2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Normal kilonuzun üstünde misiniz kac kilo aldiniz ki yasakları hemen söylemis doktor :)

Rabbim buradaki herkesin yardımcısı olsun kızlar inşallah, bende doktordan geldim kızlar çok mutluyum çok şükür Rabbime kalp atımı iyi 8.5 haftalık olmuşuz kalbini duyduk Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın korusun inşallah burda hep beraber kucağımıza aldığımız günlerinde görürüz sağlıkla sıhhatle inşallah :)

G
Güzel haberlerle gel canm inşallah

Kızlar merhaba. bugün doktor kontrolümüz var yaklaşık 10 haftalık olduk. ama bugün ne yesem kusuyorum çok fena oldum ya halim kalmadı. doktora sorcam bakalım . normalde de oluyordu ara ara ama bugün çok. iştahım zaten hiç yok yemek diyince midem bulanıyor. ALLAH yardımcımız olsun .

biz dün gittik 11+0 di ne yazikki kalbinin durduğunu öğrendik ve ense kalınlığı cikti

Ne kadar kilo almissiniz ki o kadar seyi kesti onlarda olmasa ne yiycez yaa doymam ki ben
Aslında normalde de yemememiz gereken şeyler doktorun saydıkları.
Çünkü hiç bir besin değeri yok.
Ama tabi nefis olunca bi de lezzetli olunca dayanamıyor insan :)))
3 kilo almışım:)

Normal kilonuzun üstünde misiniz kac kilo aldiniz ki yasakları hemen söylemis doktor :)

Boyum 1.70 kilom 65 ti, 68 olmuşum.
Aslında izindeydim ailemin yanında :)
Ondan oldu bunlar hep :)))

Benim de boy 170 de ben biraz fazla kilolu hamile kaldım. 2 kilo verdim . Inşallah bebeğin sağlığıyla ben çok kilo almadan kavuşurum minnaka :)

biz dün gittik 11+0 di ne yazikki kalbinin durduğunu öğrendik ve ense kalınlığı cikti
cok gecmis olsun cok uzuldum..Allah saglikla yeniden hamileligi ve saglikla evladina kavusmayi nasip etsin insallah.

Çok sevindim gözünaydın. İnşAllah sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alırız yavrularımızı

Benim de boy 170 de ben biraz fazla kilolu hamile kaldım. 2 kilo verdim . Inşallah bebeğin sağlığıyla ben çok kilo almadan kavuşurum minnaka :)

Ben de yemeyi seven biriyim :))
Haliyle sürekli kontrol etmem gerekiyor.
Biraz bıraksam hop alıyorum hemen :)
Hamile kaldığımı öğrendiğimde de saldığım bir dönemdi.
Yoksa 61-63 arası gidip gelirdim de hayırlısı bakalım.
Her şeyin başı onların sağlığı haklısın

Çok kötüyüm resmen hasta gibiyim yatma halindeyim surekli
Benim kusma yok ama garip bir tatsızlık var ağzımda. Canım herşeyi istiyor sonra bi lokma alıyorum başka yiyemiyorum. İş yerinde avare gibi geziyorum millet diyecek şuna bak salmış iyice kendini. Hani insan hamile olunca daha bir özenli olur niye böyle oldu anlamadım ya. Tadını ne zaman çıkaracağız:) dün kuzenimle görüştük onun 17 haftalık gebelik. Valla göbeklerimiz aynı. Çok erken çıktı benim göbeğim.
Ben de ödem var bazı sabahlar yüzüm çok şiş oluyor iş yerinde doktorlar var onlar da öyle söylüyor. bacaklarımda dolgun dolgun. Çok tuzlu yemem aslında ama canım hep tuzlu baharatlı şeyler çekiyor. İşim sürekli oturarak sanırım o da tetikliyor.

12 hafta bitmeden genelde bu sekilde osensiz vs tiplerde olacagiz cnm. ama sonrasi guzel
is yerinde de ayaklarini uzatmak icin ufak bir taburen olsun. sismeyi azaltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…