Allah şifa versin canımmKizlar oğlumun dis operasyonu var sedasyonla yine bugün dua eder misiniz?Allah razı olsun şimdiden
Anladım canm çok teşekkürlerCanım 1 gece yattım. Evet ekstra gece ücretli ve ücreti o civarda. Ekstra para almadılar herhangi bir şey için. Doğuma anlaştığım fiyatı ödedim. 2 alt çamaşır 2 gecelik kullandım. 1 emzirme sütyeni kullandım önden düğmeli şeyler evde de sürekli lazım oluyor❤
Bende de var bu çizgi ama aşağısını göremediğim için göbek deliğinden alt tarafta ne durumda bilmiyorum.
Silinmesi mi gerekiyor doğum yaklaşınca bak bilmiyordum hiç.
Bilmiyorum ki.. Birçok kişi doğumdan sonra birkaç ayda siliniyor diyor. Normal olan doğumdan sonra silinmesiymiş ama benim 8. aydan itibaren alt çizgim kayboldu. Üst de oluşan da daha da açıldı. Doğumla alakasını kimse söylememiş, benim çizgi silinince biraz bakmıştım..
3.çü şıkkı bende ilk doğum da öyle kullandimOylamaya sunalim
1.sebep 19.08.2019 18.08.2019 bak gorseli daha guzel
2. Sebep 9 ugurludur mitolijide
3.sebep pazartesi dogum izni 5 gun babaya 1 hafta evde
anammmmm.diye diye dogurdu ayyyyy hayirli olsun Allah Anali.babali büyütsün gecmis olsun sağ salim atlattınız cok.sukurDun gece suyum geldı 2.5 cm ıle geldım bebısı zor yetıstırdık catala. 8.20 gece olusuma kavustum normal dogum oldu. Herkes halsız kalır cenem dustu benımde dogurdum dıkıs atana kadar doktorlar neler konusmadmtabı bıraz zayıf oldu ama dıkısım cok az dedı doktor. Taçlanınca kafası cıkıncaya kadar bekledıler. 10 cm ıle gırdım doguma olus 2600 dogdu bana normal dusunun gercekten sancı tamm uzun ama 1.5 dk da dogdu
Anaaaaaa bir kolay doğum daha geldiDun gece suyum geldı 2.5 cm ıle geldım bebısı zor yetıstırdık catala. 8.20 gece olusuma kavustum normal dogum oldu. Herkes halsız kalır cenem dustu benımde dogurdum dıkıs atana kadar doktorlar neler konusmadmtabı bıraz zayıf oldu ama dıkısım cok az dedı doktor. Taçlanınca kafası cıkıncaya kadar bekledıler. 10 cm ıle gırdım doguma olus 2600 dogdu bana normal dusunun gercekten sancı tamm uzun ama 1.5 dk da dogdu
Kızlar merhabalar :)
Bayadir giremedim hepiniz iyisinizdir inşallah.
Ben oğlumu doğurdum :)))
Dün kontrole diye geldim 10 da. 10.30 civarı kontrole girdim ultrason ile baktı. Sonra çatı muayenesi için çatala çıkardı. Bakarken bebek geliyor 6 cm açılma olmuş dedi. Sancı durumunuz nasıl dedi. Gram sancı yoktu. Nst de bile çıkmadı ne zaman gitsem. 6 cm açıklığa sancısız ulaşmak çok enteresan dedi. Ağrı esigin çok yüksek sanırım dedi. Tabi ben kontrole diye geldim şok ağlama krizi derken eşimi aradım. Koş ben doğruyorum diye :) saat 12 civarı suni sancı verildi. 13.52 de oglusum kucagimdaydi. Çok şükür çok kolay oldu. Rabbim hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin. 2900 gr minnak bir bebis yanımda yatıyor. :)) benim sadece dikiş ağrılarım var. Oda çok değil. Benden şimdilik bu kadar. :))) gece boyu uyumadım yorgunum ama bakalım nasil gunler bizi bekliyor :))))
Ayy maşallah ne güzel bir Doğum hikayesiKızlar merhabalar :)
Dün kontrole diye geldim 10 da. 10.30 civarı kontrole girdim ultrason ile baktı. Sonra çatı muayenesi için çatala çıkardı. Bakarken bebek geliyor 6 cm açılma olmuş dedi. Sancı durumunuz nasıl dedi. Gram sancı yoktu. Nst de bile çıkmadı ne zaman gitsem. 6 cm açıklığa sancısız ulaşmak çok enteresan dedi. Ağrı esigin çok yüksek sanırım dedi. Tabi ben kontrole diye geldim şok ağlama krizi derken eşimi aradım. Koş ben doğruyorum diye :) saat 12 civarı suni sancı verildi. 13.52 de oglusum kucagimdaydi. Çok şükür çok kolay oldu. Rabbim hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin. 2900 gr minnak bir bebis yanımda yatıyor. :)) benim sadece dikiş ağrılarım var. Oda çok değil. Benden şimdilik bu kadar. :))) gece boyu uyumadım yorgunum ama bakalım nasil gunler bizi bekliyor :))))
Kizlar oğlumun dis operasyonu var sedasyonla yine bugün dua eder misiniz?Allah razı olsun şimdiden
