sanırım kışa girene kadar tek çözüm traş ettirmek :) teşekkür ederim canım ♥Kedileri vermek
Kestirmeyi dusunuyorum ama kocam cok taraftar degil, kizlarim nazlilar, cins olan insan dokununca bunalima giriyor degil ki yer degisecek yabancilar dokunacak falan.
Ama kestiricem galiba. Dokulmeyi onlemez, kisa dokulur göze gelmez.
Tüy sagligi icin en iyi yollar proteini yüksek mama, duzenli tarama ve furminator tarakla haftada bir. Ama bir kac yildir aksattim bakim işini.
Pamuk geldiginde 1 yasinda ve taratmazdi, mutlugu tarakla iliskilendirip alistirdim. Eve girdigimde seviniyordu, banyoya gidip tariyordum. Simdi insanlardan cekinse de biri banyoya gidince pesinden gidiyorBende kestirmeyi düşünüyorum aslında. Benimkiler bildiğin sokak kedisi uzun tüylü de değiller ama inanılmaz tüy döküyorlar her yer tüy yumağı. Balıklı mama tercih ediyorum bende tüy dökümüne iyi geliyor diye ama yok hakkından gelemedik. Taratma da taratmıyorlar. Sanırım kışa girene kadar tek çözüm traş ettirmek :) teşekkür ederim canım ♥
Beyaz çiçekli ama soldaki gibi paketlenmis
Beyaz cicekliyi begendm
Sağolun kızlar fikirleriniz için soldaki gibi yapayım o zaman yeni badlagim yapmaya dogurmadan bitireyimBeyazli.olan canim
Benim kız bulduğumda 1 aylık civarıydı şanslıydım aslında minicikti sahiplendiğimde alıştırabilirdim ama öyle hırçındı kii anlatamam. Kısırlaştırdıktan sonra duruldu da az rahat ettik. Oğlan daha sakin ama o bile taratmıyor sadece evi süpürken gelir süpürgenin önüne yatar bende ucuyla süpürürüm hem tüylerini alıyor hemde çok mutlu oluyor manyak :)Pamuk geldiginde 1 yasinda ve taratmazdi, mutlugu tarakla iliskilendirip alistirdim. Eve girdigimde seviniyordu, banyoya gidip tariyordum. Simdi insanlardan cekinse de biri banyoya gidince pesinden gidiyor
Acana veya orijen balıklı mama deneyebilirsin ama agirdir icerikleri, gramajli beslemen gerekir. Bir de hafif pahalilar, kur agzimiza etti malum.
MaviliHangisi daha güzel durur kararsız kaldım beyaz çiçekli mı mavi mı ters duran mı düz duran mıEki Görüntüle 2294311
İçin rahat etmiş en azından iyi olmuş söylemen..Guzel anneler
Kaç gündür başka doktor araysnda biraz sklmstm ve bugün kendi doktoruma gitmeye karar verdim sormak için bayramdan sonra aliriz kelimesi için.
Normalde 24 ağustos görünüyor doktor bey siz bayramdan sonra aliriz deynce ben biraz cekindm dedim. Illa o tarihte gelmez zaten çatı muayene olmadan da sezeryan diyemem dedi sen yanls anlamssn
Yahu o zaman ayrıntılı anlat dimi kaç kere dogurdm ben. Neyse bir şekilde ikna oldum kendisnn 40 yıllık kadın doğumcu olması devlette uzun yıllar bashekmlk yapması ve akrabmz olması sebebyle yine ona devam edcgm. Birde ebelerle de tanstim gtmsken 2 ebe ve 1 bebek hemşiresi 3 kişi oluyoruz her gece dediler burda çok rahat oluyorms.
Sadece doğum yapılan yer çok küçük geldi bana doktor hemşire benim ankaradan gelecek hemşire ve eşim mümkün değil sığmaz oraya. Artık eşim kapıda bekleyck.
Bundan sonra yine hazırlık ve sakinleşme sürecine devam inşallah.
Keske daha iyi aciklasaydi canim.neyse simdilik icin eahat etmistir o zamanGuzel anneler
Kaç gündür başka doktor araysnda biraz sklmstm ve bugün kendi doktoruma gitmeye karar verdim sormak için bayramdan sonra aliriz kelimesi için.
Normalde 24 ağustos görünüyor doktor bey siz bayramdan sonra aliriz deynce ben biraz cekindm dedim. Illa o tarihte gelmez zaten çatı muayene olmadan da sezeryan diyemem dedi sen yanls anlamssn
Yahu o zaman ayrıntılı anlat dimi kaç kere dogurdm ben. Neyse bir şekilde ikna oldum kendisnn 40 yıllık kadın doğumcu olması devlette uzun yıllar bashekmlk yapması ve akrabmz olması sebebyle yine ona devam edcgm. Birde ebelerle de tanstim gtmsken 2 ebe ve 1 bebek hemşiresi 3 kişi oluyoruz her gece dediler burda çok rahat oluyorms.
Sadece doğum yapılan yer çok küçük geldi bana doktor hemşire benim ankaradan gelecek hemşire ve eşim mümkün değil sığmaz oraya. Artık eşim kapıda bekleyck.
Bundan sonra yine hazırlık ve sakinleşme sürecine devam inşallah.
Bence de birde sanki ben yanls anlamsm deynce bozuldum daa eski Pınar olsa cemkirirdi dee neyseeKeske daha iyi aciklasaydi canim.neyse simdilik icin eahat etmistir o zaman
gecmis olsun cnm. ben boyle olsam de coktan serum verdirmisti bana. benimki 5ten sonrasini sorun sayiyor.Kızlar ben çok hastayım ya.Hem ishal, hem mide bulantısı. Normalde kontrolüm yarın, doktorumu bugün aradım, gene istersen gel ama günde atıyorum 10 kez tuvalete çıkmıyorsan normal karşılıyoruz bu dönemde dedi. Ama gerçekten sıkıldım yani iki üç günde bir karın ağrısıyla uyanıyorum, bazen de istifra ediyorum. Bunu yaşayan var mı?
saol cnm cok sukurMasallah her seyin supercanim
Ohhh süper haberlerve kazanaaaaaann cefakâr ana Rzg14 sağlıkla gelsin ablamız
Sen.imza.kismina baktin mi.baksanagecmis olsun cnm. ben boyle olsam de coktan serum verdirmisti bana. benimki 5ten sonrasini sorun sayiyor.
saol cnm cok sukur
..
hala nst de duzenli sancisi olan ama doguramayan kadinim...
Ayy kuzum.cok.gecmis.olsunn kıyamam yaaKızlar ben çok hastayım ya.Hem ishal, hem mide bulantısı. Normalde kontrolüm yarın, doktorumu bugün aradım, gene istersen gel ama günde atıyorum 10 kez tuvalete çıkmıyorsan normal karşılıyoruz bu dönemde dedi. Ama gerçekten sıkıldım yani iki üç günde bir karın ağrısıyla uyanıyorum, bazen de istifra ediyorum. Bunu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?