2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu kafa boyutları hepimizde sıkıntı, sağlığı yerinde maşallah boşver o ölçüleri. Gel artık memlekete

Hakikaten millet çocuğu büyüttü 1 aylık yaptı nerdeyse
Ben de anca kafası kaç santimde kaldım
Bir an önce gelmem lazım artık.
25-27 Ağustos doğumlarını gördükçe tutuşuyorum

Maggiore masallah kilosuna kafalarını kabul.ettik.sorun.yok.takilma korkcak.bisey yok.hayirlisi Allahtan

100 gr aldı, 200 alması gerekti felan oldum
Dert aranıyorum anacım
Aynen kafası kabulüm, benimde büyükmüş kafam zaten

Ne hamarat hatunlar var ya Rabbim
Sıcak felan dinlemeden çalışıyorlar
Benim buzluk mantığımda neredeyse hazır olarak çıksın buzluktan mantığında.
Baştan uğraşıp atıyorum sonrası rahat oluyor çünkü.
Bu yıl dondurucu almayı düşünmüştük, buzdolabının iki gözü yeterli gelmiyor bana.
Ama doğum denk geldi, burada olamayacağım vs hazırlık yapamayacağım ne yazık ki

Kızlar evet gelen suyummuş sezeryana aldılar hemen kızımı aldım kucağıma herşey yolunda çok kolaydı herşey detayları sonra yazarım Allah’a emanet olun

Yaaa ne güzel sürprizli bebiş

Sizin iştah durumumuz nasıl kızlar, doymuyor doymuyorum? Sabah kahvaltıda eşim bitirdikten sonra ikinci tura başladım. Adam şoka giriyor artık, içimden bir tazmanya canavarı çıktı sanki

Ben de daha yerken acaba şunu da mı yesem diye başka şeyler geçiyor aklımdan
Bence içimde dipsiz kuyu var Aleyna bacının dediğinden
Düşmeye doyamadığım dipsiz kuyuuumm

Kiloya takilmasan.mi.acaba sağlıklı olsun.yeterr

Sizin iştah durumumuz nasıl kızlar, doymuyor doymuyorum? Sabah kahvaltıda eşim bitirdikten sonra ikinci tura başladım. Adam şoka giriyor artık, içimden bir tazmanya canavarı çıktı sanki
Ben ben açım aç her an.. Kendimi zor tutuyorum bu bi haftada 1 kilo almışım tee hep şeker diyetini de bozdum bu yüzden kendime hakim olamıyorum yhaajsjss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…