2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aaaa gozun aydin canim aman masallah masallah
ne guzel koskolayca gelmis isteee, sanci olcak canim okadar, cooook cabuk toparlarsin sende insallah

Maşallah canım ya Allah analı babalı büyütsün

Oyy masallah nasil guzel bir dogum olmus allah anali babali buyutsun

Ohhh masallah valla ne guzel dogumlar annesi simdi ben de seni yazdim nisani gelen sendin Allah evladini sana bagislasin Allah bize de boyle kolay eogum nasip etsin

Doğumlar olmuş maşallah, bende geldim kontrolden ama hiç bilet anlamadım. Eşim ve doktor tartıştı azcık ben çok gerildim
2 seferdir gittiğimizde doktor ameliyata gidecek oluyor ve bizi 3 dakika içinde kontrol ediyor, bugünde yeni cihaz kurmaya gelmiş Bi firma bize nasıl baktı, bakmadı mı anlamadık
Nts istedi çektirin sonra bakarım bi daha dedi
Çektirdik odaya girince başladı ben sizi tatmin edemşyorum her seferinde aynı şeyi söylüyorsunuz, memnun değilseniz başka doktor bakın falan tabi bu arada kocamds susmuyor her gittiğinde adamı tahrik etti
Nese çıktık ama ben gerildim doğumu konuşamadık çatı muaynesi olmadım bebeğin kafası büyük kilo 3200 mü dedi 3100 mü dedi anlamadım
Bende durumlar böyle hala gerginim

Aynen canım ben aşırı empati yapan ve evhamli biriyim zaten ama hiç olmazsa bugünlerde morale ihtiyacımız var daha dikkatli olalım. Geçen doğum yapan bir arkds benim doğumum pek olumlu anlatilasi geçmedi yazip kimseyi etkilemk istemem ama yavruma kavuştum sag salim dedi, bu anlayışla hareket etsek yeter bence, Rabbim tüm evlatlara annelere sağlık sıhhat versin aminn

Efelihayat isim konusu bu sefer bizi de çok gerdi..sinir olduk insanların abuk sabuk yorumlarına ve en çokta bunu kendilerinde hak görmelerine ramazan bayramında ancak bir isim kararlastirabilmistik eşim ve oğlumla..sıpa da abi kadrosundan dahil olunca zor oldu ortak bi isim sevmek :) bayramda kime söylediysek abuk sabuk laflar, kendileri başka isim takıp seslenmeler felan, çok kızdım hepsine, bi de seçtiğimiz isimden de soğudum o arada başka isim seçtik ve kimseye söylemedik bu sefer..isim konusu geçince doğumda öğrenirsiniz dedim o yorum yapan uyuzlara içlerinde henüz çocuk sahibi olmayanları yazdım kenara, çok pis intikam alacağım zamanı gelince

Selam kızlar çok giremedim ara sıra baktm şimdi de 40 sayfa var maşallah okuyamadım ben halâ doğurmadım. Bugün kontrole gittim 3buçuk kilo olmuş bebiş ama iri bebek değil dedi kaç kg olunca iri oluyor acaba nst de bir ara sancım çıkmış ebe hissediyor musun dedi sadece adet sancısı gibi karnımın altında hissediyordum o sırada ama onu dünden beri ara ara hissediyorum demek ki sancıymış o. Doktor nst çok güzel haftaya gel açıklık bakalım dedi. O zamana doğururum belki hadi hayırlısı
Bu arada doğum yapan kimler oldu bilmiyorum ama hepinizin bebeğini Allah bağışlasın kızlar sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah

Ben medicalparkta yaptım 2 gece kaldim fark almadılar doktor ilk gun cikabilirsin dedi ama ben cikmadim.

Ayy totomm bassin gitsin yaa
Bizim doğum paketi kapsamında sezaryanda 2 gece, normalde 1 gece yatış diyor..kendimi iyi hissetsemde çıksam bile o 1 gece ücretini dusmeyeceklerine gore, ben de çıkabilirsin deselerde kalmayı düşünüyorum yeter şimdiye kadar sömürdükleri

oy masallah. gule gule buyut.

Ben medicalparkta yaptım 2 gece kaldim fark almadılar doktor ilk gun cikabilirsin dedi ama ben cikmadim.

Ayy totomm bassin gitsin yaa
benimki de medical park cnm. 2.ci gece olursa 400 kusur tl aliyrz dediler bana.
dogum paketin oldugu halde.

ayy yahu.. esin olmadan gidebilsen keske dr.una.
ufff agizlarina kurekle vurmak lazim.

Walla acik yazim ben oyle konusmalar yapan biri olduhunda gormezden gelme diye bi yer var ona basiyorum bi kere gordum gecen bu haftaicinde suan mesela neler mesajlasildi bilmiyorum cunku o tusa bastim yine... Cunku asiri etkileniyorum ve gece uyuyamiyorum migren agrisindan duramiyorum ve karnim gercekten dogum kasilmasi gbi oluyo bagirsagima wuruyo... Gecen mesela bi annelik uygulamasi var kadin Allah vermesin bebegin o halinin fotosunu cekip bide yayinlamis uygulamayi direk sildim ben de evhamliyim

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Serpico19.... erkek normal dogum
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Sinemist57... erkek sezeryan bekleniyor

Son düzenleme:
Süpersin sen ya sen nasılsın canım Efecik napıyor sancı ağrı vs var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…