2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Süpersin sen ya sen nasılsın canım Efecik napıyor sancı ağrı vs var mı?
tesekkur ederim.tatlim Dun azcik hareket ettim sabaha kadar.kasilma.sanci kıvrandım resmen bugünde temizlik var ara ara kalkiyorum ama. Hos.degil.durum.dinlenmem lazim birakmiyor bebe

Dün akşam 8 de olmamış mı doğum? Ben yanlış mı anladım mesajında
Yaşlandım bu bebe beni mahvettti hergun 2 saat bilemedin 3 saat uyuyorum be aplammm muhtarlik unvanini bosuna vermedim duskapani na

tesekkur ederim.tatlim Dun azcik hareket ettim sabaha kadar.kasilma.sanci kıvrandım resmen bugünde temizlik var ara ara kalkiyorum ama. Hos.degil.durum.dinlenmem lazim birakmiyor bebe
Dinlen dinlen sen yorma kendini beklesin Efecik daha benim Adacık gelcek sırada o var
Yaşlandım bu bebe beni mahvettti hergun 2 saat bilemedin 3 saat uyuyorum be aplammm muhtarlik unvanini bosuna vermedim duskapani na
Hahaha keşke yapabilsem muhtarlığı ama bu hafta yoğun geçti doğru düzgün giremedim okuyamadım kaçırdım her şeyi

Efelihayat
Sagolsn o uygulamadn yeni haberim oldu bende öyle yapmaya başladım ama yapana kadar okumuş oluyrm işte canım
Cikayim gruptn dedim o hadde geldm ama burda öyle güzel dayansmmz var ki aylardir kiyamadm da.
Umarım o tarz paylasmlar son olur

Gitme bir yere. nereye gidiyorsun canım daha dur. Hepimiz doğuracağız. Memeler , sütler, aşılar, kakalar konuşulacak daha

Gitme bir yere. nereye gidiyorsun canım daha dur. Hepimiz doğuracağız. Memeler , sütler, aşılar, kakalar konuşulacak daha
O günler gelecek degl miiii yaa hala inanamyrm ( görmemişin bebesi olmuş kivamindayim ama ne facebook ne ınst. Hiç bir yerde tek kelime paylaşım yapmdm hamileym diye bile. olmayn var üzülür dedim ama arada heves edyrm daa en samimi arkdslrma foto atyrm )

Kıyamam sana, olmayanlara da Allah nasip etsin inşallah. Ne kadar ince düşüncelisin. Allah isteyene istediği zamanda versin Ama içinde kalmasın paylaş canım ne var hamilelikte. Mutluluğunu paylaşmalısın.
Ben yemek paylaşımı evel ezelden sevmezdim zaten bi ona karşıyım sosyal medyada. Yoksa herkes mutluluğunu paylaşsın , çoğalsın paylaştıkça

O günler de gelecek ayrıca çooook az kaldı

Yani doktor da var ya tatmin edemiyorsun demek ki kadın içini rahatlatsana.. Tamam ameliyat doğum olunca beklemek zorunda kalıyor insan bunda yapacak bişey yok ama hastası ile ilgilenmek görevi zaten

Hadi sağlıkla kucağına al sen de inşallah az kalmış sana da rabbim kolaylaştırsın

Dinlen dinlen sen yorma kendini beklesin Efecik daha benim Adacık gelcek sırada o var

Hahaha keşke yapabilsem muhtarlığı ama bu hafta yoğun geçti doğru düzgün giremedim okuyamadım kaçırdım her şeyi
Dursa keske uc haftan var uslu dur diyorum adacik gelsin.tabi insallah sag salimm kolaylikla

Hayalimdeki doğum
Hayırlı uğurlu olsun. Bebeğinizin sizinle güzel mutlu bir hayatı olsun ...

Ne yazık ki bazı insanlar kendilerinde tuhaf haklar görebiliyorlar. Oysaki ne güzel, ismi ile yaşasın deyip susmak varken neden böyle aymazlıklar hiç anlamam. En iyisini yapmışsınız yeni ismi söylememekle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…