tesekkur ederim.tatlimSüpersin sen yasen nasılsın canım Efecik napıyor sancı ağrı vs var mı?
Dün akşam 8 de olmamış mı doğum? Ben yanlış mı anladım mesajında
Sabah okudum yahu bakim.yineDün akşam 8 de olmamış mı doğum? Ben yanlış mı anladım mesajında
bak ortaligi karistiriyon heeeDün akşam 8 de olmamış mı doğum? Ben yanlış mı anladım mesajında
Ya yok valla ilk ağustos bebesi kim olacak diye heyecandan dikkatli okudum azcıkbak ortaligi karistiriyon heee
Yaşlandım bu bebe beni mahvettti hergun 2 saat bilemedin 3 saat uyuyorum be aplammm muhtarlik unvanini bosuna vermedimDün akşam 8 de olmamış mı doğum? Ben yanlış mı anladım mesajında
Acik ara sinemist alir takvimde de ondeydiYa yok valla ilk ağustos bebesi kim olacak diye heyecandan dikkatli okudum azcık
Dinlen dinlen sen yorma kendinitesekkur ederim.tatlimDun azcik hareket ettim sabaha kadar.kasilma.sanci kıvrandım resmen bugünde temizlik var ara ara kalkiyorum ama. Hos.degil.durum.dinlenmem lazim birakmiyor bebe
HahahaYaşlandım bu bebe beni mahvettti hergun 2 saat bilemedin 3 saat uyuyorum be aplammm muhtarlik unvanini bosuna vermedimduskapani na
Walla acik yazim ben oyle konusmalar yapan biri olduhunda gormezden gelme diye bi yer var ona basiyorum bi kere gordum gecen bu haftaicinde suan mesela neler mesajlasildi bilmiyorum cunku o tusa bastim yine... Cunku asiri etkileniyorum ve gece uyuyamiyorum migren agrisindan duramiyorum ve karnim gercekten dogum kasilmasi gbi oluyo bagirsagima wuruyo... Gecen mesela bi annelik uygulamasi var kadin Allah vermesin bebegin o halinin fotosunu cekip bide yayinlamis uygulamayi direk sildim ben de evhamliyim
Gitme bir yere. nereye gidiyorsun canım daha dur. Hepimiz doğuracağız. Memeler , sütler, aşılar, kakalar konuşulacak dahaEfelihayat
Sagolsn o uygulamadn yeni haberim oldu bende öyle yapmaya başladım ama yapana kadar okumuş oluyrm işte canım
Cikayim gruptn dedim o hadde geldm ama burda öyle güzel dayansmmz var ki aylardir kiyamadm da.
Umarım o tarz paylasmlar son olur
O günler gelecek degl miiiiGitme bir yere. nereye gidiyorsun canım daha dur. Hepimiz doğuracağız. Memeler , sütler, aşılar, kakalar konuşulacak daha
Kıyamam sana, olmayanlara da Allah nasip etsin inşallah. Ne kadar ince düşüncelisin. Allah isteyene istediği zamanda versinO günler gelecek degl miiiiyaa hala inanamyrm ( görmemişin bebesi olmuş kivamindayim ama ne facebook ne ınst. Hiç bir yerde tek kelime paylaşım yapmdm hamileym diye bile. olmayn var üzülür dedim ama arada heves edyrm daa en samimi arkdslrma foto atyrm )
Yani doktor da var ya tatmin edemiyorsun demek ki kadın içini rahatlatsana..Doğumlar olmuş maşallah, bende geldim kontrolden ama hiç bilet anlamadım. Eşim ve doktor tartıştı azcık ben çok gerildim
2 seferdir gittiğimizde doktor ameliyata gidecek oluyor ve bizi 3 dakika içinde kontrol ediyor, bugünde yeni cihaz kurmaya gelmiş Bi firma bize nasıl baktı, bakmadı mı anlamadık
Nts istedi çektirin sonra bakarım bi daha dedi
Çektirdik odaya girince başladı ben sizi tatmin edemşyorum her seferinde aynı şeyi söylüyorsunuz, memnun değilseniz başka doktor bakın falan tabi bu arada kocamds susmuyor her gittiğinde adamı tahrik etti
Nese çıktık ama ben gerildim doğumu konuşamadık çatı muaynesi olmadım bebeğin kafası büyük kilo 3200 mü dedi 3100 mü dedi anlamadım
Bende durumlar böyle hala gerginim
Hadi sağlıkla kucağına al sen de inşallah az kalmış sana da rabbim kolaylaştırsınSelam kızlar çok giremedim ara sıra baktm şimdi de 40 sayfa var maşallah okuyamadımben halâ doğurmadım. Bugün kontrole gittim 3buçuk kilo olmuş bebiş ama iri bebek değil dedi kaç kg olunca iri oluyor acaba nst de bir ara sancım çıkmış ebe hissediyor musun dedi sadece adet sancısı gibi karnımın altında hissediyordum o sırada ama onu dünden beri ara ara hissediyorum demek ki sancıymış o. Doktor nst çok güzel haftaya gel açıklık bakalım dedi. O zamana doğururum belki hadi hayırlısı
Bu arada doğum yapan kimler oldu bilmiyorum ama hepinizin bebeğini Allah bağışlasın kızlar sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah
Dursa keske uc haftan var uslu dur diyorumDinlen dinlen sen yorma kendinibeklesin Efecik daha benim Adacık gelcek sırada o var
Hahahakeşke yapabilsem muhtarlığı ama bu hafta yoğun geçti doğru düzgün giremedim okuyamadım kaçırdım her şeyi
Hayalimdeki doğumDun gece suyum geldı 2.5 cm ıle geldım bebısı zor yetıstırdık catala. 8.20 gece olusuma kavustum normal dogum oldu. Herkes halsız kalır cenem dustu benımde dogurdum dıkıs atana kadar doktorlar neler konusmadmtabı bıraz zayıf oldu ama dıkısım cok az dedı doktor. Taçlanınca kafası cıkıncaya kadar bekledıler. 10 cm ıle gırdım doguma olus 2600 dogdu bana normal dusunun gercekten sancı tamm uzun ama 1.5 dk da dogdu
Ne yazık ki bazı insanlar kendilerinde tuhaf haklar görebiliyorlar. Oysaki ne güzel, ismi ile yaşasın deyip susmak varken neden böyle aymazlıklar hiç anlamam. En iyisini yapmışsınız yeni ismi söylememekle..Efelihayat isim konusu bu sefer bizi de çok gerdi..sinir olduk insanların abuk sabuk yorumlarına ve en çokta bunu kendilerinde hak görmelerine ramazan bayramında ancak bir isim kararlastirabilmistik eşim ve oğlumla..sıpa da abi kadrosundan dahil olunca zor oldu ortak bi isim sevmek :) bayramda kime söylediysek abuk sabuk laflar, kendileri başka isim takıp seslenmeler felan, çok kızdım hepsine, bi de seçtiğimiz isimden de soğudum o arada başka isim seçtik ve kimseye söylemedik bu sefer..isim konusu geçince doğumda öğrenirsiniz dedim o yorum yapan uyuzlara içlerinde henüz çocuk sahibi olmayanları yazdım kenara, çok pis intikam alacağım zamanı gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?