2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı uğurlu olsun..

Ayy maşallah ne harika bir doğum

Yani doktor da var ya tatmin edemiyorsun demek ki kadın içini rahatlatsana.. Tamam ameliyat doğum olunca beklemek zorunda kalıyor insan bunda yapacak bişey yok ama hastası ile ilgilenmek görevi zaten
Eşimde bunu söylemeye çalıştı, acil doğumlar sezeryana gidin işinizi halledin ben beklerim ama benim muaynem aceleye gelmesin dedi. Nese bakalım ya haftaya görcex

Eşimde bunu söylemeye çalıştı, acil doğumlar sezeryana gidin işinizi halledin ben beklerim ama benim muaynem aceleye gelmesin dedi. Nese bakalım ya haftaya görcex
Haklısınız, sonuçta görüş günümüz gelsin bilgi alalım diye sabırsızlıkla bekliyoruz, işimizi gücümüzü bırakıyoruz, üstüne para ödüyoruz özel hastane sonuçta. Böyle bir muamele ile karşılaşmak benim eşimi de gererdi. Dediği gibi acil durumlarda beklenir. Biz de bi kaç kez doğuma denk geldik ve bekledik ona yapabilecek birşey yok.

Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyümesini nasip etsin insallah

Maşallah canm süper bir Doğum olmuş. Darısı bekleyenlere inşAllah. Sağlıkla büyüt bebişini

Yok yok canim cikma sakin dogurduktan sonra da paylasim olur soru olur neticese evet insallah son bulur hamile insanlarin en son okumasi gereken konular

Benimde şu listeye ne zaman eklicen acaba

Hayalimizdeki dogum resmen yeni gelin farkı
Yok buyumedi yok oyle mi yok boyle mi derken aslanlar gibi geldi bea
Ee ne yapacaksiniz şimdi?

Bnm devlet ondan mı farklı acaba ebeler her gittiğimzde söylüyor doğumda lütfen ısrar etmeyin diyor normal de 24 saat sezaryende 48 saat mecburi yaticaksiniz diye
hastaneden kaynakli olabilir. devlette sezeryan olan arkadaslarimda 1 gece yatti cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…