2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anladım canm çok teşekkürler

Bende de var bu çizgi ama aşağısını göremediğim için göbek deliğinden alt tarafta ne durumda bilmiyorum.
Silinmesi mi gerekiyor doğum yaklaşınca bak bilmiyordum hiç.

Bilmiyorum ki.. Birçok kişi doğumdan sonra birkaç ayda siliniyor diyor. Normal olan doğumdan sonra silinmesiymiş ama benim 8. aydan itibaren alt çizgim kayboldu. Üst de oluşan da daha da açıldı. Doğumla alakasını kimse söylememiş, benim çizgi silinince biraz bakmıştım..

Benim de doğumdan birkaç ay sonra silindi ve ilk hamilelikte daha koyuydu. Bu hamileliğim de çok belirgin değil

Oylamaya sunalim
1.sebep 19.08.2019 18.08.2019 bak gorseli daha guzel
2. Sebep 9 ugurludur mitolijide
3.sebep pazartesi dogum izni 5 gun babaya 1 hafta evde
3.çü şıkkı bende ilk doğum da öyle kullandimdemek tek değilmişim bu düşüncede olan..bunda da niyet öyleydi de pat diye olunca plana uymadı.. ama daha fazla izin kullandik

Dun gece suyum geldı 2.5 cm ıle geldım bebısı zor yetıstırdık catala. 8.20 gece olusuma kavustum normal dogum oldu. Herkes halsız kalır cenem dustu benımde dogurdum dıkıs atana kadar doktorlar neler konusmadm tabı bıraz zayıf oldu ama dıkısım cok az dedı doktor. Taçlanınca kafası cıkıncaya kadar bekledıler. 10 cm ıle gırdım doguma olus 2600 dogdu bana normal dusunun gercekten sancı tamm uzun ama 1.5 dk da dogdu

anammmmm.diye diye dogurdu ayyyyy hayirli olsun Allah Anali.babali büyütsün gecmis olsun sağ salim atlattınız cok.sukur

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Serpico19....erkek.normal dogum

Anaaaaaa bir kolay doğum daha geldi
Maşallah size. Olsun kilo alır o. Bol sütlü günleriniz olsun inşallah. Sütün de yarasın ona Sağlıkla büyüt canım.

Ya yemin ederim hayallerimin doğumuu Ay maşallah bayıldım bayıldım, sağlıkla büyüsün minnoş.

Ben de kontrole gittim, açılmayı geçtim, doktor bayramdan sonraya kalır bu ha ha ha diyor. Zalımsın hayat...

sinemist57 canım Allah kurtarsın insallah sag salim kavuş bebişine
G gujan ve S Serpico19 sizlere helal olsun aynısından bende istiyorum yaaaaa
B Bluemom44 senden ne haber canim merak ediyorum. Benim bebiş de bugün ayrı bi hareketli, aşağı doğru baskı yaptıkça sanki vajenden gırç gurç birşeyler hissediyorum hayrolsun ınsallah

Ayy maşallah ne güzel bir Doğum hikayesi Sağlıkla büyüt yavrunu tatlım

Kizlar oğlumun dis operasyonu var sedasyonla yine bugün dua eder misiniz?Allah razı olsun şimdiden

Canım sıkıntısız atlattın inşallah dualarımız seninle

Ay bu günkü hikayeler ne güzel maşallah allah bize de böyle güzel doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla büyütün canım bebeğinizi

heeee o cizgiiii!
bende incecik ve hafif o cizgi, cok olmadi cikali 7inci ayda cikti. simdi sen diyince inceledim, cok silik, cok hafif bi cizgi var gobek deligimin altindan asagiya dogru. o cizgi mi gidecekmis tamamen dogum yaklastiginda?

Ben medicalparkta yaptım 2 gece kaldim fark almadılar doktor ilk gun cikabilirsin dedi ama ben cikmadim.

Ayy totomm bassin gitsin yaa

ona mi soracakmjssin
oh masallah
gozun aydin cnm. gule gule buyut.
inan ayni seyi yazacaktim. dogumu ykalasmis insanlara bu tarz yazilmamasi lazim. Allah kimseyi evladi ile sinamasin cok zor ama empati yapmalari ve buradakileri korkutmamalari lazim. sen icini ferah tut. olunlu dusun, pozitifligini kaybetma

kimse bilmiyor cnm sadece kiz kardesim. o da aksama gelenilecek calisiyor.
benim dogum paketi oldugu icin odayi onlar susleyecek. demin aradilar sabah en gec 7.15 te gelin. kizin ismi vs nedir diye

Sezaryen de 48 saat kalmak zorunlu diye biliyorum en azından benim gittiğim hastanede öyle
zorunlu degil cnm cogu yerde. bizde de 1 gece.

masallah canim Allah anali babali büyütsün darisi bize inslalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…