Dun gece suyum geldı 2.5 cm ıle geldım bebısı zor yetıstırdık catala. 8.20 gece olusuma kavustum normal dogum oldu. Herkes halsız kalır cenem dustu benımde dogurdum dıkıs atana kadar doktorlar neler konusmadmtabı bıraz zayıf oldu ama dıkısım cok az dedı doktor. Taçlanınca kafası cıkıncaya kadar bekledıler. 10 cm ıle gırdım doguma olus 2600 dogdu bana normal dusunun gercekten sancı tamm uzun ama 1.5 dk da dogdu
heeee o cizgiiii!amilelik çizgisi oluşmadı mı.. Göbek deliğinin alt veya üst kısmında (bazen ikisinde birden) yukarıdan aşağı doğru inen hafif kahverengimsi bir çizgi. 6. ayda falan oluşmaya başlamıştı. Benim hem alt hem üstte vardı, alttaki silindi neredeyse, üsttekinin de rengi daha da açıldı. Sanırım doğuma kadar o da silinir.. beyaz tenlilerde daha silik olduğundan az birşey vardı bende. Fotoğraf ekledim
Sagolasin canim evet insallah en saglikli.en hayirli zamanda gelirler hepsideSağlıkla gelsin annesi iyi olsun yeter ki o geleceği vakti iyi bilir40 ları görmek sabır ister ama o da gelip geçiyo 42 de doğum yapmış biri olaraktan
İste sen haftasindan dolayi sanirim az faha beklesin diyosun benim haftayla suan skintim yok canim
Ben medicalparkta yaptım 2 gece kaldim fark almadılar doktor ilk gun cikabilirsin dedi ama ben cikmadim.Evet canm medikabidi. Geçen hafta konuştuk odaları gördük, 1 gece kalınıyor 2 gece olursa fark alıyoruz dedi. Ben oğlumda medikalparkta 2 gece kalmıştım tam hatırlamıyorum ama sanırım fark ödemiştik
Ayy totommSabah gıybetiiiiii
Konu : kv nami deger kaynanator
Perde yikaniyor evde velhasli geldi perde.almaya yukarı atiyim.bir.makine diye efenin odasi.sonra yikancak.dedim bebegin adi EFE mi olcak dedi.ama.surat ifadesi .otum der gibi ben hic begenmedim.dedi evet dedim.artik.çok gec neden gec.olsun ki dedi herseyi hazir yaZılı dedim basti gitti
ona mi soracakmjssinSabah gıybetiiiiii
Konu : kv nami deger kaynanator
Perde yikaniyor evde velhasli geldi perde.almaya yukarı atiyim.bir.makine diye efenin odasi.sonra yikancak.dedim bebegin adi EFE mi olcak dedi.ama.surat ifadesi .otum der gibi ben hic begenmedim.dedi evet dedim.artik.çok gec neden gec.olsun ki dedi herseyi hazir yaZılı dedim basti gitti
oh masallahKizlar kontrolden geldim nst de sanck cikmadi o yasadigim sancilar hep demekki yalanciymis yine yarabbim 38 e de girdik Allah ima sukurler olsun bi skinti yok fakat beklicem gibi ben 40 lari arkadslar normal 5 aylik birnin nstsi gbi sonucum dumduz ip gibi
gozun aydin cnm. gule gule buyut.Kızlar merhabalar :)
inan ayni seyi yazacaktim. dogumu ykalasmis insanlara bu tarz yazilmamasi lazim. Allah kimseyi evladi ile sinamasin cok zor ama empati yapmalari ve buradakileri korkutmamalari lazim. sen icini ferah tut. olunlu dusun, pozitifligini kaybetmaArkadaşlar selamlar hepinize.
Hepimizin doğurmaya yaklaştığı şu günlerde belki ben çok evhamliyimdir kimse kızmasın ama 9. Ayda evlâdım karnimda öldü, su sekilde kaybettim v.b kayıplardan bahsedlnce ben iyice panik oluyorum. Rabbim kayıp evlatlarmzi cennette buluştursun inşallah ama su zamanlarda bu konulardan bahsetmesek olmaz mı gece kabus görmeye başladım artık
kimse bilmiyor cnmAaa süper fikir dolayısıyla kv de haberi yoktur o zaman. Ya ben şimdiden herkese söyledim 18-19 Ağustos civarı olabilir diye. Hatta Ablam ve kızı masayı süslemek için sabah bizimle geleceksen ameliyattayken biz masayı odayı süsleriz dediler ben de tamam dedim muhtemelen eşimde kendi ailesine tarihi söylemek istiyecek. Ve sabah herkes gelecek
zorunlu degil cnm cogu yerde. bizde de 1 gece.Sezaryen de 48 saat kalmak zorunlu diye biliyorum en azından benim gittiğim hastanede öyle
masallah canim Allah anali babali büyütsün darisi bize inslalahDun gece suyum geldı 2.5 cm ıle geldım bebısı zor yetıstırdık catala. 8.20 gece olusuma kavustum normal dogum oldu. Herkes halsız kalır cenem dustu benımde dogurdum dıkıs atana kadar doktorlar neler konusmadmtabı bıraz zayıf oldu ama dıkısım cok az dedı doktor. Taçlanınca kafası cıkıncaya kadar bekledıler. 10 cm ıle gırdım doguma olus 2600 dogdu bana normal dusunun gercekten sancı tamm uzun ama 1.5 dk da dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?