Yaş konusuna girmeyelim hiç benceYaşlandım bu bebe beni mahvettti hergun 2 saat bilemedin 3 saat uyuyorum be aplammm muhtarlik unvanini bosuna vermedimduskapani na
Bak yaşlandım.dedim çöktüm saçlarım.beyazladıYaş konusuna girmeyelim hiç bence
Hayırlı uğurlu olsun..Kızlar merhabalar :)
Bayadir giremedim hepiniz iyisinizdir inşallah.
Ben oğlumu doğurdum :)))
Dün kontrole diye geldim 10 da. 10.30 civarı kontrole girdim ultrason ile baktı. Sonra çatı muayenesi için çatala çıkardı. Bakarken bebek geliyor 6 cm açılma olmuş dedi. Sancı durumunuz nasıl dedi. Gram sancı yoktu. Nst de bile çıkmadı ne zaman gitsem. 6 cm açıklığa sancısız ulaşmak çok enteresan dedi. Ağrı esigin çok yüksek sanırım dedi. Tabi ben kontrole diye geldim şok ağlama krizi derken eşimi aradım. Koş ben doğruyorum diye :) saat 12 civarı suni sancı verildi. 13.52 de oglusum kucagimdaydi. Çok şükür çok kolay oldu. Rabbim hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin. 2900 gr minnak bir bebis yanımda yatıyor. :)) benim sadece dikiş ağrılarım var. Oda çok değil. Benden şimdilik bu kadar. :))) gece boyu uyumadım yorgunum ama bakalım nasil gunler bizi bekliyor :))))
Ayy maşallah ne harika bir doğumKızlar merhabalar :)
Dün kontrole diye geldim 10 da. 10.30 civarı kontrole girdim ultrason ile baktı. Sonra çatı muayenesi için çatala çıkardı. Bakarken bebek geliyor 6 cm açılma olmuş dedi. Sancı durumunuz nasıl dedi. Gram sancı yoktu. Nst de bile çıkmadı ne zaman gitsem. 6 cm açıklığa sancısız ulaşmak çok enteresan dedi. Ağrı esigin çok yüksek sanırım dedi. Tabi ben kontrole diye geldim şok ağlama krizi derken eşimi aradım. Koş ben doğruyorum diye :) saat 12 civarı suni sancı verildi. 13.52 de oglusum kucagimdaydi. Çok şükür çok kolay oldu. Rabbim hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin. 2900 gr minnak bir bebis yanımda yatıyor. :)) benim sadece dikiş ağrılarım var. Oda çok değil. Benden şimdilik bu kadar. :))) gece boyu uyumadım yorgunum ama bakalım nasil gunler bizi bekliyor :))))
Eşimde bunu söylemeye çalıştı, acil doğumlar sezeryana gidin işinizi halledin ben beklerim ama benim muaynem aceleye gelmesin dedi. Nese bakalım ya haftaya görcexYani doktor da var ya tatmin edemiyorsun demek ki kadın içini rahatlatsana..Tamam ameliyat doğum olunca beklemek zorunda kalıyor insan bunda yapacak bişey yok ama hastası ile ilgilenmek görevi zaten
Haklısınız, sonuçta görüş günümüz gelsin bilgi alalım diye sabırsızlıkla bekliyoruz, işimizi gücümüzü bırakıyoruz, üstüne para ödüyoruz özel hastane sonuçta. Böyle bir muamele ile karşılaşmak benim eşimi de gererdi. Dediği gibi acil durumlarda beklenir. Biz de bi kaç kez doğuma denk geldik ve bekledik ona yapabilecek birşey yok.Eşimde bunu söylemeye çalıştı, acil doğumlar sezeryana gidin işinizi halledin ben beklerim ama benim muaynem aceleye gelmesin dedi. Nese bakalım ya haftaya görcex
Amiiin canım çok teşekkür ederimHadi sağlıkla kucağına al sen de inşallah az kalmış sana da rabbim kolaylaştırsın
Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyümesini nasip etsin insallahDun gece suyum geldı 2.5 cm ıle geldım bebısı zor yetıstırdık catala. 8.20 gece olusuma kavustum normal dogum oldu. Herkes halsız kalır cenem dustu benımde dogurdum dıkıs atana kadar doktorlar neler konusmadmtabı bıraz zayıf oldu ama dıkısım cok az dedı doktor. Taçlanınca kafası cıkıncaya kadar bekledıler. 10 cm ıle gırdım doguma olus 2600 dogdu bana normal dusunun gercekten sancı tamm uzun ama 1.5 dk da dogdu
