2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Patolojik olarak İncelenmesini talep etseydiniz. 2 defa aynı şeyi aynı haftalarda yaşamışsınız. Altında ne var araştırılsın.

Geçmiş olsun arkadaşım, sabır diliyorum. rabbim sana sağlıklı bi evlat nasip etsin tez zamanda..

Canim uzuldum basin sagolsun g3cmis olsunnn

çok üzüldüm geçmiş olsun. umarım yakın zamanda sağlıklı bir bebeğin olur

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim tez zaman da sağlıklı evlat nasip etsin İnşAllah.

Çok üzüldüm cnm ya basın sağolsun seni çok iyi anlıyorum bende iki kere aynı durumu yaşadım 8 haftalıkken kalbi durdu ikisininde hiç bir belirti vermiyor malesf araştırmalarda bi sorunda çıkmamıştı sua n 3.ye hamileyim ama çok korkuyorm sevinemedim bile seninki dha büyükmüş bende 10. Haftadan snra risk azalıyor diye biliyodum ama neden oluyor bilsak bari çözüm ararız :-(

Peki kendine pıhtılaşma testi ve genetik testler yapıldı mı canım?
evet yapıldı benim ilk bebegim de 70 gün yaşadı ona da bir çok genetik test yapıldı bem de pıhtılaşma var ancak kan sulandırıcı kullanıyordum

ense kalınlığı vardi ikinsinde de yani sağlıklı degilmis. dedi doktor. Allah size de yardımcı olsun inşallah bu kez sağlıklı şekilde dogum yaparsiniz

evet yapıldı benim ilk bebegim de 70 gün yaşadı ona da bir çok genetik test yapıldı bem de pıhtılaşma var ancak kan sulandırıcı kullanıyordum

Genetik de normal çıktıysa bu kayıpların nedeni ne acaba?Allah yardımcın olsun canım.En kısa zaman da nedeni bulunur İnşAllah.

ense kalınlığı vardi ikinsinde de yani sağlıklı degilmis. dedi doktor. Allah size de yardımcı olsun inşallah bu kez sağlıklı şekilde dogum yaparsiniz
Anladm cnm amin inşallah Rabbim sanada sağlıkla nasip eder gene bendede pıhtılaşma çıkmıştı bende hep iğne ve hap kullanmıştım ama fayda etmedi bu sfer doktr hapı biraktirdi tek iğne kullaniyorm

Genetik de normal çıktıysa bu kayıpların nedeni ne acaba?Allah yardımcın olsun canım.En kısa zaman da nedeni bulunur İnşAllah.
kromozom yapısı ve sayısı normal çıktı. biz anlamadık ilk bebeğim de bir çok anomalileri vardı 70 gün sonra vefat etmişti doktor da bugün bayağı düşündü

Anladm cnm amin inşallah Rabbim sanada sağlıkla nasip eder gene bendede pıhtılaşma çıkmıştı bende hep iğne ve hap kullanmıştım ama fayda etmedi bu sfer doktr hapı biraktirdi tek iğne kullaniyorm
biz de pıhtılaşma diye düşünmüştük ama iğne kullandım

kromozom yapısı ve sayısı normal çıktı. biz anlamadık ilk bebeğim de bir çok anomalileri vardı 70 gün sonra vefat etmişti doktor da bugün bayağı düşündü

Başka bir rahatsızlığı mı vardı acaba bebeğinin ? Tüp bebek denemek isteyebilir belki doktorun .O zaman sağlıklı evlatların olur İnşAllah canım.

Geçmiş olsun.

basiniz sagolsun. Allah sabir versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…