2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar.
R Rzg14 canm ben kullanıyorum ama Perşembe son dozumu kullanacağım bugünden bakınayım iğneye. Saol bilgilendirme için. Oğlun nasıl oldu toparladı mı
oglum iyi cnm. okula gitmeye basladi.

3 farkli eczanede 1 er tane buldu yakinlarim sukur igneyi. 1 tane daha lazim bakalim.

Aynn öyle 5 ecz.gezdik. 6.da 2 kutu bulmuş esim almış.SOrduklarımız biz sizi arıcaz dediler gelince.Cmrtsiden beri arayan sorayan yok.
Acil bi durumda hastane raporla yapıyormuş .Hastanenin elinde vardır dediler.
3 farkli eczanede bulduk 1 er tane sukur.

N new_ çok geçmiş olsun canım bunda da vardır bir hayır rabbimin bir bildiği . elimizden gelen bir şey yok rabbim tez zamanda hayırlısı ile bir evlat nasip eder inşallah .

belli değil ancak 5 mm e yakin ense kalınlığı ölçtü dun doktor ben de acar acmaz anladım gördüm kalbinde sorun olabilir dedi
Anladım canım Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah ve bnce iyi bir hastanede iyi bir doktor genetik test yapsın yani bir anne için 3 kayıp hiç de öyle kolay atlatılacak bir durum değil ben 2 boş gebelik yaşadım ve psikolojim bozuldu. İnşAllah güzel haberlerini alırız canım Rabbim önce sana sağlık versin sonra sağlıklı bir bebek versin inşallah

Canım ben 1 kez vuruldum. Çukurambar koru hastanesinin hemen karsisindaki eczane de vardi hatta adam baska yerde bulamazdiniz demisti ama eczane ismini hatirlamiyorum.

N new_ geçmiş olsun Allahım sağlıklı bi evlat göndersin en kısa zamanda canım

Canım ben 1 kez vuruldum. Çukurambar koru hastanesinin hemen karsisindaki eczane de vardi hatta adam baska yerde bulamazdiniz demisti ama eczane ismini hatirlamiyorum.

saol cnm. cukurambara bakildi yok.
demette yok. dikmende 2 tane bulduk.
bir de Baskent Hastanesinin oradaki eczanede buldular. oradaki eczanelerde yeterince varmis. ihtiyaci olan arkadaslar oralara baksin.
ben daha olacagim cnm. her hafta 1 tane oluyorum.

Merhaba kızlar,2 li test haftasına yaklaşıyoruz sanırım var mi yaptıran bir arkadaşa sordum ac olmak daha iyi mis dediler birde bilen varsa yönlendire bilir mi sidi ben cuma gidicem mesela 10+5 oluyorum ama 11 haftanın içindeyemişim peki o testi tam olarak 12 demi yapıyolar yani çoğu sitede 11 14 arası yazıyor ama 11 haftayı doldurunca mi biraz karışık oldu umarım anlatabilmisimdir

Bebegin boyuna göre yapabilir canim. 11+1 de verdim ben . Ultrason normal cıktı kan verdim sonra . Kağıtta bebek boy araligi 38mm-84mm yaziyordu tabi hastaneye göre de değişebilir

Gitmeseniz bile yazın dra ,sizi yönlendirir zaten.
Bu sabahta aynen ilk idrardan sonra geldi kahverengi akıntı. Gün boyu yok ama sadece dün ve bugün sabah geldi. Dr a göründüm maşallah gayet iyi bebek dedi kalp atışıda güzel. Paytak paytak harekette ediyordu. Ne olur ne olmaz diye günde 1 defa progestan yazdı. İlişki yasak ağır iş yapma dinlen dedi. 3 hafta sonra yine çağırdı.

Ohh cok sükür
Cogumuzda oldu cnm o akıntılar korkma.Sağlıcakla gelsin insalah

Selam arkadaslarrr nihayet randevu gunum geldiii cok sukurr. En son 19 aralikta görmüştüm bebegimi. Kucucuktu 5.6 mm. 6+2 idi sat a göre 3 gün geriden geliyordu.bugun 10+2 olduk bakalim nasil cikacak. Cok heycanliyim cok stresliyim insallah hersey yolundadir. Randevum 4 de zaman gecmek bilmiyorr dua edin banada lutfen

Biz de dün 7+5 de kontrole gittik.
Kalp atışını daha kuvvetli olacak şekilde duyduk çok şükür
Bulantım, koku hassasiyetim, yorgunluk gibi belirtilerim olmadığı için bir şey mi oldu acaba diye tedirgin oluyorum hep.
Çok şükür bir sıkıntı yokmuş, 13.7 mm geldi
Lakin kilo almışım
Ekmek, makarna, pilav yok dedi; bol protein ağırlıklı beslenme tavsiye etti.
Bir de vitamin yazdı.
Bakalım aldığım kiloyu vermem lazım

Ne kadar kilo almissiniz ki o kadar seyi kesti onlarda olmasa ne yiycez yaa doymam ki ben

Merhaba canım ilk gebeliğimde 11+4 yaptırdım ama daha erken yapılır mı bilmiyorum

Hala mide bulantilari yasayan varmi baya baya kusuyorum dr yazdim ilaç falan veremem normal dedi ayy resmen enkaz gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…