2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sadece ben de mi hemen doğum yapma isteği yok acaba ya
Hissiz, duygusuz bi anne miyim neyim ben
Yada sonlara yaklaşmadığım için mi böyle düşünüyorum acebağsıııı?
Daha var bize ben de bayramdan sonra gelsin istiyorum amma benim istemem den nolcak asıl onun gelmek istemesi lazım..

Aa öyle bacım bizimntatillerimiz bol çok şükür bayramlar var resmi günler var var da var yatış seviyoz biz

Benim kontrolde pazartesi günü sanırım o gün bana da soracak beklemek istiyormusunuz yoksa alalım mı diye alın dersem sanırım çarşamba yada perşembe alır kafam çok karışık ya
Sağlıkla gelsin inşallah hiç sıkma canını 2 türlü de Allah yardım ediyor hangisi içine siniyorsa onu yap.. Çok da stres yapma kendine

Çok hızlı gelen bir bebiş daha
Allah’ım hepimiz böyle fırt fırt doğuralım
Sağlıkla büyüt canım bebeğini.
Takvimine bakınca bi tırsmadım değil her an herşey olabilir

Bi kaç gündür sancım vardı arka arkaya suyum ve nişanım geldü 5 gbi acile gttik sancı ve açılma vardı kendi Dr uma yetiştik apar topar sezeryane alındım işte

Tabiki katiliyorum. Keske sanciyla baslasa her dogum. Kismet ama bu isler. Ama benimkinin dogmaya niyeti yok bir hafta ters bir hafta bas asagi sipa icimde takla atiyor

İyi akşamlar kızlar mesajlarınızı okuyorum son 10 sayfam kaldı aklıma takıldı size sorayım istedim saçlarımı kestireceğim ama büyüklerimiz karışıyor öyle şeyler anlatıldı ki içim bayıldı işte durdun durdun şu son günler mi kestirecen falan filan siz ne düşünüyorsunuz saç kestirme Konusunda ya ( saçlarım kalçama kadar uzun) sıcaklarda da terden ölüyorum her gün duş taramak zor oluyor

Benimki de panda bu nedir yaa tipsizlrr nolcak onlar taşısın bakalım şekil şema kalırmıymış
Bu aksam bi erkek arkadaş 5dklik iş dogum dedi, gel dedim sen tasi bak dogurma sadece tasi. Sonra anlattim 10cm acilma lazim ve ilk dogumda genelde saatte 1cm aciliyormus, kocam da o arada 24saat sanci ceken var falan diyordu. Sonra dedim dogururken sana kufredicem olm

Pazar günü kestirecegim ben kimseye söylemeden çünkü karışan cok oluyor ve doğumdan sonrada hemen gidip kestiremem o yüzden dogumdan önce halledilmesi gereken işlerinin basında sac kestirmek var

Sadece ben de mi hemen doğum yapma isteği yok acaba ya
Hissiz, duygusuz bi anne miyim neyim ben
Yada sonlara yaklaşmadığım için mi böyle düşünüyorum acebağsıııı?

35le 36-37 hafta arasında ciddi fark var. Ben 35te gayet iyiydim ama şimdi çok zorlanıyorum. Bu yuzde artık hayırlısıyla doğsun diyoruz. Sende inşallah ilerleyen haftalarda artık doğsun diceksin eminim :)

kocamin beni gorile benzetmesi peki.
Eki Görüntüle 2294736

Bnmki de bana ağır vasıta diyo valla

Pazar günü kestirecegim ben kimseye söylemeden çünkü karışan cok oluyor ve doğumdan sonrada hemen gidip kestiremem o yüzden dogumdan önce halledilmesi gereken işlerinin basında sac kestirmek var
Evet kesinlikle ama içgüdüsel olarakta hiç rahat değilim sömürdüler ruhmu

Oy maşallah kilosuna prensesinn.. aynen canım rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin

Hee 5 dakikalık iş doğum çok doğurmuş ya bunlar valla öyle küfür müfğr havada uçuşacak.. Annem anlatırdı bi tanıdıkları evde doğum yapıyormuş kapının arkasında da kocasının pantolonu asılıymış herhalde küfretmiş çekin şu... pantolonunu gözümün önünden diye nasıl bi pişmanlık sa artık kadının ki

Bu yazı o saçla geçirmek zaten yetmiş sana bacım doğumdan sonra hiç uğraşamazsın kestir gitsin benimkiler omuzda yine de batıyo bana daha da kısaltıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…