2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim doktor da aynı şeyi söylüyor canım. Ne olacak bizim bu ayaklar bilmiyorum ya inmiyor bir türlü. Bi de herkes yüzüme bakmadan ayağıma bakıyor hepiniz mi düşmansınız diycem olmuyor

Benim doktor da aynı şeyi söylüyor canım. Ne olacak bizim bu ayaklar bilmiyorum ya inmiyor bir türlü. Bi de herkes yüzüme bakmadan ayağıma bakıyor hepiniz mi düşmansınız diycem olmuyor
benim de artik hic inmiyor ya tansiyon olcuyorum Allahtan normal
ama hic inmiyor

Kızlar alt tarafta çok iğne batması bıçak batmasi gibi şeyler oluyor artık bende. Sizin de öyle mi ? Enfeksiyon mu var acaba diycem ama idrarda problem yaşamıyorum. Otururken yürürken fark etmiyor bi de
Ara sira oluyor vajina.kisminda ama.enfeksiyonn cikmadi o SAnırım cilvesi son günlerin

Yok inmiyor. Uzatıp yukarıda kaldırıyorum ama inmiyor. Doğurunca en çok bunların gitmesine sevineceğim.

Kızlar alt tarafta çok iğne batması bıçak batmasi gibi şeyler oluyor artık bende. Sizin de öyle mi ? Enfeksiyon mu var acaba diycem ama idrarda problem yaşamıyorum. Otururken yürürken fark etmiyor bi de
Bende de oluyor o. Doktora söyledim normal böyle arada sancın batmaların olacak dedi.

benim de artik hic inmiyor ya tansiyon olcuyorum Allahtan normal
ama hic inmiyor
Benim de tansiyon normal ayy bi dogursaydik hayırlısıyla
Ara sira oluyor vajina.kisminda ama.enfeksiyonn cikmadi o SAnırım cilvesi son günlerin
Yani böyle bi tuhaf sanki rahim açılıyor gibi de hissediyorum ama açıklık falan yoktu
Yok inmiyor. Uzatıp yukarıda kaldırıyorum ama inmiyor. Doğurunca en çok bunların gitmesine sevineceğim.
Aynen ben de öyle canım
Bende de oluyor o. Doktora söyledim normal böyle arada sancın batmaların olacak dedi.
Arada olsa iyi hep yokluyor artık. Neyse sıkcaz biraz daha disimizi az kaldı inşallah mutlu sona ❤

Aynı şey mi bilmiyorum ama tam karnın bittiği alt kısımda acı gibi bir şey giriyor.
Eğilmeye çalıştığımda oluyor veya yataktan kalkarken oluyor genelde.
Bebek kafasını kanala yerleştirmeye çalıştığı için de olabiliyormuş, normalmiş.

Ahududu yaprağı çayı hamileliğin son döneminde içilmesi gereken, doğumu kolaylaştıran bir çay diyolaaaaa.
İçen var mı aramızda? Alsak mı?

Al sana element Efelihayat
Benim doktorum söyledi rahim kaslarini yumuşatiyor diye. Eczaneye sordum 30 tl dedi, sonra dedim 1 2 kere icip kenara atacaksin esra, simdi de aktara sorayim 5 10 lira biseyse alırım kenara atacaksam da tek basima icecegim cay icin 30 tl vermemiş olurum hem diyorum ya aşırı cimrilestirdi bu süreç artik tutumlu olma vakti bezine mamasina harcayacaz baya

Ben de aktar nerede bilmiyorum oturduğumuz yerde. Çarşıda uzak kalır bunun için gidilmeye değmez.
Her zamanki gibi internetten baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…