Amiiin inşallah canımDursa keske uc haftan var uslu dur diyorumadacik gelsin.tabi insallah sag salimm kolaylikla
MaşallahDun gece suyum geldı 2.5 cm ıle geldım bebısı zor yetıstırdık catala. 8.20 gece olusuma kavustum normal dogum oldu. Herkes halsız kalır cenem dustu benımde dogurdum dıkıs atana kadar doktorlar neler konusmadmtabı bıraz zayıf oldu ama dıkısım cok az dedı doktor. Taçlanınca kafası cıkıncaya kadar bekledıler. 10 cm ıle gırdım doguma olus 2600 dogdu bana normal dusunun gercekten sancı tamm uzun ama 1.5 dk da dogdu
Yok yok canim cikma sakin dogurduktan sonra da paylasim olur soru olur neticese evet insallah son bulur hamile insanlarin en son okumasi gereken konularEfelihayat
Sagolsn o uygulamadn yeni haberim oldu bende öyle yapmaya başladım ama yapana kadar okumuş oluyrm işte canım
Cikayim gruptn dedim o hadde geldm ama burda öyle güzel dayansmmz var ki aylardir kiyamadm da.
Umarım o tarz paylasmlar son olur
Benimde şu listeye ne zaman eklicen acabaUmut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Serpico19.... erkek normal dogum
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Sinemist57... erkek sezeryan bekleniyor
Haklısın canım, şimdi baktım eski mesajlarına, dun gece buradaymış hala
Bnm devlet ondan mı farklı acaba ebeler her gittiğimzde söylüyor doğumda lütfen ısrar etmeyin diyor normal de 24 saat sezaryende 48 saat mecburi yaticaksiniz diyezorunlu degil cnm cogu yerde. bizde de 1 gece
Hayalimizdeki dogumKızlar merhabalar :)
Yok buyumedi yok oyle mi yok boyle mi derken aslanlar gibi geldi beaDun gece suyum geldı 2.5 cm ıle geldım bebısı zor yetıstırdık catala. 8.20 gece olusuma kavustum normal dogum oldu. Herkes halsız kalır cenem dustu benımde dogurdum dıkıs atana kadar doktorlar neler konusmadmtabı bıraz zayıf oldu ama dıkısım cok az dedı doktor. Taçlanınca kafası cıkıncaya kadar bekledıler. 10 cm ıle gırdım doguma olus 2600 dogdu bana normal dusunun gercekten sancı tamm uzun ama 1.5 dk da dogdu
Ee ne yapacaksiniz şimdi?Doğumlar olmuş maşallah, bende geldim kontrolden ama hiç bilet anlamadım. Eşim ve doktor tartıştı azcık ben çok gerildim
2 seferdir gittiğimizde doktor ameliyata gidecek oluyor ve bizi 3 dakika içinde kontrol ediyor, bugünde yeni cihaz kurmaya gelmiş Bi firma bize nasıl baktı, bakmadı mı anlamadık
Nts istedi çektirin sonra bakarım bi daha dedi
Çektirdik odaya girince başladı ben sizi tatmin edemşyorum her seferinde aynı şeyi söylüyorsunuz, memnun değilseniz başka doktor bakın falan tabi bu arada kocamds susmuyor her gittiğinde adamı tahrik etti
Nese çıktık ama ben gerildim doğumu konuşamadık çatı muaynesi olmadım bebeğin kafası büyük kilo 3200 mü dedi 3100 mü dedi anlamadım
Bende durumlar böyle hala gerginim
hastaneden kaynakli olabilir. devlette sezeryan olan arkadaslarimda 1 gece yatti cnm.Bnm devlet ondan mı farklı acaba ebeler her gittiğimzde söylüyor doğumda lütfen ısrar etmeyin diyor normal de 24 saat sezaryende 48 saat mecburi yaticaksiniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?