bu forumu takip ediyordum çünkü ben de temmuz Ağustos ta doğum yapacaktim ama bugün gittiğimizde bebdgimizin kalbinin durduğunu öğrendik 11+0 da doktor dün bugün olmuş cok yakin bir zamanda dedi. Allah size hayirli ve sağlıklı bebekler nasip etsin sizlere.
Kızlar merhaba doktordan geliyorum çok şükür bebeğimi gördüm kalbini duydum.büyümüş 20 mm 8+ 4 dedi doktor. İlerleyen zamanlarda tarihi değişebiliriz dedi. çok şükür Allahım herkese nasip etsin bu duyguları.
@new_dedi: arkadaşım Allah sabır versin. Seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum. Hele doğmuş bebeği kaybetmek...
Bu sayfa da ben de dahil kayıp yaşayan o kadar çok kişi var ki. Allah herkese sabır versin. Herkes aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyor. Rabbim doğru zaman da sağlıkla yine nasip etsin inşAllah.
bu forumu takip ediyordum çünkü ben de temmuz Ağustos ta doğum yapacaktim ama bugün gittiğimizde bebdgimizin kalbinin durduğunu öğrendik 11+0 da doktor dün bugün olmuş cok yakin bir zamanda dedi. Allah size hayirli ve sağlıklı bebekler nasip etsin sizlere.
Nnew_
cok uzuldum, Allah sabir versin, bir gun saglikli bir bebegin olacagina dair inancini yitirme Allah büyüktür . (((((( Allah yardimcin olsun sana ve eşine sabir versin
Allahım sabır versin daha önce yaşamış biri olarak anlıyorum seni.. İnşallah bu zor günlerini unutturacak sağlıklı, hayırlı, güzel ömürlü bi evladın olur.
gunaydin.
ben gibi prolutan depot igne kullanan arkadaslar. ilaci piyasaya surmuyorlarmis. depolarda yok gorunuyor. eger ben gibi magdur olmak istemiyorsaniz ve kullanmaya devam edeceksiniz, hemen buldugunuz yerden alin ve depolayin. beb ankaradayim bu arada. simdi tum tanidiklar bana igne ariyor...
Günaydın kızlar. RRzg14
canm ben kullanıyorum ama Perşembe son dozumu kullanacağım bugünden bakınayım iğneye. Saol bilgilendirme için. Oğlun nasıl oldu toparladı mı
gunaydin.
ben gibi prolutan depot igne kullanan arkadaslar. ilaci piyasaya surmuyorlarmis. depolarda yok gorunuyor. eger ben gibi magdur olmak istemiyorsaniz ve kullanmaya devam edeceksiniz, hemen buldugunuz yerden alin ve depolayin. beb ankaradayim bu arada. simdi tum tanidiklar bana igne ariyor...
Aynn öyle 5 ecz.gezdik. 6.da 2 kutu bulmuş esim almış.SOrduklarımız biz sizi arıcaz dediler gelince.Cmrtsiden beri arayan sorayan yok.
Acil bi durumda hastane raporla yapıyormuş .Hastanenin elinde vardır dediler.
yok hiç farkedilmiyor 2016 yilinda da ayni 12. haftada ense kalınlığı ile beraber kalbinin atmadigini öğrenmiştik. doktor sağlıklı bir bebek degil dedi. 1 hafta kendi düşmesi için bekleyecegiz çünkü 10. haftayi gecince kürtaj olmuyor normal yolla dusmesini bekleyecez