2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sezaryen de 48 saat kalmak zorunlu diye biliyorum en azından benim gittiğim hastanede öyle
Her doktorun yaklaşımı farklı oluyor. Beni ilk sezeryanimda 1 gece 2. Sezeryanimda 2 gece yatırdılar. Ikisi ayrı doktorlar o nedenle biri 1 gece biri 2 gece

Sadece ben de mi hemen doğum yapma isteği yok acaba ya
Hissiz, duygusuz bi anne miyim neyim ben
Yada sonlara yaklaşmadığım için mi böyle düşünüyorum acebağsıııı?
Bende istemiyorum kalsin icerde. Doktorum hastane degistiriyor yeni yere henuz baslamadi. Baslayana kadar kalsin. Birde icerdeyken iyi ya aman doydu mu neden bu kadar kaka yapti rengi neden boyle gazi koligi uyumadi neden bu kadar uyudu sarilik yok topuk kani yok isitme testi aman icerde iyi iki tane tekme atiyo oh keyfi yerinde dursun valla

Benim kontrolde pazartesi günü sanırım o gün bana da soracak beklemek istiyormusunuz yoksa alalım mı diye alın dersem sanırım çarşamba yada perşembe alır kafam çok karışık ya
Ben kesin netim haftaya istiyorum, bugün arabayı biraz uzak bi yere park ettik 5 dk yürümüşümdir, tansiyonumun düştü gözüm karardı, nst de bebeğin hareketleri yavaş çıktı ben ayılıp bayıldım yok yanı tamam artık dayanamıyorum yarın gel dese giderim

Kızlar ben geldm 36+4 te yaklaşık 1 saat önce oğlum geldi şuan gözetim altında ama genel olarak iyiyiz

Allah sağlıklı ömürler nasip etsin size birliktee

Bana da içeride daha kolay geliyor.
Doğunca sanki daha zor olacak gibi hissediyorum
Böyle tekmeli felan yaşamaya baya alıştım galiba ben

Allah sağlıklı ömürler nasip etsin size birliktee

Bana da içeride daha kolay geliyor.
Doğunca sanki daha zor olacak gibi hissediyorum
Böyle tekmeli felan yaşamaya baya alıştım galiba ben
Disarda endise cok artiyor sanki gozle gorsen icin rahat ercek gibi geliyor ama anlamadigin bir suru sey hayatina giriyor. Hep acabalarda kaliyorsun acaba doydu mu acaba neden bu kadar uyu acaba neden uyumuyo bir yerimi agiriyor gazi mi var vs vs en azindan benim oyle olmustu

Kızlar ben geldm 36+4 te yaklaşık 1 saat önce oğlum geldi şuan gözetim altında ama genel olarak iyiyiz
Çok hızlı gelen bir bebiş daha
Allah’ım hepimiz böyle fırt fırt doğuralım
Sağlıkla büyüt canım bebeğini.
Takvimine bakınca bi tırsmadım değil her an herşey olabilir

Gerçekten artık zorlaştı baya her yönden hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur inşallah

Kızlar hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebeklerinizi

Sana 2 hafta kalmış amma bence 10 güne kalmaz doğurursun gibime geliyor niyeyse bayram yok sizin orda allahtan bayram telaşı
olmaz mi kiz bayram telasi, kurbanliklar ve kesim yerleri haftalar oncesinden secilir ayarlanir, izinler alinir, bayramliklar verilecek harcliklar hazirlanir, ‘önce senin annengile mi benim annemgile mi’ kavgalari edilir, erkekler namaza, sabah buyuk aile kahvaltilari, buyuklere ziyaretler, bisuru mutlu cocuk
bayramlar burdada cok guzel

Sanci bebegi guclendiriyorsa R Rzg14 bambam dogurcak muhtemelen
kiz saka biyana, doktor soyledigini uydurmuyo herhalde ki dimi ama bizim vucudumuza sancilarla birlikte salgilanan hormonlar bebege de geciyor elbette. o yuzden sezeryan isteyen arkadaslarinda insallah sezeryanlari sanciyla baslar, bu guzel bisey yahu

R Rzg14 cigimin bebisi Allahin izniyle zaaaten guclu kuvvetli dogacak yarin

Ayy harikaymış ya eksiksiz bayramlar desene.. Ama hastaneler falan tatil değil en azından bayram tatili diye gidiyo doktorlar burda hep

Ayy harikaymış ya eksiksiz bayramlar desene.. Ama hastaneler falan tatil değil en azından bayram tatili diye gidiyo doktorlar burda hep
hayat felc degil burda evet adamlarin en buyuk bayrami olarak bi noeli var, ondada resmi tatil 1 gün
sonra memleket niye kalkinamiyo deniliyo Turkiye de, mesela bunun gibi kucuk gorunen ama asiri olan (ekonomik) kayiplar var orda. gecen bayram yanlis bilmiyosam 9 gun resmi tatil. yahu 9 gun tatil mi olur bayram yuzunden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…