2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Çok kolay bir doğum olsun inşallah, güzel yavruna sağlıkla kavuş, bizi de mutlu et haberlerini bekliyoruz dört gözle

İyi olduğunu bilmek çok güzel. İnşallah hiç bir şey korktuğun gibi olmayacak. Dualarımızdasin Bilge abla
Lütfen bizi habersiz bırakma

Allah yardimcin olsun saglikla kucagina al insallah canim

Canım sağlıklı doğumlar diliyorum. Sağlıkla büyütün kızınızı

Allah yardımcın olsun canım hayırlı güzel doğumlar diliyorum sağlıkla gelsin Eda prenses.

Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider sağlıkla al cimcimeni kucağına

Allah yardımcın olsun arkadaşım hayırla sağlıkla kucağına al inşallah helal olsun

Kızlar ben geldm 36+4 te yaklaşık 1 saat önce oğlum geldi şuan gözetim altında ama genel olarak iyiyiz
oyyyy masallah canim.gecmis olsun Allah anali babali büyütsün gözünüz aydin
3 kez kestirdim.misssss misss
hayırlısı diyip Allaha birakcaksin belirsizlik hepimiz.icin var korkma Allah kolay acisiz basit doğum versin.hepimize
gözlerim doldu çılgın kadin ayyy ne.duygusala baglatiyorsun insani sennn hersey gonlunce olsun hakkını asil.sen helal et o kadar sey ogrettin bize helal.olsun hadi bir avazda su gibi al.gel.bebisi saglikla
Tüm sayfaları okuyamadım herkese selam Efelihayat ev mis mis ama 2 gündür bende çok yoruldum Yarın ufak dokunuşlar ve ütum var Sonrası bitti
vayyyty gecmis olsunn gule.gule.otur kuzum
dualarimiz seninle.guzel anne hersey güzel olacak.korkma.lutfen bak o kadar anne senin yaninda Allahim güç kuvvet saglik versin edacigi kucagina kolaylıkla al.insallah yastiginizi yerim sizin iyi dusun sakin ol Allahimmm ferahlik versin ağustos anneleri seni seviyor

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan bekleniyor
Rzg14...kiz sezeryan bekleniyor

Son düzenleme:
Şimdiden hayırlı olsun canım

Bende kime dediysem baska isim koysaniza dediler ozellikle esimin ailesi. Siz biraz daha dusunun bence. Hayir yani sarp gayet guzel bir isim bence oglumun isminide kimse begenmemisti oysa tuna da yine guzel bence. Aman ya begenmesinler
kocamin beni gorile benzetmesi peki.
Eki Görüntüle 2294736
Geçen hafta da bana eşim uyku göz bandı takmış bir goril gösterdi. Ama adama hak veriyorum çünkü inanılmaz horluyorum. E gözümde de uyku bandı.. Tombikleşince de az bir benzerlik var.. Öyle ki kendi sesime uyanıyorum gıcık olarak

Benim bu adet sancım geçmiyor kızlar ya acı vermiyor ama karnımın altı adet olacakmışım gibi sızlayıp duruyor gece uyandığımda da böyleydi şuanda da böyle. Herhangi bir artış da yok şiddetinde. Acaba açılma mı oluyor ne oluyor anlamadım doktor bakmadı da açılmaya. Dün de sancı sırasında böyle olunca kafam oraya gidiyor sürekli her tuvalete gittiğimde nişan gelicek sanıyorum. Başka adet sancısı gibi yaşayan var mı?

Ara ara yoklayip.gidiyor bebis gelsin zamanın guzel.kuzum korkmaaa

Yaa hayırlı olsun

3 yıl sonunda nihayet istediğim saçlara kavuşmuştum. Hatta çok da güzel bakımlı bakımlıydı. Ama yoruyordu beni. Gücümü alıp götürüyordu. Sabah, akşam yıka kurut vs vs.. Kestirdim iki gün önce.. Öyle rahatladım ki..

Ben bu tarz hikayelere inanmıyorum onun için Ama psikolojik olarak sizi etkileyecekse bekleyin.

Son günleriniz, sağlıkla kucağınıza aldığınız haberlerini bekliyoruz.. Sevgiler, dualarımız sizlerle..

Sen çok güçlü bir annesin. Bebeğinde en az senin kadar güçlü
Güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun canım. İyi ki tanıdık seni. Valla aile gibi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…