2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok sevindim canım gözün aydın.
Teşekkür ederim canım ♥

Simran_ bu arada tekar gecmis olsun canim korkutmustur
Kesinlikle öyle canım korkutuyorlar elden bişey de gelmiyor. Göz görmeyince gönlün katlanamadığı tek olay hamilelik galiba :) doğsalar daha rahat edicez gibi geliyor bana. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi.
Sağol kuzum Allah razı olsun ♥

Cansın sağolasın ♥ haklısın sıcaklarında etkisi oluyordur mutlaka. Birde iyice büyüdüler artık yerleri de daraldı. Ama işte insan ister istemez bir korkmuyor değil. Ahh analıkk :)

I ikuayko Daha iyiyim canım çok şükür sağolasın ♥
Şey sorucam sana ya kedi tüyleri için bir çözüm bulabildin mi? Baş edemiyorum resmen
Kedileri vermek
Kestirmeyi dusunuyorum ama kocam cok taraftar degil, kizlarim nazlilar, cins olan insan dokununca bunalima giriyor degil ki yer degisecek yabancilar dokunacak falan.
Ama kestiricem galiba. Dokulmeyi onlemez, kisa dokulur göze gelmez.
Tüy sagligi icin en iyi yollar proteini yüksek mama, duzenli tarama ve furminator tarakla haftada bir. Ama bir kac yildir aksattim bakim işini.

Bende kestirmeyi düşünüyorum aslında. Benimkiler bildiğin sokak kedisi uzun tüylü de değiller ama inanılmaz tüy döküyorlar her yer tüy yumağı. Balıklı mama tercih ediyorum bende tüy dökümüne iyi geliyor diye ama yok hakkından gelemedik. Taratma da taratmıyorlar. Sanırım kışa girene kadar tek çözüm traş ettirmek :) teşekkür ederim canım ♥

Pamuk geldiginde 1 yasinda ve taratmazdi, mutlugu tarakla iliskilendirip alistirdim. Eve girdigimde seviniyordu, banyoya gidip tariyordum. Simdi insanlardan cekinse de biri banyoya gidince pesinden gidiyor
Acana veya orijen balıklı mama deneyebilirsin ama agirdir icerikleri, gramajli beslemen gerekir. Bir de hafif pahalilar, kur agzimiza etti malum.

Benim kız bulduğumda 1 aylık civarıydı şanslıydım aslında minicikti sahiplendiğimde alıştırabilirdim ama öyle hırçındı kii anlatamam. Kısırlaştırdıktan sonra duruldu da az rahat ettik. Oğlan daha sakin ama o bile taratmıyor sadece evi süpürken gelir süpürgenin önüne yatar bende ucuyla süpürürüm hem tüylerini alıyor hemde çok mutlu oluyor manyak :)
Yok bacım yok acana da orijen de aşar beni özellikle şu aralar birde iki obur kediyle baş edemem ahahah

Guzel anneler
Kaç gündür başka doktor araysnda biraz sklmstm ve bugün kendi doktoruma gitmeye karar verdim sormak için bayramdan sonra aliriz kelimesi için.
Normalde 24 ağustos görünüyor doktor bey siz bayramdan sonra aliriz deynce ben biraz cekindm dedim. Illa o tarihte gelmez zaten çatı muayene olmadan da sezeryan diyemem dedi sen yanls anlamssn
Yahu o zaman ayrıntılı anlat dimi kaç kere dogurdm ben. Neyse bir şekilde ikna oldum kendisnn 40 yıllık kadın doğumcu olması devlette uzun yıllar bashekmlk yapması ve akrabmz olması sebebyle yine ona devam edcgm. Birde ebelerle de tanstim gtmsken 2 ebe ve 1 bebek hemşiresi 3 kişi oluyoruz her gece dediler burda çok rahat oluyorms.
Sadece doğum yapılan yer çok küçük geldi bana doktor hemşire benim ankaradan gelecek hemşire ve eşim mümkün değil sığmaz oraya. Artık eşim kapıda bekleyck.
Bundan sonra yine hazırlık ve sakinleşme sürecine devam inşallah.

İçin rahat etmiş en azından iyi olmuş söylemen..

Keske daha iyi aciklasaydi canim.neyse simdilik icin eahat etmistir o zaman

gecmis olsun cnm. ben boyle olsam de coktan serum verdirmisti bana. benimki 5ten sonrasini sorun sayiyor.

Masallah her seyin super canim
saol cnm cok sukur

Ohhh süper haberler ve kazanaaaaaann cefakâr ana Rzg14 sağlıkla gelsin ablamız
..
hala nst de duzenli sancisi olan ama doguramayan kadinim ...

gecmis olsun cnm. ben boyle olsam de coktan serum verdirmisti bana. benimki 5ten sonrasini sorun sayiyor.

saol cnm cok sukur

..
hala nst de duzenli sancisi olan ama doguramayan kadinim ...
Sen.imza.kismina baktin mi.baksana tereciye tere satıyorlar

Ayy kuzum.cok.gecmis.olsunn kıyamam yaa Allah sifa versin yavrum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…